- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
s4tch
veterán
-
s4tch
veterán
Jó eséllyel csak az illesztékkel fogsz tudni játszani. Nincs tuti tipp (akkor sem, ha valaki tutinak gondolja), sajnos addig kell kísérletezni, amíg nem találsz egy olyan illesztéket, ami a füledben tartja a fülest.
Ha az a konklúzió, hogy nincs ilyen bogyó, akkor más füles után kell nézni. Vannak ilyen szerencsétlen együttállások. Pl. hozzám úgy került a kedvenc fülesem, hogy Bodznak sehogy sem maradt meg a fülében - nekem meg a gyári szilikon helyett tökéletes a Spiral Dottal.
-
s4tch
veterán
válasz
enginev3.0 #86501 üzenetére
Olyat, ami rendesen illeszkedik.
-
s4tch
veterán
válasz
jegenye77 #86296 üzenetére
Attól is függ az ajánlás, milyen hangképet szeretsz.
Én 200 euró körül vennék egy korrekt usb-c drótot (pl. Tempotec Sonata HD, iBasso DC-02 vagy valami hasonló; Bodz már ajánlott a dac topikban párat) és egy Nuforce EDC3-at, amivel kapnék egy kissé száraz, de kiegyenlített, minden műfajon működő párost, amit jól ki is tud szolgálni a Mate 20 dög nagy akksija, helyet sem foglal, és nem is kell töltögetni.
Aztán majd jönnek a többiek, és ajánlanak mást.
Mindenesetre ami 70 euróért van a Fiio E10k, attól pedig nem estem hasra.
-
s4tch
veterán
válasz
fericske #86283 üzenetére
Látod, az teljesen felfedezetlen terület. A review-k és a véleményed alapján valóban piszok jók lehetnek. Az van, hogy sokan esküsznek az armatúrákra, értem is, hogy miért: technikailag jók, hangolhatók, szépen le lehet fedni velük a teljes hallható spektrumot. Igazság szerint az EDC3 már bőségesen hallgatható kategória, nekem is simán elég, amit tud. De az igazán kerek hangú armatúrás fülesek nagyon drágák, az olcsóbbakban meg valahogy mindig ott van az a kissé fémes, művi íz... Szóval ha olyanok az Acoustune-ok, mint a BE, csak még tovább viszik azt az organikus, természetes hangzást, akkor nem is feltétlenül drágák.
-
s4tch
veterán
válasz
-NoVa- #86277 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá azok kedvéért, akik nem feltétlenül értenek audiofilül, hogy a frekimenet csak egy paramétere egy eszköznek, még ha az egyik legfontosabb is.
Az a Periodic BE nem véletlenül kerül annyiba, kegyetlen jó füles, senkit ne tévesszen meg, hogy "csak egy szimpla DD".
-
s4tch
veterán
válasz
kamikaze7 #86273 üzenetére
EDC3 elég jó metálra. Feszes, kegyetlen gyors, nem sziszeg, elég mélyre megy, középen is kerek. Leginkább kiegyenlített, enyhe mély emeléssel. Nem hallottam ezeket az új favoritokat, azokhoz nem tudom hasonlítani. Meghallgatni itthon legfeljebb tulaj segítségével fogod tudni. Én leginkább a Gyöngyös - Budapest vonalon mozgok, jövő héten Balatonfüreden leszek.
-
s4tch
veterán
válasz
funkmester #85962 üzenetére
Kaptál, kettővel korábban: ha a linkre kattintasz, ott lesz egyből egy videó beágyazva a "tesztbe".
-
s4tch
veterán
válasz
Kékes525 #85905 üzenetére
https://www.fiio.com/newsinfo/328473.html
2. BTR5 is set the Bluetooth priority. If BTR5 Bluetooth is connected normally and is playing a song, the Bluetooth music signal is output preferentially. So when it comes to USB DAC, Bluetooth needs to be disconnected.
-
s4tch
veterán
válasz
Kékes525 #85838 üzenetére
BTR5-öt még nem hallottam, de egyöntetűen jó a híre hiteles arcok szerint is, úgyhogy én rá mernék próbálni látatlanban.
Olcsóbb és vezetékes az iBasso DC02, ezt ki kellene próbálnod valahol. Elvileg van benne elég kraft.
Amit hallottam, és szépen szólt a T20-szal: Oppo HA-2.
-
s4tch
veterán
válasz
monti0222w #85816 üzenetére
Ebay volt, akkor épp ott volt a legolcsóbb. Persze még így is drágának találtam, de az N40-re pont bevált.
-
s4tch
veterán
válasz
korpicschess #85809 üzenetére
Ez nehéz kérdés, mert minden füles és fül más, így univerzális illeszték-tippek sem nagyon léteznek. (Ha jól emlékszem, Tulku az U12-t valami filléres Hama harangokkal használta, ahhoz pont az adta ki...) Ha sötétebb hangot szeretnél, akkor a szivacs irány javasolt lehet.
Sony hibridet japán amazonon és ebayen (szintén japán eladóktól) általában lehet találni. Ez se lesz olcsó, és van, amit csak hatos csomagban lehet kapni. Ha @vincze1 benéz, lehet, hogy tud titkos lelőhellyel szolgálni; neki van kismillió illesztéke.
Nekem egyébként az N40-hez a JVC Spiral Dot vált be leginkább, de a többi fülesemhez mind találtam olcsóbb és jobban passzoló illesztéket. Érdekes, hogy a Hifiman RE400 gyári illesztéke az EZAudio D4-en kötött ki, a RE400-ra meg egy korábbi elbaltázott vételből megmaradt, noname, fehér, öblös harangok nőttek rá. Kísérletezni kell. ¯\_(ツ)_/¯
-
s4tch
veterán
https://www.ear-phone-review.com/entry/HiFiGO/fiio-fa9-iem-unboxing-quick-review-beautiful-and-thick
Itt van róla egy raklapnyi makró.
-
s4tch
veterán
válasz
Caustic #85259 üzenetére
Az első generációs Plenue D-t hallottam N40-nel, kifejezetten tetszett, az egyik kedvencem volt a 100k alatti lejátszók közül. Ha a D2 nem merőben más karakter, akkor passzolnának egymáshoz.
A komfortot képtelenség megtippelni. Nekem az N40 tökéletesen kényelmes, viszont úgy jutottam hozzá, hogy Bodz nem tudta felszerelni olyan illesztékkel, amivel megmaradt a fülében. Szóval passz...
-
s4tch
veterán
válasz
BLUE TORNADO #85232 üzenetére
Nem feltétlenül. Nézd meg a vetőcső végén lévő, apró rácsot, hátha elkoszolódott.
-
s4tch
veterán
Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de muszáj közbevetnem: miért nem fejhallgatót veszel? Fülest amúgy sem érdemes napokon, heteken keresztül folyamatosan a fülben tartani, jobban terheli a hallószerveket, és kevésbé szellőzik, mint akármilyen fejhallgató.
Egyébként az EDC3 tényleg jó sokáig hallgatható, kényelmes is, könnyű is, nincsenek idegesítő kiemelései, kiegyenlített, elég részletes akár keveréshez is, de - a többi füleshez hasonlóan - nem használnám napi 6-8 órán keresztül. Inkább tényleg valami könnyebb-kényelmesebb fejest néznék, aminek viszonylag barátságos a hangja, pl. olcsóbb kategóriában M40x, drágább megoldásként meg mondjuk használt DT1770 Pro vagy Ultrasone Signature DXP. Ja, a 1770 frekimenete ránézésre rettenet, viszont pár éve egy fejes talin a velúr párnákkal én semmit nem hallottam a Beyer-tüskéből.
-
s4tch
veterán
válasz
jubilleum #84803 üzenetére
Elvileg az EDC3-hoz bármilyen 2 tűs, .77mm vagy .78mm kábellel kompatibilis. Pl:
https://drop.com/buy/plus-sound-bluetooth-cables/
https://www.aliexpress.com/item/32843610347.html
https://penonaudio.com/tfz-bc-02-2pin-bluetooth-cable.html
stb. A drop EDC3 terméklapon lévő hozzászólások is segíthetnek, szerintem ott is lesznek ötletek. Keress egyet, ami megfelel, aztán számolj be róla. -
s4tch
veterán
válasz
pibácsi #84681 üzenetére
Gondolom, a topik keresőjével már próbálkoztál. Ha nem találtál semmit, akkor jó eséllyel itt nincs tapasztalat. Olcsó earbudok közül a VE Monk szokott az első ajánlat lenni, illetve emiki6 kolléga vett egy Yincrow X6-ot, arról máshol is jókat olvastam. Nézz szét a head-fi-n, ott nagyobb lehet a merítés:
https://www.head-fi.org/showcase/categories/earbuds.290/?order=rating_weighted&direction=descA Nicehck termékeivel már találkoztam, nem is eggyel, és egyedül az EZAudio D4 tetszett.
-
s4tch
veterán
Tulku, -NoVa- vagy bárki más: ha már előkerült a téma, kábelből kéne nekem valami 1,2-1,5m körül, amit bele tudok dugni az Elearbe. Tehát a fejes oldaláról 2x3,5mm jack, és a forrás felől leginkább 3,5mm unbalanced jack, esetleg 4 pin balanced xlr. Eddig Bodz javaslatára ez, illetve ugyanott az unbalanced kábel a nyerő. Van más ötletetek, max. ebben az árban?
-
s4tch
veterán
válasz
mpierre #84546 üzenetére
Van, valahol itt a topikban is, talán f4lcon posztolta. A vetőcső tövében, az illeszték alatt van egy apró lyuk, azt kell leragasztani. Van, aki pillanatragasztóval permanensen betömte.
szerk: ez van, ha poszt írása közben hívás jön, és mire befejezed a posztot, már nem is aktuális. Köszi, f4lcon, így szemléletesebb.
-
s4tch
veterán
válasz
gianni85 #84491 üzenetére
Első sorban írtam, hogy 2 kábel
Igaz, utána nem tisztáztam, melyik a gubancolódós. A mikrofonost még nem próbáltam, a fonott kábelt használom. Az N40 kábele sokkal jobb, persze az eredeti árán vagy 4x annyiba kerül, mint az EDC3.
Még annyit tennék hozzá kritikaként, hogy kicsit steril ez a hang az N40-hez vagy egy jobb dinamikushoz (pl. Periodic BE) képest. Ez metálhoz jól jön, viszont egy lassabb, hátradőlős jazzhez az N40 szerintem szerencsésebb.
-
s4tch
veterán
Van benne már 30-40 óra, írok róla pár sort. Jár a füleshez kemény tok, 2 kábel, és sok illeszték (3 pár szilikon, 2 pár Comply). A kábel elmegy, kissé merev, kicsit gubancolódik, enyhén mikrofóniás. A kényelem számomra a középső szilikonnal és a kisebbik szivaccsal kiváló, a füles háza pici, oldalra feküdni is lehet benne.
A hang ennyiért nagyon erős, ha valaki szereti a kiegyenlített hangképet. Hallottam már részletesebb hangot, nagyobb teret, precízebb szeparációt, de azok a fülesek ennek sokszorosába kerülnek. A frekimenet a legnagyobb erőssége. A superbestaudiofriendsen vannak mérések, ez beszédesebb, mintha írnék egy litániát. Armatúrás füleshez méltó módon piszok gyors. Mindig nehézséget okozott, hogy találjak egy olyan fülest, amin rendesen megszólalnak a metál felvételek, és nem kerül egy vagyonba; ez legalább nem jön zavarba, ha dupla lábdobot kell megszólaltatni, és a gitárok is úgy karcolnak, ahogy kell.
Forrásként próbáltam telefont, AK XB10-et, Centrance Hifi-M8-et, mindről jó volt, nem kell alá erőmű.
VS Hifiman RE400: hasonlóan részletes, kerek középtartomány, a Hifimannek valamivel simábbak a magasai, az EDC3 mélyebbre megy, bőgőből, basszusgitárból több részletet mutat meg.
VS AKG N40: két külön világ. Az N40 olyan, mintha simogatnák az ember fülét: nagyon színezett, mélykiemelt, sima, ezer évig hallgatható, populáris hang. Az EDC3 objektíve jobb hifi eszköz: transzparensebb, gyorsabb, kiegyenlítettebb.
Köszönet @monti0222w kollégának, amiért valamikor 2018 nyarán kipróbálhattam a saját példányát. Ha nincs a próba, nem rendeltem volna meg decemberben. Kíváncsi leszek a törzsgárda véleményére is, ha végre eljutok egy füles talira. Részemről erősen ajánlott annak, aki még hajlandó a drótos vonalba invesztálni.
-
s4tch
veterán
válasz
f4lcon #84465 üzenetére
https://avx.hu/forum/viewtopic.php?f=176&t=140621
Alkudj egy jót. -
s4tch
veterán
válasz
monti0222w #84473 üzenetére
Tetszik, nagyon hasonló, mint amire emlékszem. Ez két dolgot jelenthet: mikor te mutattad, a Meizu egész jól meghajtotta, illetve jó eséllyel megtartom.
-
s4tch
veterán
válasz
monti0222w #84455 üzenetére
Megjött nekem is, és úgy tűnik elsőre, szól mindkét oldal rendesen.
Ha jól emlékszem, HEM6 volt Bodznak, akit érdekel a véleménye, annak érdemes rákeresni a topikban.
-
s4tch
veterán
válasz
monti0222w #84428 üzenetére
Megvan még az N40, az egyelőre örök darab. Szerintem jól érezted, emlékezetből az EDC3 közepe valamivel transzparensebb lehet. Amúgy mindössze feszesebb mélyeket szeretnék, és úgy rémlik, azt röhögve tudja az EDC3. Hamarosan kiderül.
-
s4tch
veterán
válasz
monti0222w #84426 üzenetére
Még úton. 23-án kérték ki a tracking numbert, 31-én adták át a csomagot a szállító részére, úgyhogy szerencsés esetben is csak jövő hét végén ér ide.
-
s4tch
veterán
válasz
emiki6 #84342 üzenetére
https://drop.com/buy/massdrop-x-nuforce-edc3-in-ear-monitors-eu
Megszűnik a drop EU raktára, így a már ide szállított szajrét gyorsan kiárusítják. Szerintem 70 dollárt simán ér ez a füles: feszes, gyors, tiszta, erőteljes hangja van, de nem veri szét az ember fülét. Nekem egy rövid próba alapján nagyon tetszett telefonról is. Eszem ágában nem volt fülest venni, sőt, párna meg kábel kéne az Elearre, meg dac/amp hozzá, meg egy másik objektív, de ez ennyiért...
Itt vannak mérések illetve vélemények:
https://www.superbestaudiofriends.org/index.php?threads/massdrop-x-nuforce-edc3.5780/ -
s4tch
veterán
A timbre hangszínt, csengést jelent, és erre is értik: a hangszínek, hangszer-hangok realisztikus megjelenítése a jó timbre. Úgy tapasztaltam, ez szorosan összefügg azzal, mennyire tud egy eszköz egészen apró részleteket visszaadni. Mosott részletesség mellett nem jó a hangszín sem.
Gugliztam rá egy tök jó ábrát, ami szépen prezentálja azt, ahogy ugyanaz a zenei hang máshogy szól a hangvillán és a különböző hangszereken. Ezt a hangszínben meglévő különbséget írja le a timbre.
-
s4tch
veterán
Ja, persze, az is alap, hogy iem ilyen használatra teljesen vállalhatatlan.
Vezetékes headsetet, vagy egy Jabra Speak 510 vagy 810-féle kütyüt néznék. Bár utóbbit nem hallottam, de 1-2 Jabra füles meghallgatása után látatlanban is meg merném venni.
-
s4tch
veterán
Mostanában feltűnt, mintha az N40 bal oldala elkezdett volna szép lassan elhalkulni: a sztereó tér közepe jobbra csúszott, és kevesebb magas jött balról. Először annyira enyhe volt a hatás, hogy arra gondoltam, nem tökéletes az illeszkedés, nem is foglalkoztam vele, de aztán elkezdett a hiba zavaró mértéket ölteni, így le is tettem a fülest, elalvás előtt másik fülest hallgattam inkább. Tegnap volt kis időm problémát megoldani, így ránéztem az AGK-ra, és ha powerampben olyan 30%-kal balra húztam a balance-t, akkor került minden a helyére. Ez azért komoly különbség. Letakarítottam az illesztéket és a vetőcső végén lévő kis rácsot, viszont a probléma továbbra is hallható volt. Mondom, ennek fele se tréfa. Szerencsére az N40-nek cserélhető filterei vannak, így előtúrtam a gyári dobozt és felraktam a basszus szűrőt, ezzel ismét nem volt gond. A lényeg, hogy a referencia szűrő, amivel a fülest használom, olyan szinten elkoszolódott az évek alatt, hogy a szokásos külső takarítással már nem lehetett kitisztítani. Kiáztattam a szűrőt langyos szappanos vízben, régi fogkefével átsúroltam, kiszárítottam, és azóta öröm, bódottá.
-
s4tch
veterán
Értem én, de ha nincs semmiféle mozgás a rendelésed körül, akkor mi mást tehetnél? Nézed a postaládát még néhány hétig, hátha belepottyan a szajré? Esetleg felhívhatod őket, a honlapon kint van a telefonszámuk. Szingapúr ~6-7 órával lehet előrébb, szerintem ma már felejtős a téma.
Egyébként Vsonicot tart a penon is.
-
s4tch
veterán
https://penonaudio.com/tfz-king-ii.html
Feliratkoztam egy rendelésnél a Penon hírlevélre, és most kaptam erre a fülesre egy 50 dolláros kódot. Így 69 dollárba kerül a TFZ King II. Ha valaki éppen venne egy jó dinamikus fülest, és jól jönne neki a kód, írjon privátot. Az ajánlat nulla perces nickek számára nem él.
-
s4tch
veterán
válasz
kemcso #83448 üzenetére
+ Bodz is gyűjtött pár helyet, ahol hallgatózni lehet: https://logout.hu/bejegyzes/bodz/blablabala.html
Igaz, ez alapvetően fejesekről szól, de a legtöbb helyen vannak fülhallgatók is. Én illesztéket vinnék magammal, higiéniai és praktikus okokból is. -
s4tch
veterán
válasz
gaben22 #83415 üzenetére
Hali, csak most olvastam a posztodat. Valószínűleg tényleg az van, amit Tulku ír: más a fülünk. Nekem kényelmes a Spiral Dot, és ugyanígy áll a fülesen, mint a tiéden. Kísérletezni kell, nincs más megoldás. Nekem a gyári illeszték, a SpinFit és egy valagnyi random szilikon is szar volt az N40-nel, a Spiral Dottal értem haza. Neked más hozza majd el a nyugodt, kényelmes zenehallgatást.
-
s4tch
veterán
Sokadszorra bizonyosodik be, hogy az mmcx nem tökéletesen működik szabványként. Rengeteg inkompatibilitást láttunk már, nem szabad rajta csodálkozni, hanem le kell nyelni a békát, és addig próbálkozni, amíg nem találsz egy kábelt, ami passzol a fülesedhez. A dolgot megkönnyítheti, ha a head-fin körülnézel a füles topikjában; ott lehet, hogy mutatnak olyan kábelt, ami bizonyítottan működik a VSD3S-sel.
-
s4tch
veterán
válasz
Oppenheimer #83243 üzenetére
Lehet, hogy nem nyúltál mellé vele:
https://www.head-fi.org/showcase/cca-c10.23517/reviewsEgész jókat írnak róla.
-
s4tch
veterán
válasz
fecaga21 #83204 üzenetére
Alap állapotban kiegyenlített, de a modern hangzáshoz szokott fülnek talán mélyhiányos a karaktere. Leragasztva megjön az alja dögivel. Nem kell leragasztani egyáltalán, de ha úgy jobban tetszik, lehet mélykiemeléssel is hallgatni. Nekem bejön mindkét verzióban, a mélykiemelt valamivel jobban passzol az ízlésemhez.
-
s4tch
veterán
válasz
fecaga21 #83166 üzenetére
Nekem is van mindkettő, és a többiekhez hasonlóan én is a D4-et választanám gitárzenékhez. A Zirconnak alapvetően lassabb és terjengősebb a mélytartománya, úgyhogy nagyon függ a forrástól, hogyan adja elő magát. Ha telefonnal hajtanád, mindenképp a D4-et válaszd, és csinálj rajta bass modot. (Kis szigszalaggal ragaszd le az illesztéknél lévő nyílást.)
-
s4tch
veterán
válasz
freelanced #82917 üzenetére
Nálam ebben a ~10-15 dolláros kategóriában két erős versenyző van: EZAudio D4 és Rock Zircon. A Zircon basszusban erős, a D4-nek inkább ez a gyengéje, az itt már részletezett, kb. fél perces szigszalagos bass modot érdemes lehet megcsinálni rajta, ha bejáratást követően kevésnek találja az ember a mélyeket. Neked a Zircon a leírás alapján kiesik. Szerintem vedd nyugodtan a D4-et.
-
s4tch
veterán
válasz
SkyTrancer #82480 üzenetére
"Olvasom azóta a fórumot, de mégsem tudom eldönteni, mit vegyek helyette"
Ez így nem is fog menni.
Az aprós értékeléseid alapján úgy látom, a fővárosban laksz. Abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy szinte tetszőleges számú fülesből válogathatsz úgy, hogy nem kell kétes hitelességű arcok véleményére hagyatkoznod. Mozdulj ki, ejts útba néhány boltot, hallgass meg néhány fülest, és vedd meg azt, ami legjobban tetszik. Nomono, fejhallgatópláza, Denon márkabolt legyen rajta a listán, itt biztosan tudsz hallgatózni többféle iemet is. Vigyed a forrásod magaddal.
Egyébként az av-online felejtős, a linkelt youtube videóban szereplő pofa meg 100%-ig jó szándékkal készíti a videóit, de a módszertana megkérdőjelezhető, mérnök lévén iszonyatosan kritikus mindennel, és nyilván az ízlése sem univerzális. Az E10 pedig az áráért igen jó füles, akkor is, ha nem ezt keresed.
-
-
s4tch
veterán
válasz
pulutodurumo #82331 üzenetére
f4lconnak utolsó infóm szerint iPhone-ja van.
-
s4tch
veterán
válasz
Flickering #82012 üzenetére
A tiédet megelőző 10 hozzászólást is nézd meg
-
s4tch
veterán
válasz
f4lcon #82006 üzenetére
Na igen, fericskével kiegészülve már hárman mondtunk róla szépeket...
-
s4tch
veterán
válasz
Anubris #82000 üzenetére
Topikban van némi irodalma, illetve a head-fin is rákereshetsz. 10 dollárért röhejesen olcsó. Az alap karaktere kiegyenlített, kicsit mélyszegény, amit két apró csík szigszalaggal enyhén mélykiemeltre lehet változtatni. Én úgy használom, tök jó. Simán megfér nálam a jóval drágább AKG N40 és Hifiman RE400 mellett a napi rotációban. Általában lutri a 10 dollár alatti kategória, nekem is volt már fostalicska olcsó fülesem, de ezt éppen eltalálták a kínaiak.
(#82002) f4lcon: pedig eskü nem láttam, amit írtál
-
s4tch
veterán
válasz
-NoVa- #81545 üzenetére
Ez a cucc nem megbízható, viszont van neki egy fasza összehasonlítós oldala bt hangszórókhoz: http://switcher.oluvsgadgets.net/
A véleményével nem mindig értek egyet (a K3003-at pl. lehúzza, pedig parádés füles), de azt nem lehet tőle elvitatni, hogy komoly munkát tesz a videóiba. -
s4tch
veterán
válasz
Speeedfire #81506 üzenetére
Darvinya.
-
-
s4tch
veterán
válasz
f4lcon #81079 üzenetére
Örülök, hogy neked is tetszik. Egy hete ismét ezt hallgatom (fűnyíráshoz előkerült és azóta beszorult az XB10-be), és nem mondom, hogy nem hiányzik az N40, de a D4 is tökéletesen alkalmas zenehallgatásra. Jó a kábel, méretes a hozzá adott hordozó tok (elfér benne az XB10 is), oké a komfort, és persze kellemes a hang. Remélem, Kemcso is megkapja az övét, aztán ha neki is tetszik, mehet az ajánlóba.
Ha valaki nem vágná, erről van szó. Aliexpress appon keresztül most épp $9,44 az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest