- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
darthsmoke #60429 üzenetére
Esetleg a Xiaomi Hybrid Dual is jó lehet?
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
szentkuti11 #60427 üzenetére
Köszi a tippet. Van egy Piston 3-am, de nem vagyok elégedett vele.
Hol lehet még eredeti Piston 2-t kapni? -
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Remélem, tudtok segíteni.
Fogalmam sincs róla, milyen hangképű fülest keresek, nem vagyok egy audiofil (van egy kis halláscsökkenésem is), de eddig a Sennheiser CX300, illetve a Xears TD2 hangját szerettem leginkább (tudom, az összefoglalóban írtátok, mindkettő kerülendő kategória).
Van olyan most a piacon, aminek hasonló a hangja ezekhez, és elérhető árú?
Illetve ma még van akcióban AKG K323, az hasonló lehet ezekhez?Köszi előre is,
Gábor -
darthsmoke
Korrektor
válasz
szentkuti11 #44269 üzenetére
Köszönöm!
-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Van egy Galaxy S4 Zoom telefonom, és ahhoz keresek olyan mikrofonos, felvevőgombos fülest, amelynek aránylag szép a hangja (eddig egy LiveSound-ot használtam, de nem kompatibilis a lábkiosztás), és lehet róla vezérelni a zenét (ehhez elég egy felvevőgomb).
Milyet tudtok ajánlani (mondjuk 8-10 ezer forintig)?Köszi:
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest