- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapi007
veterán
Sziasztok
Sok-sok év (és elhasznált) Klipsch füles után úgy döntöttem márkát váltanék, mert az tarthatatlan, hogy egy évet se bírnak ki.
Eddig S4 és X7-eseket használtam, ebben a kategóriában keresnék utódot, a keret olyan 30k.
Utcán mobilhoz használnám, így fontos a zajszűrés, legyen rajta távirányító + mikrofon, előny a halk kábel.
Csak a hagyományos kábelvezetés jöhet szóba, illetve jó lenne ha itthoni boltból be lehetne szerezni, így az első posztból elég sok fülhallgató kiesett.
Ismertek olyan modellt ami megfelel a rengeteg követelményemnek? -
Csapi007
veterán
Hy
Meguntam, hogy a Klipsch S4i évente szétfoszlik ezért lecserélném. Hasonló vagy olcsóbb (<30k) modell kéne, in-ear, mostmár elég az egy gombos mikrofon. Jó lenne a lapos kábel, illetve az egyenes jack dugó. Nem kell semmiféle fül mögötti kábel, meg fül stabilizáció és hasonló okosságok. Jó hogyha minél kevésbé lóg ki.
Néztem az ajánlott füleseket de nem találtam olyat ami ezeknek megfelelt volna. -
Csapi007
veterán
Hy
Két év hűséges szolgálat után elhalálozott a Sennheiser CX55-ös fülesem.
Ennek helyettesítésére keresek egy másik fülest. Mivel azóta iPhone-om lett amihez egy Klipsch S4i-t használok így ez csak itthonra kéne laptopozáshoz, elalvás elötti zenehallgatáshoz. Emiatt fontos hogy strapabíró legyen és mindenképpen agybadugós formában gondolkodok, jó lenne még az Y kábel is. Mit tudtok ajánlani 5k körül? -
Csapi007
veterán
Hy
iPhonehoz szeretnék egy új fülest venni. Most Sennheiser CX55-öm van, csak már elhasználódott.
Elvárásom hogy agybadugós legyen, egyenes a csatlakozója és legyen rajta (lehetőleg 3 gombos) mikrofon.
Én a Macally HiFi Tune-t és az Apple In-Ear fülest találtam.
Melyiket ajánlotok, illetve tudtok-e mást ajánlani. Olyam 20-25k-t szánnék rá. -
Csapi007
veterán
Hy
Sennheisernél nincs olyan CX aminek nem asszimetrikus kábele van? -
Csapi007
veterán
Hy
Ipod Touch-hoz vennék új feülest.
Sennheiser-ről jókat halottam. CX200; CX300 vagy CX300II-t ajánljátok? Vagy vmi mást?
10-12k-t szánnék rá.Mondjuk jó lenne ha egyenes a csatlakozója.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest