- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
SH4D0W2011 #84226 üzenetére
Egészséggel már kicsit nehezen menne...
Ami miatt még aggódtam, hogy a vastag téli sapka alatt nem lesz jó mivel eléggé kiáll az ember füléből. De szerencsére meg sem mozdul a fülben. -
tomp
félisten
válasz
SH4D0W2011 #84153 üzenetére
Köszi!
Nagyon úgy fest, hogy beszerzem mellé a Comply 400-ast. Este kipróbáltam a Sony gumi harangjaival és azzal már jobb! Fülembe marad csak nehéz fixálni.
Más:
Telefonon az LDAC bitsebességet nem tudom maxra azaz 990kbps-re állítani! Mármint nem érzékelek változást. Alapból "optimális hangminőség" opciót állít be. Vagy ennél is a maximális bitsebességen megy mivel FLAC-et és MQA-t hallgatok?
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest