Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz
trepxe #85042 üzenetére
Ha még a AF180 lenne? Mondjuk ha azt lejjebb vinnék 30 ezerrel akkor is drága lenne nekem.
Egyébként nincs nagy érdeklődés a AF iránt, szerintem az ára plusz a nem ismertsége az oka ennek. Bodz favorizálja őket nagyon, neki pár darab meg volt már, legutolsó infóm szerint az 1120-t használja. -
Bodz
nagyúr
válasz
trepxe #84884 üzenetére
Igen, hallottam.
T20-nál szerintem jobb. Viszont főleg csak akkor érdekes, ha itthonról szeretnél vásárolni. -
-
Tulku
veterán
válasz
trepxe #64013 üzenetére
Adnak...a cég...aki gyártja...a Brainwavz...benne van a dobozban...
Én az Angie-ét használom mert az pont a méretem...nem bontogatok ki demo darabot...Vicze: hát úgy könnyű....de ebben akku van, meg erőlködő, vevő...nem sima vezetékes füles...szerintem érdemes itthoni garral venni...de ízlések és pofonok...
-
Tulku
veterán
válasz
trepxe #63982 üzenetére
Én még nem hallottam kiegyenlített hangzást...vagy ha hallottam, de biztos nem tetszett...nem tudom egyáltalán létezik-e (komplett rendszerről beszélek, mert hiába kiegyenlített a lejátszó és erősítő, ha a hangszóró frekimente ágasbogas...a szűk keresztmetszetet hallod)...
...Így pár év távlatából megelőlegezem, hogy az enyhén mélykiemelt, középerős, magasvisszahúzott (magasak a háttérben, de teljes spektrumban) hangzást kedvelem...ez pedig egyáltalán nem kiegyenlített...
Egyáltalán tudjuk mi az a kiegyenlített?
Talán az igen lapos (de texturált) mélyekkel rendelkező, középerős és lassan elfogyó magasakat produkáló hangkép lehet a kiegyenlített....talán....
-
Tulku
veterán
válasz
trepxe #63975 üzenetére
Én sok jót olvastam róla (BLU100)...de az is lehet, hogy csak hype ez is...
A Soundmagic újdonság (az st80) is elég lapos frekvenciamenettel rendelkezik, nem ajánlom modern basszuserős megoldásokhoz, de attól függetlenül könnyen szokható, hallgatható...
A Noble BTS kütyüje (csak USA-ból rendelhető) is ilyen...teljesen lineáris, lapos...
Viszont hallgattam egy I-tech csodát, az meglepően jó hangú volt, de horror kapcsolódással rendelkezett...már nadrágzsebben is szakadozott...
Nehéz ügy ez a BT...ha valaki tud egy jó kütyüről, ne tartsa magában....tegnap rendeltem egy ilyet, remélem nem töröm össze 2 perc után....
GML: semmi baj a dobozzal..megtartja a jack dugó...beteszed a póló alá egy rövid vezetékkel és kész vagy...persze füles vezetéket kell csökkenteni...
-
törölt tag
válasz
trepxe #63975 üzenetére
Nem ismerem a fülest, de az egyáltalán nem biztos, hogy neked a kiegyenlített hangzás tetszik, attól, hogy sokan azt üldözik a hangkeltő keresésük során. Szerintem legelőször azt kell kitalálni, hogy mit keresel, mert egyáltalán nem biztos, hogy az a lineáris hang lesz.
-
válasz
trepxe #63953 üzenetére
Igen, lehet hogy kipróbálom a 3-ast is.
Érdemes egyébként lezárni a Q9 hátulján lévő lyukat. Majdnem teljesen eltűnik a driver flex és picit erősebb lesz a mély, de nem lesz túl sok, csak kicsit nagyobbat üt.
Szilikonnal próbáltam először, de az lejött könnyen, utána sima öntapadós matricával jártam sikerrel. Néhány papírboltban lehet venni öntapadó pöttyöket. Ilyennel oldottam meg. -
Ciccuka
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest