Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
#71562240 #87401 üzenetére
vicze1@
nyilván teljesen igazad van részben ugye.
Még az is valószínű, hogy vakteszten egy nagyfülű is bebukná, nemhogy én, a félig süket.
Meg, hogy füleseken ennek semmi értelme (erről végképp se tapasztalatom, se hozzáértésem, én fix nem adnék egy centet sem a hi-res matricáért egy fülhallgatón), azt is készséggel elfogadom.
Nincs vita abban sem, hogy az adott fájl minősége alapvetően befolyásolja, mit lehetne objektíve (nincs olyan, mert nem egy gép hallgat, hanem én) hallani és mi az, ami több, mint valószínű placebó. Mármint, megmagyarázhatom magamnak, a 44/16 CD forma mit tartalmaz egy eredetileg nagyfelbontáson rögzített anyagból, csak feltehetően bizonyíthatatlan a szubjektum pro és kontra.
Kérdés nekem csak annyi marad; ha a felvétel megfelelő, a lánc megfelelő, akkor vajon mennyit ad a szupertvíter? Ad-e (és itt leszarom a vaktesztet) valamit, vagy bekamuzom hosszú távon, az árcetlire gondolva? Nyilván szerintem ad, úgy értem ez a szubjektív véleményem, de ezen tuti nem veszünk össze <3
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Energiaital topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA® driverek topikja
- Diablo IV
- Windows 10
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest