- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
qpakcovboy #75192 üzenetére
Köszi a tapasztalatot. Akkor nem izgulok a t10 miatt
-
válasz
qpakcovboy #75181 üzenetére
Most várom a t10-et, és ebben a pillanatban is egy xiaomi hybrid dual drive van a fülemben
A lényeg, hogy sokan erre is azt mondják, hogy mély kiemelt. Ezért vállaltam be a t10-et is.
-
törölt tag
válasz
D600 meg Piston hibrid után szerintem még lehet, hogy kevés is lesz a T10 mélye
Amúgy kérdés, hogy miben szeretnél előrelépést a hibridhez képest. Több mélye legyen? Vagy több közép-magas? Vagy részletesebb legyen?
-
s4tch
veterán
válasz
Amennyire emlékszem rá, viszonylag feszes a T10 mélytartománya, nem fogja agyonnyomni a közepeket.
-
Tulku
veterán
válasz
qpakcovboy #75177 üzenetére
Kulturált V, fém test, erős vezeték...és 3 év garancia...a Muzix a hazai forgalmazó, tehát velük nem lősz mellé...
-
válasz
qpakcovboy #75177 üzenetére
Ha elolvastad volna az összefoglalót tudnád a választ
(igen)
-
r0b1
tag
válasz
qpakcovboy #75174 üzenetére
Ha budapesti vagy akkor az iJoeban ki tudod próbálni. Én csak röviden hallgattam bele, nekem tetszett, de hogy az árát megéri-e azt nem tudom.
-
tothl
addikt
válasz
qpakcovboy #64534 üzenetére
Nekem is az van. Gr07em is volt de ezt jobb szeretem mert nagyon dogos hangja van raadasul alig veszem eszre hogy hordom nagyon kenyelmes fules.
Ennyi penzert meg ajandek.
-
Mageikus
csendes tag
válasz
qpakcovboy #64381 üzenetére
Azert tartsd szem elott hogy a shure biztos kenyelmesebb es jobban izolal,valamint cserelheto kabeles.. es a hangja is lehet tetszene.
-
törölt tag
válasz
qpakcovboy #64369 üzenetére
Akkor igazából nem márkás fülest keresel, hanem olyan boltot, ahol nem foglalkoznak a garanciális ügyintézéssel igazán (MM például), és cserélik bármilyen hibával, vagy pedig RHA-t, mert náluk (talán egyedüliként a piacon) a kábeltörésre is kiterjed a garancia.
A kábele amúgy bárminek megtörhet, a Momentum, vagy akármilyen neves cég terméke nem lesz ez alól kivétel, mert azokat sem csinálják tartósabbra igazán. Ami tényleg masszív, az például a Shure, de meg is kell rendesen fizetni persze.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
qpakcovboy #64353 üzenetére
nekem spec nagyon nem jön be... az árát 10el osztva talán megvenném, hogy legyen egy ilyenem is.
De meg kell hallgatni más fülesekkel együtt és akkor el tudod dönteni, hogy neked megéri-e -
törölt tag
válasz
qpakcovboy #64359 üzenetére
Biztosan használ valaki, valahol. De miért pont ezeket a márkákat keresed? Van valami előnye annak, hogy Denon, vagy JBL van ráírva?
-
NandorNador
csendes tag
válasz
qpakcovboy #64355 üzenetére
Ez szerintem most a legjobb:
https://edigital.hu/fulhallgato/beats-powerbeats2-vezetek-nelkuli-fulhallgato-kek-p397658 -
Sawyer777
csendes tag
válasz
qpakcovboy #63501 üzenetére
Hello!
Szerintem inkább az hogy nem túl népszerű, nekem pont most megy/ment tönkre egy JBL Synchros E10-es (elhalkul a jobb oldala)
De volt hogy heteken át napi 8 órát hallgattam max hangerőn, leginkább elektronikus zenével, de rock-kal is pl és 2 évet kibírt ilyen körülmények közt, ami lássuk be nem épp kímélő üzemmódÉn anno még 11ért vettem, most már ha jól tudom olyan 13-14 körül van, de elég brutális hangzása van... ez az úgynevezett PureBass dolog amit ír a gyártó is róla, tényleg gyönyörű mélyhangokat produkál, a középtartomány is erős, talán a magas az annyira nincs kihegyezve, de nekem pont ilyen stílus jön be. Az tény hogy kicsit utánaállítottam a telóban equalizerrel, de akinek csak odaadtam meghallgatni, áradozott róla
-
válasz
qpakcovboy #63488 üzenetére
Ez itt a fülhallgatós topic, jobb sarok fent. Itt kérdezd:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mafia: The Old Country - Íme a hivatalos gépigény
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest