Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ^Clown

addikt

válasz Fecogame #1171 üzenetére

Hivatalosan magánszemélyként valóban nem kell ráírni a csomagra semmit, viszont erősen ajánlott ráírni a címzett és akár a feladó adatait is. Elmesélek egy kis szösszenetet: kb. 2 hete a X. kerületben (Family Center) adtam fel csomagot. Otthon szépen generáltam egy feladási kódot stb., ahogyan eddig is. Odamentem az automatához, bepötyögtem, kifizettem. Nyílik az ajtó, viszont akadt egy kis bibi: már volt benne egy csomag :D Ó mondom ez f*sza. A csomagon nem volt se címzett, se feladó, se semmi. Hívom az ügyfélszolgálatot, azt mondja a hölgy (aki amúgy nagyon segítőkész volt), hogy hát igen, ez elő szokott fordulni (!!). Egyből kérdezte, hogy látok-e a csomagon bármi adatot (feladási kód stb.). A megoldás végül az lett, hogy a kinyílt fakkból az ott lévő csomagot kivetette velem, abba betettem a sajátomat, majd a "talált" csomagnak távolról kinyitott egy másik rekeszt.

Summa summarum: én eddig is mindig ráírtam a feladási kódot és a címzett adatait, ez után már a saját adataimat is rá fogom írni :)

Új hozzászólás Aktív témák