- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
boff
senior tag
Sziasztok!
Sajnos 4 hónap után megszakadt a Piston 3-am csatlakozójánál a kábel és bár bevált, de szeretnék mást is kipróbálni. Ajánlott fülesek között nézelődtem de a külföldről rendelés sajnos nem játszik mert SOS kell fülhallgató.
A keret most 15k és fontos lenne, hogy itthon kapható legyen illetve az erőteljes szép, tiszta mély hangok. Samsung galaxy j5-ről lesz meghajtva.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
-
boff
senior tag
És (#56420) darvinya
Próbálta több szilikonnal is viszont panaszkodott az összesnél, hogy ki akar esni a füléből. (Minden méret
) Ezért is inkább a "hagyományos" nem szilikongumis fülest szeretne de úgy van vele, hogy eddig talán csak a gyenge minőség miatt volt rossz és szilikongumisból is kipróbálna komolyabbat, hátha jó.. Egyébként a legjobb amit kipróbált az egy 6k Pioneer volt, már nem tudom a pontos típust de nekem tökéletes volt. Persze a legjobb megoldás egy CIEM lehetne de annyit nem hiszem, hogy akar rá költeni.
A zenék nem youtuberól vannak leszedegetve és hangszínszabályzóval próbálgatja csak javítani a minőséget.
-
boff
senior tag
válasz
kemcso #56415 üzenetére
Fontos lenne, hogy valós tapasztatokkal rendelkező személytől vagy olyantól kapjon tanácsot aki már használt olyan fülhallgatót amivel csak metált hallgatott és élvezhető vele a zene. A legtöbb fülhallgatóval az a baja, (5k kategória is) hogy úgy érzi mintha dobozból szólna pedig nekem volt "minőségi" fülesem és arra is ugyanazt mondta, ezért lenne fontos, hogy olyan füles kéne amivel kifejezetten jól szól a metál és az összefoglalóból nem tudtam meg, hogy melyik milyen zenéhez jó.
Ha tudnál ajánlani valamit akkor hálás lennék mert én kevésbé vagyok otthon a fülhallgatók világában.
Köszönöm.
-
boff
senior tag
Sziasztok!
A barátnőm tanácstalan, metál zenéhez szeretne fülhallgatót venni. Max 6-8k-ig mit ajánlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Egyedi ékszerdobozka
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest