- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Latitude #62372 üzenetére
Mielőtt válaszolok ismét kihangsúlyozom, hogy legalja alatti kategóriáról váltottam, szóval összehasonlítási alap nálam szinte nulla így. A különbséget meg szavakba nem lehet foglalni
Szóval a válaszaim:
1. Xiaomi Redmi Note 3 Proval használom, azon belül gyári lejátszó, azon belül headphone type beállítva "MI In-Ear Pro" beállítás. Hybrid tipust nem láttam, de még Piston 3asat se, fotó alapján viszont ez lesz a hozzá való beállítás - szerintem.
2. nekem azok kellően mélyek, sőt egyenlőre nekem túl sok. Lehet szokni kell, vagy bejáratni, vagy saját beállítást teszek majd. Ez majd idővel derül ki.
3. Ez nálam is örökös probléma, eddig nekem mindig potyogott fülemből - főleg ha dolgozok és izzadok. Kritikusoknál is fele-fele arányban azt írták, hogy nekik a Hybrid potyog, másik felének a Piston potyogott. Ez nagyon emberfüggő. Nálam könnyű, kényelmes, eddig egyszer sem esett ki, ami nagy szó. Most vagyok túl, egy 2órás fűnyíráson, rengeteg mozgás, izzadtam ezerrel (rohadt meleg lett hirtelen), de kibírta végigAmúgy most volt akciós gearbesten, onnan vettem. Igaz EU raktárról, mert sürgősen kellett, de így se volt vészes az ára 17,7 euró szállítással együtt - igaz levontam egy kevés GB pontot is a végösszegből. A csomagot 6nap után meg is kaptam.
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Latitude #62368 üzenetére
Én sokat dilemmáztam Hybrid és Piston 3 között, de nem csak én, hanem a kritikusok is. 10ből 5 azt írta a Hybrid a jobb, és 5 a Pistont ajánlotta. Végül hybridet vettem, de nálam eddig brutális az élmény. Nálam is inkább rock megy, és nagyon szépen muzsikál. Azt nem értem, hogy hogyan tudta az egyik kritikus erre azt írni, hogy gyengék a mélyek benne. Nekem Xiaomi telóval és beállítással szétcsapja az agyamat… Majd meglátom mit hoz a bejáratás, nekem lehet inkább visszább fog kelleni belőle vennem. De lehet kiváncsiságból veszek egy Piston 3at is majd, rengetegszer van olcsón, akcióban.
-
hakydakillah
senior tag
Sziasztok,
Vettem egy ilyen fülest „Xiaomi hybrid dual drivers“, és rá szeretnék kérdezni a bejáratásra. Az összefoglalóban szereplő leírás az összes fülesre általánosságban vonatkozik, vagy ennél elég lenne kevesebb idő is? Leírásban 30-50órát írtatok.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest