- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
xiaomishop
Másfélszeres ár, de most nem akartam a kínai rendelésre várni.
-
|AP|
veterán
megjött a Xiaomi Hybrid.
Sennheiser CX300 után nem csalódás, sőt. Nem vagyok túl vájtfülű, de nekem bejönnek ezek az erőteljes mélyek, és mellette a magasak is szebben szólalnak meg, mint a Sennheiserben. -
|AP|
veterán
Piston 3, vagy Xiaomi Hybrid, ha eddig Sennheiser CX II-t használtam?
Azt hiszem ezek után bejönne nekem a Hybrid több mélye. -
|AP|
veterán
jelenleg egy elég régi Sennheiser CX300 II-t használok. Teljesen elégedett vagyok vele, a minőséggel is, a hangjával is, de tényleg olyan régi már, hogy lassan érik egy csere.
Az új fülesnél nem ártana, ha mikrofonos lenne, hozza hangban legalább azt a szintet, mint az előd, és amit még nagyon szeretek a CX300-ban, az az aszimmetrikus kialakítás.
Elolvastam az összefoglalót, a Piston3 és a Soundmagic E10 lenne a nyerő ár és tudás alapján, de mindkettő szimmetrikus kialakítású. Annyira megszoktam már, hogy hátul átvezetve a nyakamba tudom venni a fülest, hogy erről nehezen mondanék le.
Aszimmetrikus kialakítással 10-15k körül van ajánlott vétel?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest