Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mushmushi
csendes tag
Sziasztok!
Az Xears rajongók sikeresen eltántorítottak a sennheiser agybadugós fülesek vásárlásától. Ebből kifolyólag most olyan embert keresek Budapesten, akinek Turbo Devices II Titan, XR120PRO II hallókészülékét kipróbálhatom két percre egy sörért (nem guiness-re gondoltam
). Tudom én, hogy millió vélemény van róla fórumon, olvastam is őket, de ez nem egy olyan dolog, amit vélemények alapján el lehet dönteni. Írjatok privátba vagy akár ide offba.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest