Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gatto75
csendes tag
válasz
fericske #74587 üzenetére
Igen, feltűnt nekem is. Eddig minden fülesemet JVC Spiral Dot illesztékkel használtam. Feltettem erre is és tényleg hangosabb lett, meg sokkal rosszabb is. Ordenáré, bömbölő mélyei lettek, brrrr...
Ez az első fülhallgatóm, amelyiknek nem tett jót a Spiral Dot, szóval maradok a gyári illesztéknél, azzal pompás.
-
Gatto75
csendes tag
válasz
fericske #74287 üzenetére
Jelentem megérkezett a Final Audio E3000, íme az első benyomások. Ami rögtön meglepett, hogy mennyivel halkabb az Astrotec AM800-nál. A lejátszómon az AM800-at 60-as hangerőszinten hallgattam (100-as skálán), ezen a hangerőn olyan volt az E3000, mintha víz alól szólna. Kb. 75-80-as értéken tudja ugyanazt a hangerőt nyújtani. A hangja viszont már a dobozból kivéve, járatás nélkül is jó, tényleg nagyon szépen szól a zenéimmel. Ha járatás után ez még javulni is fog, akkor nagyon boldogok leszünk együtt. Ráadásul kis mérete miatt nagyon kényelmes, nem is érzem, hogy a fülemben van. Szóval még egyszer köszönöm szépen a tippet!
-
Gatto75
csendes tag
Sziasztok! Szeretett Astrotec AM800-as fülhallgatóm kezdi megadni magát. Érdeklődnék, hogy emberi összegért (mondjuk 25.000 Ft max.) mit javasolnátok az utódjának. A hangját nagyon szeretem, tehát akár vehetek újra ilyet is, de motoszkál bennem a kisördög, hogy esetleg feljebb lehetne lépni. Zenék: hard rock és dallamos metal (nem az eszetlenül sikálós fajta), dúsan hangszerelt, sok billentyűvel, esetenként női énekkel (pl. Nightwish, Epica, Within Temptation, stb.). Fontos, hogy hagyományos kábelvezetésű legyen, a fül felettiek amiket próbáltam nem voltak kényelmesek és/vagy nem maradtak meg a fülemben. Külföldi beszerzés nem probléma. Mik a javaslatok? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest