- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
bigmasterg #7339 üzenetére
Üdv Magyarországon...
fizik
-
nagyúr
Szia,
Nem vagyok hozzáértő. De mivel én is ilyen kategóriában kerestem, és találtam, tudom ajánlani az Ultimate Ears MetroFi 150 vagy 170est. Itt illetve külföldi oldalakon is azt olvastam, hogy jó ár/érték arányú füles.
Az amazonon most 18 fontért adnak 170est, ami elég jó vétel, mégha az 5 fontos postaköltséget is beleszámítod. Tehát (290HUF/£1 áron számolva) 6700ért kapsz egy jó fülest, ami még egyedi is Mo-on. Persze, mindenképpen itthonról akarsz venni, akkor tárgytalan.
Esetleg, ha PH aprón szétnézel, akkor ott lehet kapni jó áron AKG füleseket. Részemről kétségesek, de a vevők jó visszajelzésekkel vannak.fizik
-
nagyúr
válasz
picur220 #7238 üzenetére
Celf a #7122-ben írja:
a K330-amat meg kolcsonvette a hugom h azzal utazzon haza m.o-ra ott meg elloptak tole az ipodjaval egyutt. home sweet home...
Szerintem már nincs meg. Ha csak a 'becsületes megtalálók'....Azoktól az AKG-tól sokan ódzkodnak. Igazából egy az egybe kellene összehasonlítani bolti példányokkal. Bár az árukat tekintve kis teljesítménybeli különbség belefér.
fizik
-
nagyúr
Bázzeg, de picsa késő van már.
Pedig nem egyszer jártam a honlapjukon, illetve láttam leírva. Köszi
Nem vagyok benne abszolút a témába, így nem egyértelműek ezek a rövidítések.Amúgy a 170es 8 fonttal (£24.99), a 220-at már meg sem említem igazán (£39.99). CSóró vagyok, na.
A 'vi edition' potméterrel gazdagabb, vagy mi az a plusz dolog?fizik
-
nagyúr
@celf
Ha a következő 3 füles közül kellene választani, mit döntenél a legjobb ár/érték VAGY 'teljesítmény' esetén.
metro.fi 150
Pana HJE-300
Razer Moray
Jelelnleg ipod shuffle-t használok, és a gyári füles
Zene tekintetében rock, jazz. Laikus megítélésem szerint fontos lenne a tiszta közép és magas,de a mély se szenvedjen. Jól szigeteljen.@Hugo85
Ha esetleg a metro.fi 150 lesz a befutó, akkor tudnál 2-t hozatni? Decemberig még várok, ha tuti jó lesz.Köszi mindkettőtöknek!
fizik
-
nagyúr
Szia,
Mondjuk a jellemzésnél olyasmire gondolok, hogy pl a 3E-es és/vagy 6E-es kategóriában az egyértelmű különbségek (méret,jobban 'szigetel', stb) mellett érdemi különbség van.
Azért megpróbálhatsz íni vmit, legfeljebb hülyeség leszKöszi!
Szerintem a 3-6E-es kategóriában (is) lehet venni jó ár/érték arányú fülest.
Nem vagyok különösebben vájt fülű, de azért érzem a különbséget egy közepes és egy felső kategóriás füles/'fejes' között.
Ám a pénz nagy úrHidd el szívesebben vennék minőségi fül- vagy fejhallgatót.
Ellenben az AKG-s 'kategóriákra' még mindig kíváncsi vagyok. Valaki?
fizik
-
nagyúr
Halihó,
Soksok kérdésem lenne. Guglit használtam ahol lehetett.
Kapható-e Mo-on Razer Moray füles? Hol?
Megtudja-e valaki mondani, hogy mi a különbség az AKG fül- és fejhallgatóknál az általuk definiált 'hangminőségek' között? pl. stereo, performance, high performance, high def, stb.
Két árkategóriában kérnék típus ajánlatokat. (max 3E HUF és max 6E HUF).
Tudom, hogy ez fül és nem fejhallgató topik. De érdekelne, hogy egy azonos árkategóriájú fül és fejhallgató között milyen különbségek vannak? Nyílván nem a méretre gondolok.
Köszifizik
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest