- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mszl
aktív tag
válasz
bkercso #24278 üzenetére
Sziasztok!
Köszi a válaszokat, egyenlőre a TE7022-re esett a választásom, végül is rosszat senki sem mondott róla, a $ keretbe is szépen belefér, lehet megalkudok még a hardveraprós 2 pizza árasra is elteszem a majd jó lesz még valami fiókba.
Ha megjött akkor majd leírom a tapasztalataimat. Remélem a klasszikus zenéimet nem rombolja le
+ még egy kis Celtic Music... A 80's dallamoknak meg úgysem árthat sokat.
Amúgy sincs nagy hifi rendszerem, csak szeretem azért ha minden hangszert hallok a koncertben. -
hoffman_
nagyúr
válasz
bkercso #24296 üzenetére
szuper, akkor lehet játszani bárhogy, köszi
bár most nézegetve a kapcsolást, meg a nyáktervet, lehet, hogy nem ez az cucc, amit elsőre kéne megpróbálnom
a technikai hátterem gyér, nem vagyok túl jó elektróból, mindenesetre a cikk nagyon érdekes és tanulságos számorma is.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
bkercso #24289 üzenetére
pont most gondoltam bele, hogy egyszer már előfordult, hogy nem éreztem elégnek a hangerőt, ha alaplapról hajtottam, szóval lehet, hogy érdemes lenne belerakni egy erősítőt is. más kérdés, hogy ahhoz én már nagyon kevés vagyok, a két kapcsolás összeházasítása nekem bőven túl nagy feladat lenne.
a 2 pizza ár jogos, csak azért nem értem, mert 3,5mm vagy 6mm alapvetően tök mindegy kéne, hogy legyen. köszi a HA linket, nem ódzkodom az ebay-es rendeléstől, ha úgy alakul. meg aztán lehet, hogy megpróbálom megépíteni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bkercso #24241 üzenetére
Igen, elírtam sajnos. PCM510x a kiszemelt dac. [link]
A figure 40-nél van a kimeneti rész taglalva pár szóban a datasheetben, annyi derül ki, hogy "current segment architecture"
Meg annyit írnak még, hogy 150 valamennyi kHz-re kell méretezni a szűrő RC-t a kimeneten. 470 ohm - 2.2nF -el oldották meg ők.
-
Melorin
addikt
válasz
bkercso #24204 üzenetére
Nem, csak a 'nagy az Isten állatkertje' címszó alatt az ebayon ezerszámra találnak fel kütyüket, és hátha a nagy választékból Ti már tudtok ajánlani valamit a saját, vagy a hallott tapasztalatokból nyerve.
A kitétel: RCA kimenet, spdif/optik/usb bemenet. Jó minőség, (legalább MM02 szint) olcsó.
Valami ilyesmi. A be/kimenetei pont azok amik nekem kellenek, csak nem tudni milyen minőséget üt meg. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bkercso #24199 üzenetére
Kérdés, hogy ez vajon számít-e valamit, pár mm távolság van csak a 3 luk között, az alkatrészek beforrasztásához meg úgy is kell egy adag ón.
Amúgy a vasalással végül is tűrhető nyákokat sikerült csinálnom, de szigorúan csak furat szerelt cuccokhoz való, ami sikerült. Lehet még a vékonyabb vezetősávok alkalmazása segített volna, arra már nem emlékszem, hogy próbáltam-e vékonyabbakat. Végül meg lefújtam a cuccot nyák védő forrasztható lakkal, attól lett ilyen zöldes. [link]
A kis OTL meg így állt össze első szerelésben a próbanyákon: [link] Szerintem simán vállalható, plusz olcsó megoldás. Max jó lenne eltérő színű vezetékeket használnom a foglalatok bedrótozásához.
Valószínűleg ugyanezt az szisztémát fogom alkalmazni a végleges OTL-hez is, be lesz majd szerelve egy szép szál csiszolt alu dobozba, ha minden igaz.
-
vodkaboy22
addikt
válasz
bkercso #24197 üzenetére
Az e88cc-k erősítőbe mennek ahhoz gondoltam
Az elmeBay
Ez rohadtul tetszett
Viszont igazat adok baromira zsákba macska tud lenni a dolog, ha már hasonló akkor egy rossz vagy kiszuperált DAC-ot vegyél és azt alakítgasd vagy vegyél egy működőt de ne zsákbamacskát, különben bkercso kisDAC kártyája erre a célra szerintem magyar piacon a legjobb... Csak tegyél hozzá egy jobb tápot ne USB-5vját!...(Cikkem is van erről muhahaha)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bkercso #24192 üzenetére
A vasalásos technikát csináltam itthon, de nem az igazi, a vezető sávok itt-ott körömlakkos pótlást igényeltek, mindegy volt milyen papírral csináltam.
Mondjuk van itt egy kollégám aki jobban tudja csinálni, ő 1206-os SMD méretig még tud nyákot gyártani, de persze az is nagy ezekhez az IC méretekhez. Olyan ismerősöm meg nincs, aki pl. levilágítós, precízebb technikával tud nyákot gyártani.Talán van a neten valamerre olyan nyák gyártó cég, akik kis szériában tudnak olcsón gyártani. Nagyobb kedvem lenne ehhez, ha pl. a Texasnál lennének kicsit jobb cuccok is, mert azt be is lehetne szerezni.
Most a nyák áram miatt az E88CC-t valszeg szigetes próbanyákon fogom megcsinálni az egyszerűsége miatt, a használt szigeteket meg kitöltöm ónnal, aztán meg van oldva a nyák kérdés és mégsem kellett lég szerelni. Egyet már csináltam így, teljesen jó megoldás volt.
Egyébként az ebayen (vagy Kínából, stb) beszerezhető cuccok közül tudsz valami olyat mondani, amit esetleg megérné megvenni, mert pl. itthon nem beszerezhető, de minőségi IC-k vannak benne? Nem tudom nézegetted-e ezeket a cuccokat az építés mellett. Valami költséghatékony, de mégis jó cuccot keresek. Valamerre még olyat is láttam, hogy mindössze 15 dollár volt a VIA 32 bites cuccát tartalmazó 2x5cm-es minimalista usb stick.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bkercso #24175 üzenetére
Megnézve az ebayes árakat, nem biztos, hogy érdemes külön DAC-ot építeni, plusz ott olyan IC-ket használnak, amiket itthon nem tudok beszerezni. Most azzal a gondolattal kacérkodok, hogy csak a csöves OTL-t építem meg kézzel, az USB-s DAC cuccot meg venni kellene. Erről mi a véleményed?
Amúgy alkatrész téren 13k az E88CC OTL anyagköltsége, amibe nem számoltam még bele a 4 csövet meg a 4 foglalatot és a nyákot.
vodkaboy22: kicsit ha múlik a sör hatása megnézem.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
tjozsi
csendes tag
válasz
bkercso #24142 üzenetére
A Morgan Jones otl csöves után készítettem egy Szekeres-t is, csak úgy kíváncsiságból. Az eredeti kapcsolástól annyiban tér el, hogy R4 helyett LM317-el kivitelezett áramgenerátort használ és a bemeneten van egy 2134-el kivitelezett erősítő fokozat, mintegy 3-4-szeres erősítéssel. Tápja nagy kondi (10.000 mikroF) és LM317 stab. Hangzása nagyon hasonló a Morgan-hoz, talán kicsit teltebb, melegebb. Sajnos (?) én a kimenő trafó hangját szeretem, ezért ezek csak kísérletek maradtak. A Szekeres csak deszkapéldányban van meg. Érdekességként említem, hogy permalloy magos illesztő trafót használok az erősítőkhöz (300/50 Ohm), amit régi átviteli berendezésekből termeltem ki. Így már nekem is szimpatikusabb hangjuk lett.
Ami nekem jelenleg a legjobban tetszik, az egy "közönséges" PCL86-okkal kivitelezett kimenő trafós erősítő, melyről korábban képet is tettem föl. Jelenleg ezt hallgatom.
Ha szükségesnek látod, a kapcsrajzokat elküldhetem privátban.
Utószó: véleményemet fenntartással kell fogadni, mert 72 éves vagyok és már csak 8 kHz-ig hallok!
Üdv: tjozsi -
vodkaboy22
addikt
válasz
bkercso #24142 üzenetére
Én ilyenből 2őt is csináltam már
Az egyiket boldog gazdája most is használja.
(Csöves otl katódkövetők hangját tudja megközelíteni. Ahhoz elég hasonló kapcsolás miatt.)
Nagyon keveset tesz hozzá a hanghoz, de ez csak akkor igaz ha tényleg jó tápja van.
Én az egyiket eszméletlen nagy pufferrel csináltam a másikat FET-es diszkrét regulálással. A regulált talán egy poppet jobb volt.
De amit hallottál műverősítős nálam (amiben opa green van.) az is hasonló katódkövető (source követő) végfokú. -
RetepNyaraB
veterán
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bkercso #24081 üzenetére
A PCM2903C-ről van valamilyen tapasztalatod? Annak nincs is belső táp része, közvetlen 3.3V-ről megy, amit nagyon precízen elő lehetne állítani. A tok forraszthatósága nem gond, ennél kisebb tokokat is kell forrasztanom időnként a munkámból kifolyólag.
Ez az IC eléggé tetszik, plusz ennek is van 3 HID bemenete, a fontos funkciók megoldottak rajta.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bkercso #24079 üzenetére
Igen ismerem az ASIO-t, de Linux alatt máshogy van megoldva a hangrendszer, ott ez rendszer szinten megoldott dolog, nem kell hozzá külön driver vagy program.
A stabil saját táp az természetes. Amennyire lehet, el is lesz választva egymástól a DAC és az őt követő csöves erősítő.
Amúgy nem high-end a cél, nekem is csak két átlagos fülem van, egyszerűen csak legyen jó. ADC viszonyában mivel járnék jobban, ha a 270x-es közvetlen megoldást választom, vagy a 3 IC-s 290x-est?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bkercso #24077 üzenetére
Van néhány Audigy kártyám erre-arra a nem hivatalos driverrel, így az spdif sem probléma, de nem ez lenne az elsődleges cél, inkább az USB-s megoldás, mert nem csak az asztali géphez lenne használva.
Azt mondod, hogy a PCM2906B saját ADC-je nem egy nagy szám? A toslinkos párja meg az i2s -> DAC átalakítás viszont tetszik, nem is bonyolult és akkor akár külső spdif forrásról is mehetne a cucc.
A DIR9001-et megtaláltam a TME-nél, a PCM2704 és a WM IC-ket hol lehet beszerezni?
Ahogy olvasom a 2704 simán megy Linux alatt is, így ez lenne a befutó, ott úgy sem kell asio.
-
Speeedfire
félisten
válasz
bkercso #24070 üzenetére
Hát, megfordult már a fejemben...
De egyre jobban az van, hogy indultam 20k-ról és már a 40k-s cuccokat nézem. Ha kicsit nem figyelek, akkor hamar 60-80k lesz így.
Egyelőre a lupus a befutó. Nyomottabb árban pedig a zero, vagy a dragon. Meglátjuk. A heed-nek azért örültem volna. Avx-en van még egy musiland 05 is, jelenleg 39k-ba áll meg.
Nem egyszerű ez. -
Speeedfire
félisten
válasz
bkercso #24003 üzenetére
Baluka26-nak van itt fórumon egy. Úgy sem akarom elkapkodni, szóval lehet elmegyek a füles talira, ott pedig biztos lesz pár jóképességű darab. Ha pedig megéri a hangzást, akkor kiadok érte többet. Kezd lassan összeállni a teljes rendszerem és nem szeretném ha a dac lenne a leggyengébb láncszem (függetlenül attól, hogy szeretem a hangját).
-
helltp
aktív tag
válasz
bkercso #23994 üzenetére
Köszönöm a gyors és részletes választ, nagyon sokat segítettél. Egyetlenegy kérdésem maradt, az OPA2134-esnek pontosan átellenben van a két táplába, így nem tudom ráforrasztani a lábakra a kondit, nagyon ront a minőségen ha nem pont ráforrasztom hanem csak nagyon közel hozzá?
szerk.: A jelútba ennél az erősítőnél megéri minőségibb kondikat tenni?
-
hifipisti
csendes tag
válasz
bkercso #23938 üzenetére
Tudtam én, hogy mindenki tudja a frankót
Köszi a tanácsokat, de jómagam is tisztában vagyok a dolgokkal. Ha találsz itthon 63V-os wimát akkor szóljFarnellnél be lehet szerezni a félvezetőket.
A sima és a fémtokos IC között hangyányi különbség van, pont annyi, amennyi a zeneiséghez kell.
Az, hogy egy alkatrész papíron jobb egy másiknál semmit sem jelent. Az számít, hogy az adott környezetben adott konstellációban mitől fog jól szólni. Lehet, hogy pont egy filléres alkatrész hozza el a boldogságot. Ezért mondtam, hogy mindenki kísérletezhet majd kénye kedve szerint. Okoskodó emberekből van bőven. Mindenki a saját szerencséjének a pogácsaTantra lehet a neve az erősítőnek, hogy könnyebb legyen nevesíteni.
-
tjozsi
csendes tag
válasz
bkercso #23917 üzenetére
A kimeneti jelszintet úgy értettem, hogy egy fejhallgató - az impedanciájától függően - már néhány mV-tól szól, egy hangfalnak voltok kellenek a megszólaltatáshoz. Tehát egy fejhallgató erősítő kimenetén legtöbbször csak mW-ok jelennek meg, egy hangfalakat hajtó végfok wattokat ad ki a kimenetén.
Kis torzítású fejhallgató erősítőt - a kis jelszint miatt - viszonylag könnyebben lehet létrehozni, mint mondjuk egy 10 watt feletti teljesítményű végfokot. Jel-zaj viszony megint más téma, azt elsősorban a felhasznált építőelemek tulajdonságai, a kapcsolástechnika, meg az erősítés mértéke határozzák meg. -
szaszayanou
aktív tag
válasz
bkercso #23851 üzenetére
Kész van igen. A hülyeségem miatt meghalt a tápja, de ha Pesten leszek, megcsinálom. Nem kell jobb, de ha lehet ne legyen rosszabb sem.
A diszkrét opáknak mi értelme van? Ha jól tudom egy opa diszkrét alkatrészekből megépítve, kb. ugyanaz mint egy alapból diszkrét erősítő. A moduláris felépítés a cél?
-
vodkaboy22
addikt
válasz
bkercso #23826 üzenetére
Kis falunkban néznek is nagyon amikor gurulok vele de mivel radio nincs rajta (csak még jobban merülnének az akksik ) ezért nexus7ről hallgatom a dt770-emet vele közben.Néznek is nagyot rajtam
A felfüggesztés szép rajta de a sunyi 7075T-s alu hegesztése komolyabb dió volt...
VIszont igaz amit írsz olyan sebesség érzet van benne hogy kanyarban kb 30-40nél olyan mintha a focussal bakonyi utakon 150-el mennék -
-
adammkaa
senior tag
válasz
bkercso #23814 üzenetére
Az lenne a legjobb, hogy amit kapok majd hozzá adaptert, annak a végére csak felrakni egy átalakítót aminek a vége M.O-i szabvány! De én sem tudom hol lehet olyat venni. Azt akartam kérdezni még hogy ilyenkor (ha a saját DC-re van kötve) így is ugy is rá kell dugni az usbre mert a gépről jön a zene meg minden, akkor az usb ről nem is vesz fel semmi áramot, csak adatátvitelként szolgál?
-
adammkaa
senior tag
válasz
bkercso #23808 üzenetére
Igazából kevés olyan zenéket hallgatok mint ti hogy meghallgattok egy számot és ismeritek minden egyes részletét és hangot, és ezért vesztek esetleg jobb dac ot, de ahogy láttam a te kisdac vagy nagydac cuccosnál kevés embernek van jobb. Nekem meg elég az ha olyan vagy hasonlóan szól mint a te készüléked. Főleg írtad hogy ezek mennyiért mennek hivatalosan.A fejhallgató erősítőt meg ugye ismerem az meg elég lesz később is ha esetleg veszek majd egy komolyabb fejest. Nekem elég ennyi tapasztalat + saját tapasztalat hogy tudjam jó lesz az nekem. Meg azt hogy amilyen zenére kell nekem dinamikában nem lesz hiány és szerintem minőségben sem ami a dacot érinti, egybe van az egész valami tápot kell majd szereznem hozzá mert ha jól tudom alapból amit adnak hozzá nem m.o-i szabvány a vége, és nem tudom milyen kell majd hozzá, mert biztos kihasználom hogy van rajta DC.Kicsi, szép, nekem tetszik külsőre, főleg a fizikai hangerő állítási lehetőség. Nekem jó lesz az. Mondanám hogy írnák róla pár szót ha megjön, de felesleges szerintem. Nem tudnám úgy előadni meg viszonyítani hogy átmenjen milyen is a hangja. De dobálóztok ide oda az dac meg amp elnevezésekkel nagyjából tudjátok ti azt úgy is.
-
adammkaa
senior tag
válasz
bkercso #23789 üzenetére
Nem hifizek katalógusból ha végigolvasod majd az írás meglátod hogy írtam hogy volt már asus xonar essence stx hangkártyám amiben 6120 volt és mint hangerőben mint minőségileg megfelel tökéletesen. Ahogy láttam korábbi írásodat a sima 03 ról ugy nyilatkoztál hogy nem vettél észre különbséget a nagyDAC od, és a között , akkor meg miről beszélünk, dac is rendben van a 02 dragonban, igaz nem ugyan az a dac van a kettőben, 120dbas csak 112, de nem azon fog múlni, viszont külső tápos ami lehet jobban szól mint a sima 03 azzal a dac-a usb áramfelvétellel. Ha meg a tiedet választanám főleg 6120 al akkor megint nem vagyok előrébb mert a nagyDAC od al szól egyszinten, és akkor nem egybe lenne az egész kéne egy drága kábel is stb és ugyan azzal az erősítő chipel érted.
-
guppy
őstag
válasz
bkercso #23792 üzenetére
igen, az is egy jó opció (sőt
), helyette javasolnám a HD600-at, onnantól már lehet cserélgetni alatta a meghajtást, meg eljárni hallgatózni
szerk: a félrevezetés elkerülése érdekében - a hd600 karaktere nagyon! különbözik az 555-étől, felbontásban, és tisztaságban viszont sokkal jobb
-
stranger28
addikt
-
vodkaboy22
addikt
válasz
bkercso #23649 üzenetére
20kHz-en még nem hiszem hogy a kisebb fázis tolás gond lenne de sajnos másban is megmutatkozik ha egy erősítő (kapcsolás szintjén nem pedig szűrők miatt) nem tud 100kHz-et. Én anno azt tanultam pl, hogy csoportegyüttfutási hiba növekszik meg illetve intermodulációs tulajdonságok romlanak ami probléma.
Az persze más tészta hogy 30kHz-re szoktak pakolni bemenetre vagy line fokozatnál akár kimenetre is felülvágó szűrőt az még a fenti tulajdonságokat nem rontja. -
vodkaboy22
addikt
válasz
bkercso #23647 üzenetére
Nem tudom én elvagyok a kis csöves végfokommal ami scope szerint 40-42kHz-nél már bő 30-35dB-vel vág fölötte meg már szinte jel sincs. (Kimenő trafó
)
A fejes csöves meg scope szerint 300kHz-nél is stabilan pár dB eltérés se volt(Fgv generátor nem tudott 300kHznél többet. TINA 600kHz-ig mutatott egyenes vonalat Bodén.
) És ha csövet cserélnék ami alkalmas UVHF erősítésre akkor egészen pár Mhz-ig is stabil lenne de hangfrekin nem annyira jó hangra
-
Ribi
nagyúr
válasz
bkercso #23588 üzenetére
+vodkaboy22:
Direkt ezért hoztam fel az Eseence-t. Mint vas, kb 5x annyi van benne, és ne mondja senki, hogy azt nem fejlesztették elég ideig. Oké a kis kinai és a 15k kicsit túlzás, csak reméltem érthető lesz a dolog.
ebay-en vannak összerakott dacok, mások által is jónak mondott hanggal. 30-40k. Cserébe a fenti dac sem 100k, hanem 450 font. Szóval azért mégiscsak furi az ára. -
törölt tag
válasz
bkercso #23577 üzenetére
Én arra a dologra gondoltam, amiről pl a hifi topicban itt szó volt.
Jelenleg most rca-n megy ki a presenter fejhallgató erősítőbe, tehát a cd-lejátszó saját opamp-ján is átmegy a hang, aztán külön átmegy a presenter saját opamp-ján is a hang. A fentiekből pedig eszembe jutott, hogy nem lehetne-e itt is úgy megcsinálni valahogy, hogy a dac-ból (magából a chip-ből) közvetlen menjen a presenter opamp-jába a hang? Talán a kisDAC-kal egybeépített presenter ilyen is?
-
törölt tag
válasz
bkercso #23573 üzenetére
Ez csak elméleti felvetés volt, hogy akár jó minőségű fejhallgató erősítő rész is beleférne a cd-lejátszóba.
Azzal még lehet érdemes lenne kísérletezgetni, hogy dac-ról közvetlen az előfokba menne a hang. Hallottam ilyenről a hifi topicban meg mástól is, hogy ezzel lehet a legnagyobb minőségi ugrást elérni.
-
törölt tag
válasz
bkercso #23562 üzenetére
Tőled vettem pár hete a Presenter-t.
Hangszínben rendkívül hasonló a kettő. Mármint arra a CD-lejátszóra azzal a kábellel (analóg módon, másképp nem is tudnám mondjuk) összekötve. Én is meglepődtem, hogy hangszínben mennyire egy húron pendülnek.
A Dynaco erősítőm fejhallgató kimenetéhez (ami nem külön kis erősítő rész, hanem ellenálláselosztó van előtte) képest egyértelmű a különbség hangszínben is. -
Ribi
nagyúr
válasz
bkercso #23549 üzenetére
hm74 szerintem arra gondolt, hogy ha ráböksz az image filera, akkor az író progi a tartalmát normálisan 1-1ben rátolja a dvd-re. Ha kicsomagolod és csak az adatot másolod ki, akkor nem lesz bootolható a dvd. Ezt a bootolhatóságot az image file tartalmazza. Emiatt nem csak az adatot kell kiírni, hanem magát az image filet iratni fel. (nem magát az image filet mint adatot)
Amúgy pendrive-ra is ki lehet írni a dvd tartalmát, csak előtte bootolhatóvá kell tenni és utána az image tartalmát csak copy paste. Ez a legegyszerűbb. Szerintem. Így jóval gyorsabban is bootol, mint dvd-ről. -
hm74
aktív tag
válasz
bkercso #23546 üzenetére
[link]
Innét az Audiophile linux V2.1-re kattintva letölthető az image fájl, amit DVD-re kell kiírniEgy hozzáértő Linux-fan barátom azt mondta, hogy azért lehet jobb a hangminőség, mert ez a Linux közvetlenül a processzor magban dolgozik lejátszáskor, nem csak periódusokat oszt ki a művelethez, mint a windows.
Biztos igaza van. -
hm74
aktív tag
válasz
bkercso #23541 üzenetére
Ezt a kérdésedet így nem értem. Talán erre gondolsz:
Egy Asrock alaplapi PC-m van, annak fent vannak az XP driverei, a Linuxnál meg nem kellett ilyennek foglalkozni, egy 1,6GB-os image DVD-ről megy oprendszer és minden telepítést elrendez magától, csak annyit kellett beállítani, hogy a sound output a kisDAC legyen. -
hm74
aktív tag
válasz
bkercso #23529 üzenetére
Nem is a tüskén problémázok, hanem szvsz a DG (vagy DGX) típusokban az spdifnél valamit elspóroltak, mert nálam elég vérszegény produkciót adott. Neked is van DG kártyád. Próbáltad összevetni az sdpif kimenetét a PC usb kimenetével? Nálam az usb egyértelműen győzött, avagy az spdifnél valami nem stimmelt.
-
vodkaboy22
addikt
válasz
bkercso #23513 üzenetére
Jogos nehéz kell zsugorcső vagy valami szebb megoldás meg jó kábel naja lehetne Y-kábelt is csinálni! a csomagba beletartozna igaz dobhat kicsit az áron de megérné szerintem.
Jó 4 vagy több eres infokommunikációs kábelt meg lehet kapni értelmes áron. Lehet olyat is ami egy vastag kábel belül minden érnek saját szigetelés és még egy nagy szigetelés kívül! Csak kicsit borsos
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- India és az AI a McDonald's jövője?
- Építő/felújító topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Battlefield 6
- Autós topik
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- További aktív témák...
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GIGABYTE G27F 2 165Hz IPS gaming monitor /2026.12.12-ig Garis/
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest