- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Szerintem ez a legjobb ár érték arányú füles : [BlitzWolf® BW-ES2] Sajnos sikerült bringázás közben beleakadjak vele egy ágba és kiszakadt mindkét kábel.
Az érdekelne, hogy van-e olyan fülhallgató, ami nem gumiharangos, hanem csak sima fülbeakasztós pl mint a Sennheiser MX 365 , viszont Dual Dynamic Driver-es, tehát azért legyen valami basszus.
Még egyszer nem venném a fentebb említett blitzwolfot, mert nehezen állt meg a fülemben olyan pozícióban, hogy jól szóljon, ha de szépen beraktam, akkor nagyon jó hangzása volt, csak bringázás közben viszonylag hamar kimozdult.
De a lényeg hogy kényelmes volt.Azóta próbáltam már a Xiaomi Mi Dual Driver, fülest, ami szerintem valami kamu név, mert nagyon kicsi az egység ahhoz hogy dual driveres legyen, vagy ha mégis az akkor nagyon nem ok, mert 0 basszus volt benne. Cserébe rendkívül kényelmes és jól ül a fülben.
Jelenleg egy Sony Sport MDRXB510ASL, EXTRA BASS, használok, de ez meg rendkívül kényelmetlen, nem is értem ki bírja ezt a fülében tartani hosszabb ideig, 10 féle gumiharangom van, de egyik sem ok, a gumi fülkitámasztó miatt vettem, ami tényleg belefeszíti a fülembe, és sosem esik ki, viszont ez azt is jelenti hogy kényelmetlen viselni már az első perctől kezdve. Viszont tény hogy jól szól, és valóban van basszus.
-
trialboj
őstag
Ok, ok nem ez a topikja, de az új wireless topikban még szinte senki nincs, szóval csak 2 gyors kérdést engedjetek meg.,
1. Mi a neve azoknak a füleseknek amelyek nem gumiharangosak, hanem csak szépen benne ülnek a fülben, mint az apple v1 airpods
2. Van-e ajánlott modell ebből, olyan ami mondjuk bringázás közben, a menetszelet i figyelembe véve, használható.
A gumiharangostól félek, mert a kábeles verziók is simán kiesnek a fülemből, még csak durvább terep sem kell hozzá.Köszönöm
-
trialboj
őstag
Ok, ha nem jön tipp, mutatok két kábelmentes megoldást, és megkérdezném, hogy ez vállalható-e v totál felejtős?
[havit] vs Xiaomivicze1:
Hihetetlennek tűnik amit mondasz, én óránként gondoltam 2-3%ra, de az is abszolút minimum, inkább 5-öt tartanék reálisnak. Komolyan olyan keveset fogyasztana? Állandóan kapcsolatban kell legyenek, végig küldi a jelet, hogy létezik hogy alig fogyaszt bármit is? -
trialboj
őstag
Hello,
Az a gondom, hogy kiesnek a fülemből az agyba nyomós fülesek, ezért vettem egy ilyet [Xiaomi Dynamic Driver] a legnagyobb szemét amit ennyi pénzért kapni lehet, semmi de abszolút semmi mély hangzása nincs, rettenetes hallgatni, még egy podcast is szarul hallatszik benne.
Eddig egy ilyet használtam https://www.banggood.com/Dual-Dynamic-Driver-BlitzWolf-BW-ES2-In-ear-Earphone-Headphone-With-Mic-p-1173743.html?rmmds=search ami jó volt, de sikerült elszakítanom egy ággal való találkozásnál. Kicsit ez is kimozdult a fülemből néha.
Olyat fülest keresek aminek van valami kis pöcke ami segít megmaradni a fülben. 30 usd a max keret, szeretném ha lenne mély basszus.
Az is érdekelne hogy a Bluetooth fülhallgatók vajon mennyire merítik magát a telefont, használat közben? pl 4 óra nonstop zenehallgatás v épp podcast mennyi szív le a telefon akksijából, ha közben megy a strava + egy navi app, pl komoot, ami kb 6-7 óra alat zabálja le az s10e-t ami nekem van.
-
trialboj
őstag
Nem volt, mondjuk eddig csak v 4-5öt próbáltam, és kettőt vettem magamnak, ezeknek is van/volt valami kis válla, ami meg kellene akadjon a fülben, de mint mondtam nekem csak másodpercekig marad meg, ha mozgok.(bringázásnál használom)
Ami sima dugó az szinte azonnal kiesik... -
trialboj
őstag
Vettem egy Xiaomi Piston fülhallgatót, tavaly is volt valami hasonló kicsit drágább xiaomim, de az a baj hogy nem sikerül bent maradjon a fülemben. Ha rendesen a helyére tolom akkor hihetetlen a basszus, és nagyon élvezetes hallgatni, viszont kicsúszik kb 5mp alatt főleg ha mozgok, és onnantól ugyan olyan bóvli mint a fülbe akaszthatós legalább 5 éves technológia.
Van most már legalább 5 féle nagyságú gumimebrán, de egyik sem megfelelő, mit lehet csinálni ilyen esetben? Létezik hogy ennyire nem szabvány fülem van?
-
trialboj
őstag
Olcsóbban van ilyen típusú ?earbud?! fülhallgató amire érdemes költeni? Nincs nagy elvárás, csak a basic szarnál legyen kicsivel minőségibb, hogy élvezhetőbb legyen rajta a zenehallgatás.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest