Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBlackDog

    veterán

    Megvolt ma a "nagy" Sounmagic meghallgatás (E30, E50, E80). Sokat nem akarnék írni, megpróbálom összefoglalni a lényeget.
    Az E30-al kezdtem. Képeken jobbnak tűnt. :DDD Kicsit a műanyag házikó olyan olcsónak hatott nálam, attól féltem, hogy mikor töröm el véletlen. Méretre egész kicsi, relatív kényelmesen fülbe lehetett ültetni, kisebb fülkagyló esetén is. Hangra V karakter valóban, a mélyekkel és a közepekkel nem volt gondom a saját árkategóriáján belül, viszont a magasai kicsit mosottnak hatottak számomra.
    Következő példány volt az E80. Meleg és mélygazdag. Meg V karakter. A magasai számomra nagyon tiszták voltak (persze az árkategóriáján belül), a közepekkel nem volt gondom. A mély tartomány nekem sok volt (talán a Piston 2-nél fogott el hasonló élmény), de pontosak voltak, nem nyomtak el semmit.
    Az E50 talán az arany középút. Jóval kevesebb mély, mint az E80-ban, kicsit a közepe is előtérbe került a zenének. Viszont sajnos a magasai sem csilingeltek olyan szépen, de még mindig sokkal jobbak voltak, mint az E30-nál.
    Az E50 és az E80 felépítése is korrekt, érzésre rendesen egyben van a fémház, ráadásul méretre egész diszkrétek. A hangzásuk részletessége érezhetően az E30 felett áll szerintem.
    Ahogy láttam, mindhárom Soundmagicnél hasonló, vagy ugyanaz volt a kábel. Kicsit vékonynak tűnt számomra, de ennek ellenére lehetséges, hogy tartós. Kábelzaj mindháromnál saccra ugyanolyan mértékű, nagyjából átlagosnak mondanám. Izolációról nem írnék semmit, saját illesztékkel nem próbáltam ki, csak a számomra kicsit nagy gyári szilikonokkal.
    Ha választani kéne a háromból, akkor az E50-re szavaznék. Számomra eléggé kellemes volt a hangja, igazából csak a magasak csilingelése hiányzott nekem az E80-ból, illetve egy fül feletti kábelelvezetést segítő kialakítás.
    Persze ez mind csak a saját véleményem, ezt tessék szem előtt tartani! :)
    Ja, és piros pont a helynek és a türelmes, segítőkész eladónak! :)

Új hozzászólás Aktív témák