- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vchrismw
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy az armature és dynamic driver fülesek között mi a különbség? Mármint nem technikakailag, hanem elsősorban hangzásban, jellegében.
Előre is köszi!
-
vchrismw
csendes tag
Ez a megfelelő hangkeltő megtalálása nem egy egyszerű feladat.
Nem is tudom már hanyadiknál tartok. Egyébként ha valakit érdekel, nem szól rosszul ez a JVC. Én alapvetően inkább rockot, metált hallgatok, de valamiért ragaszkodom a mély hangokhoz. Szeretem hallani a basszust és a lábdobot, biztos a régi zenész beidegződésem miatt
. Érdekes, hgy a Sony Ex50-esnek sokkal szebb tere volt, jobban szét volt húzva, de érzékenységben, hangerőben, dinamikában jobban szól a JVC. De egyik sem tetszik annyira, mint a Senni HD407, csak hát azt kényelmetlenebben az utcán és napi szinten viselni, illetve a külső környezet sem dijazza annyira
-
vchrismw
csendes tag
válasz
hülyegyerek #23851 üzenetére
Köszönöm a segítséged!
Időközben lemondtam a Monsterről, itt vettem egy JVC XX in-ear-t, eddig tetszik nagyon, legalábbis jobban, mint a gyári alma, az in-ear alma és Sony. Nagyon komoly mélyemelése van, de nekem ez tetszik. Bár gndolom itt sokan lehurrogják majd, mert messze nem "életszerű" a hangja
-
vchrismw
csendes tag
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy már meglévő in-ear füleshez hol tudnék foam-ot venni? Megtaláltam a Compy weboldalát, de ott annyiba kerülne a szállítás, mint maga a foam. Van itthon is lehetőségem ilyesmit vásárolni?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv,
-
vchrismw
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék Tőletek kérni. Örököltem egy használ iPod Nano 2gen-t. Ehhez amit kaptam gyári fülest, nos nekem nem tetszik. Az igazat megvallva nekem csak az agybadugós változatok fekszenek, a simák vagy kiesnek a fülemből vagy alig hallok belőlük valamit. Kb 5000 forintom lenne egy füles vásárlására, az mindegy, hogy szimmetrikus vagy nyakon hátul kábeles. Pihent laza muzsikákat hallgatok mindig, Slipknot, King's X, Alien Ant Farm, Pantera, Foo Fighters, ilyesmiket csak. Milyen fülest lenne érdemes vennem a költséghatáraimon belül? Félek az internetes fülesektől, olvastam, hogy rengeteg hamis kering ott inkább, semmint eredeti. Előre is köszönöm a segítségeteket!
Krisztián
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest