- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. 10k-s kategóriában (£20-25) milyen fülhallgatót ajánlanátok, ami nem in-ear, hanem sima (ear bud)?Köszi elöre is
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok.
Sok jót hallottam és olvastam a xiaomi piston 3-ról(reddot award) stb. és az ára sem olyan húzós . tudnátpk ajánlani egy helyet ahonnan eredetit tudok rendelni? Köszi elöre is. -
GrooveHero
addikt
Köszi a tippeket
-
GrooveHero
addikt
válasz
MPeter87 #28465 üzenetére
Azért nem merem megvenni, mert mivan ha mégis kiesik a fülemből? Kidobok potyára annyi pénzt. Az 1-es néztem, volt is egy ezüst színű, ha más nem lesz, akkor maradok annál. Habár az árát még nem néztem, lehet meg fogok ilyedni. Amúgy azért akarok vmi normálisabbat, mert az SGS2-ben nem Wolfson chip van, szal a hangzás egy kalap kaki.
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Kb olyan 5-10 ezer forint körül keresek fülhallgatót, de nem az agybadugós verziót, mert az kiesik a fülemből
. Fehéret szeretnék. Tudnátok adni egy-két ötletet?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest