- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boba0514
tag
válasz
fericske #79457 üzenetére
(#79460) monti0222w
Köszönöm mindkettőtöknek az ajánlásokat, az Advanced és a Nuforce is tetszett, de a beszerzési nehézségek miatt inkább nem vállaltam be egyiket sem.
Döntésem végül az RHA MA750 Wireless-re esett, mivel akciós volt, és így alig drágább az MA650-nél (90 helyett 100 font). Ma megérkezett, pár órát hallgattam is, nagyon tetszik, bár talán még be kell járatni egy kicsit
-
Boba0514
tag
Sziasztok!
Nem érkezett válasz, ezért újra feltenném a kérdést, ha nem gond:Sikeresen elszakítottam szeretett Creative Aurvana In-Ear3 Plus fülesemet, melyet februárban ajánlottatok, ezért most szeretnék venni egy bluetooth-osat, vagy cserélhető kábeleset (hogy tudjam igény szerent bluetooth modulra cserélni).
Eddig amiket nézegettem: Meizu EP-51, EP-52, Creative Outlier Sports Lightweight, KZ ZS6. (Tisztában vagyok, vele, hogy ezek olcsóbbak, ha jó ár-érték arány, az nekem elég, nem kell kihasználni a teljes keretet)
Ezek közül, vagy ezeken kívül mit tudnátok nekem ajánlani?Igényeim:
Ár: 40 ezer ft-g (nagyon max. 50 ezerig, meggyőzöm magam, egyszer kell jót venni)
Stílus: főleg rock, valamennyi elektronikus. Kiegyensúlyozott hangzás tetszene.
Kialakítás: IEM
Lehetőleg mikrofonos.
Fül fölötti, vagy alatti mindegy.Angliában élek, szóval az itteni ajánlatokat se tartsátok magatokban, de otthonról is ki tudnám hozatni ingyér, szóval az sem nagy gond.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Boba0514
tag
Sziasztok!
Sikeresen elszakítottam szeretett Creative Aurvana In-Ear3 Plus fülesemet, melyet februárban ajánlottatok, ezért most szeretnék venni egy bluetooth-osat, vagy cserélhető kábeleset (hogy tudjam igény szerent bluetooth modulra cserélni).
Eddig amiket nézegettem: Meizu EP-51, EP-52, Creative Outlier Sports Lightweight, KZ ZS6. (Tisztában vagyok, vele, hogy ezek olcsóbbak, ha jó ár-érték arány, az nekem elég, nem kell kihasználni a teljes keretet)
Ezek közül, vagy ezeken kívül mit tudnátok nekem ajánlani?Igényeim:
Ár: 40 ezer ft-g (nagyon max. 50 ezerig, meggyőzöm magam, egyszer kell jót venni)
Stílus: főleg rock, valamennyi elektronikus. Kiegyensúlyozott hangzás tetszene.
Kialakítás: IEM
Lehetőleg mikrofonos.
Fül fölötti, vagy alatti mindegy.Angliában élek, így ha itteni ajánlatokat linkelnétek, azért külön hálás lennék, de otthonról is ki tudnám hozatni ingyér, szóval az sem nagy gond.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Boba0514
tag
Köszönöm a lehetőséget, de még hónapokig nem leszek az országban, így nem tudok élni vele, meg el is hiszem inkább a tapasztaltabb user véleményét, nekem nem lenne mihez hasonlítanom...
Már meg is rendeltem közben, biztosítást is vettem hozzá, bár három év alatt csak nem romlik el, de majd meglátjuk.
Itt írták, hogy a sima verzió basszusát próbálták javítani, azért gondoltam, hogy nem csak a mikrofon a különbség.
Köszi mégegyszer.
-
Boba0514
tag
Sziasztok!
Creative Aurvana In-Ear3 Plus ugyanúgy ajánlott, mint a sima?
23 ezer forintnyi összegért tudnám beszerezni, ugyanannyiért, mint a simát. A kategóriából ez tetszik árban és kialakításban is, SoundMagic E80 egyenes csatiját nem szeretném, Shure SE214 pedig 8 ezerrel drágább, jó fülhallgatót szeretnék venni, de annyit azért nem akarok rááldozni.Köszönöm ismételten a tanácsokat!
-
Boba0514
tag
Értem, köszönöm!
SoundMagic e80-at néztem még az ajánlottak közül, mivel a többi nagyrésze nem nagyon kapható. Az 65 font lenne amazonról, esetleg tudnátok mást ajánlani, ami annál jobb vétel lenne?
amik még vannak a lista árkategóriájából:
Creative Aurvana In-Ear3 Plus - 61 font
Shure SE215-K-E - 89 font
1More Triple Driver - 100 font
RHA MA750i - 87 fontleginkább rock-ot és különböző elektronikus "muzsikákat" hallgatok, ha nem felülvezetős, az nem hátrány, valamint ez a kicsi, fülbe illeszkedő kialakítás is tetszik, mikrofon, távirányító nem szükséges, de előny.
-
Boba0514
tag
Sziasztok!
Ez ennyit ér, és teszkóból megszokott hatalmas akcióban átírták a korábbi árat, vagy tényleg jóval olcsóbb, mint kéne legyen? (96 helyett 17 font)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest