- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
marec1122 #76820 üzenetére
A Xiaomi eleve szerintem egy elszúrt design, mert iszonyatosan kiáll a fülből és még onnan van ez a merevebb fül feletti kampó. Már első ránézésre nekem kényelmetlen volt, de élőben sem javultak a benyomásaim róla.
A márkás füles nem feltétlen ad jobb hangot, csak legfeljebb drágább lesz a kínainál. Ilyen ársávban még ez az igaz általában. Ha drága cuccot veszel, az lehet jobb minőségű és hangú, ami már olyan kategóriában játszik, ahova nem érnek el a kínaiak.
-
korpicschess
veterán
válasz
marec1122 #76815 üzenetére
Offként jegyzem meg, hogy én egy Sansa Clip+-t használok egy AKG K323XS fülessel, amin memóriahabos harangokat használok (ilyet kb) + egy csipeszt a pólóra. Nekem ez nem csúszik ki.
Szóval az in-ear is jó lehet, de memory haranggal. Persze attól is függ, hogy hol futsz, mert ezzel a konfigurációval nem túl sok mindent hallani. -
válasz
marec1122 #76801 üzenetére
Még szerencse hogy leírtam a tapasztalataim ennyit is értek...
Sony MDR XB80 BS ezt keresed nekem túl kicsi sztem a fülem minden kiesik belőle de ez ott marad nem tökéletes de sporthoz sztem nincs jobb . Meizu ep52 ami még szóba jöhetne de sztem nem a legjobb dolog ez a nyakba akasztósdi fekvenyomasnal zsakolasnal burpe nél engem tutti zavarna .
Mas be rendeltem ebayről egy rock zircont 10 ért kíváncsi leszek hogy eredeti lesz e.
Azon gondolkodtam hogy ugye nekem Hybrid pro HD M van és elhalkult jobb oldali része de látható sérülés sehol sincs meg lehet csinálni az ilyet vagy kérjek valami kárpótlást a gearbest től hogy egy éven belül tönkrement. -
fericske
addikt
válasz
marec1122 #76803 üzenetére
Sporthoz szerintem felesleges vacakolni IEM-mel, kicsúszkál a mozgástól. A hangminőség sem mérvadó lihegés közben.
Vannak ezek a kisméretű, szivacsos on-ear fülesek, fülkampóval, a jobb és baloldal szeparálva egymástól, csak a kábel köti össze őket. Lehet van már bluetooth is.
Az nem fog kiesni, leesni a füledről.
Telóról vagyok, munkában, nem kutakszok most link után, konkrétan mire gondolok.
Valaki biztos lesz olyan kedves.Pl.[link]
-
vicze
félisten
válasz
marec1122 #76803 üzenetére
Az anatómiával nem lehet mit csinálni, általánosan a legnagyobb réteget lefedve próbálják a termékeket belőni.
Az a baj, hogy ha tényleg a fülméret a probléma, akkor sajnos ebbe más típusnál is belefuthatsz, mindegy mit ajánlunk. Így én inkább azt javasolnám, hogy első körben megfelelő illesztéket kellene megtalálni.
Nagy eséllyel egy olyan lesz megfelelő, ami mélyebbre benyúlik nagyobb eséllyel érsz el szigetelést.
Csak hogy ne dobj ki feleslegen pénzt, ismerősi körödben sincs esetleg olyan akinek vannak IEM-ei?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest