- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
válasz
(ex)Cat #13017 üzenetére
Szerintem meg pont, hogy zubognia kell a víznek és nem gyöngyöznie. Miután a tésztát beletszed a vízbe miahamarabb újra kell, hogy zubogjon a víz, inukciós lapban ez a jó, hogy a P (power) fokozaton szinte néhány másodperc alatt újra forr a víz és a főzés végéig forrásban tartom a vizet (zubog). Így tökéletesen jó mindig a csomagoláson feltüntetett ideig főve a tészta.
A só is fontos, hogy tengeri sós vízű sósság kell, tehát ha megkóstolod a főzővizet, akkor határozottan érezhetőnek kell lenni, hogy sós. Általában 500gr tészta egy csapott evőkanál sót igényel. -
-
-
válasz
(ex)Cat #12285 üzenetére
Nem bonyolult, persze, de annál azért bonyolultabb, mint levenni a boltban a polcról
#12287 Essejó
Kopi-pészteltem a forrást, ott is így van írva.
Amúgy igazad van, nem túl igényesen megírt recept, a hozzávalók között szerepel 2 fej hagyma, de utána nincs írva, hogy mit kell vele csinálni. Persze nyilván ki lehet találni
-
válasz
(ex)Cat #7363 üzenetére
Nekem a képen a felső bírja a legjobban mind közül. Szerintem azért mert szilikon és belül még bélés is van. Azt nagyon ajánlom.
Amit néztél, olyat én is használok. Mondjuk a választottad erősen túlárazott és innen vettem [link] , összeraktam olyannal, ami amúgy is kellett onnan, így nem emelte a postaköltséget az alacsony súly miatt. Kínából egyébként még olcsóbb.
Szóval az is nagyon jó, precízebb munkákhoz. Egyébként ezeknek nem az a lényege, hogy fél óráig tarts a meleg cuccot, hanem magas hőfokot bír és a két kezed között ha váltogatod a fogást, akkor nem fog fájni. Amire nagyon kell vigyázni, hogy az alsóval folyadékot messze kerüld el, mert ha ráfolyik, akkor felszívja a kesztyű és az nagyon fog fájni. Tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Távcső topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gyúrósok ide!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Welock Touch 51
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest