- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulutodurumo
őstag
válasz
didros #53105 üzenetére
Nekem is olyan van, de semmi baja. Próbáld meg kicsit igazgatni a füledben, nem kizárt hogy a két külső hallójáratod formája nem tök egyforma. Ha pedig tényleg hibás, akkor: önköltségen visszapostázod és kapsz másikat, vagy a pénzedet. Még fel szokták ajánlani hogy a vételár felét-három negyedét visszakapod, de maradhat nálad.
Remélem nem csak olyat írtam amit már így is tudsz -
pulutodurumo
őstag
Mennyire sürgős? Mert nekem most lett egy új olcsó kedvencem. Ha vállalod a külföldi rendelést: Rövid ismertetőm.
-
pulutodurumo
őstag
Szeretnék venni olcsóbb fülhallgatót. Eddig a legjobb amit használtam egy Denon AH C-260 volt, most egy Sennheiser cx-150 van. Olyan füles kéne aminek nincs sokkal rosszab hangja mint ezeknek. (Bár nekem a Denon sokkal jobban bejött, a Sennheiserben túl sok a magas.)
Amiket néztem:
Maxell Metallics
Pioneer SE-CL501
Pioneer SE-CL711 (ez már picit drágább)
Van valakinek tapasztalata, vagy ezekről esetleg teszt? Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest