Hirdetés
- Minden eddiginél keményebben támadja a csúcskategóriát az új Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra – névváltoztatás utáni teendők
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Fotók, videók mobillal
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-07-23 12:42 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bh
tag
Itt HA-n hardvert vett tőlem egy kolléga. (Azta...
) Feladtam a Fosposttal, automatából automatába, semmi probléma, jön a mail, hogy oké.
Erre eltelik egy hét, rámír a srác, hogy sikerült feladni? Nézem a csomagszámot, ott van az automatában a cuccos már két napja.
Írom Neki mi van, azt mondja, semmilyen értesítést nem kapott, így ugye nyitókódot sem, Ő is látja, hogy ott van, de nem tudja így kivenni. Most megvárja a hétfőt, hogy valami kódot küldjenek.
Még írta, hogy semmiről nem kapott értesítést, még arról sem, hogy én beregisztráltam a csomagot. Azt hitte, nem adtam fel. A csomagszámot is csak tőlem tudta meg.
nem írtad el az adatokat?
ügyfélszolgálatot hívja fel ott segítenek -
tatabike
őstag
Itt HA-n hardvert vett tőlem egy kolléga. (Azta...
) Feladtam a Fosposttal, automatából automatába, semmi probléma, jön a mail, hogy oké.
Erre eltelik egy hét, rámír a srác, hogy sikerült feladni? Nézem a csomagszámot, ott van az automatában a cuccos már két napja.
Írom Neki mi van, azt mondja, semmilyen értesítést nem kapott, így ugye nyitókódot sem, Ő is látja, hogy ott van, de nem tudja így kivenni. Most megvárja a hétfőt, hogy valami kódot küldjenek.
Még írta, hogy semmiről nem kapott értesítést, még arról sem, hogy én beregisztráltam a csomagot. Azt hitte, nem adtam fel. A csomagszámot is csak tőlem tudta meg.
-
SoupSayse
tag
Engem is eléggé felbosszantott, őszintén szólva.
De hát aki ragaszkodik hozzá, és eddig nem volt vele gondja, az használja nyugodtan - mindenki a maga tapasztalatából tanul. Vagyis.. az okos más kárából, a buta meg a sajátjából, ahogy mondani szokták.
-
Toomy
senior tag
-
bh
tag
Nekem eddig harmadik év alatt több száz küldés-átvétel után semmi gond. Talán a legnagyobb probléma a mai eset - hogy 3 kilométerrel arrébb lévő automatába kézbesítették; de úgyis mennék arra holnap. Szóval a többi csomagküldő céghez képest nálam még nincs rossz pontjuk.
-
skroy
senior tag
Ahhoz képest, hogy befejezted a Foxpost-al, téged lehet mostanában a legtöbbet olvasni ebben a témában.
-
Toomy
senior tag
Olvass vissza kicsit.
Ajánlom a GLS-t, mert én már befejeztem a foSpost-al küldözgetést.
Garantált 1 munkanap a kézbesítés.
Egyik nap estig berakod, másnap reggel kiveszi a futár és harmadnap ott van
a címzettnél még ha 400km-re is lakik.
-
SoupSayse
tag
Csak én érzem úgy, hogy a Foxpost egyre gyengébb? Nem használom túl gyakran, de ami tapasztalatom volt, az pont elég volt ahhoz, hogy többé ne is akarjam. Kétszer keverték el a csomagomat, ráadásul két külön esetben. Egyiknél sem én vagy a feladó hibázott. Szinte mindig késik a szállítás, akár küldök, akár várok csomagot. Lehet, csak én vagyok ennyire szerencsétlen?
A GLS automatával bezzeg soha semmi gondom nem volt… -
bh
tag
vártam most 2 csomagot, vinted. egyik ideért, kapok e-mailt is hogy átvehetem, a másikra viszont azt írták hogy betelt az automata, aztán egy percre rá hogy átirányítják egy másikba, aztán kb 5 percre rá meg azt hogy már oda is ért
-
bh
tag
-
johniee
senior tag
Egy újabb felháborító és szomorú eset.
Nekem GLS-el küldtek egy nagy értékű vga-t és az "ügyes" eladó átlátszó csomagban küldte, azaz ott volt feketén fehéren,
hogy mi is van benne.
Érdekes, hogy a GLS-nél ez nem tűnt el.
Maradjon ez mindig is így.Amúgy minden településen ugyanúgy van FOSPOST(nem elütés!),
mint GLS, szóval ha kell akkor leírom 1000x is, hogy inkább GLS-el küldjetek bármit is.Nekem Foxpost-tal jött a saját gyári dobozában a drága Sony fejhallgató
csak egy mozdulat és már ki lehet húzni a dobozból. Rajta volt simán a Vonalkódos címke.
Szerencsére nem kívánta meg senki út közben
-
5teve
senior tag
Magic
Ezt már én is észrevettem.
Siet az összes visszajelzésük valamiért.
Mikor én vettem észre akkor pont 1 órát sietett. -
^Clown
addikt
Magic
Nálam is elég gyakran időutazik a csomagom

-
bh
tag
Magic
nem ritka, nekem múlt héten olyan jött ami kétszer is megjárta a raktárt

-
Toomy
senior tag
Offba ide írom, mi történt végül. A telefonon kért kerestetésnek végül nem lett eredménye. Egy nagyobb értékű iPhone volt a csomagban, az eltűnésekor nem volt iCloud fiók belépve a telefonba. (Ki volt kapcsolva a Find my iPhone.) Pár naponta ellenőriztem IMEI szerint és az eltűnés után ~2 héttel egyszer csak belépett valaki iCloud fiókkal.. (FMI -> On) Szóval egy "becses" megtaláló/eltulajdonító használatba is vette a lootolt telefont. (Vagy az is lehet, hogy eladta!?) Ezt jeleztem az eladónak, mivel itt már eléggé kicsi volt az esély arra, hogy nálam köt ki a vásárolt készülék, ő a szolgáltatójánál letiltatta a telefon imei számát, így már leginkább csak alkatrésznek lesz használható. A foxpostnál elindítottam a kártérítési folyamatot, ők még aznap kérték az utalásról a bizonylatot. (Az eladónak előre fizettem, így nekem jár a kártérítés.) Ahogy megkapták a pdf-et, pár órán belül írtak is, hogy jogos az igény, (az aszf. szerinti maximumot) 70e Ft-ot utalnak nekem 8 napon belül. Ez meg is történt. Persze ez nem fedezi a készülék árát, ettől többe került a telefon. A különbözet itt most tanulópénzként lett el könyvelve..
A mérleg másik nyelve: Eddig több száz csomagküldésem volt velük és csak ez az egy tűnt el. Az ügyfélszolgálat is meglepöen gyorsan kommunikált. Csak azért számoltam be, hogy mindenki okulhasson a történetből. 70e.Ft feletti tárgyat csak akkor vegyetek magánszemélytől foxposttal, ha tényleg nincs más lehetőség.
Egy újabb felháborító és szomorú eset.
Nekem GLS-el küldtek egy nagy értékű vga-t és az "ügyes" eladó átlátszó csomagban küldte, azaz ott volt feketén fehéren,
hogy mi is van benne.
Érdekes, hogy a GLS-nél ez nem tűnt el.
Maradjon ez mindig is így.Amúgy minden településen ugyanúgy van FOSPOST(nem elütés!),
mint GLS, szóval ha kell akkor leírom 1000x is, hogy inkább GLS-el küldjetek bármit is. -
aurich
senior tag
Esetleg így járt már valaki?
Az első email szerint már 7 napja beérkezett a raktárba, a nyomkövetés nél is ezt írta, viszont az frissült 2 napja egy újabb "Raktárban" bejegyzéssel. Második emailt is kaptam a raktárba érkezésről, viszont ma sem lett betöltve az automatába. Kezdem azt hinni, hogy elveszett a küldemény.
Közben vártam mást is szintén ebbe az automatába, azok szépen sorban érkeznek megfelé. Ma is jött egy, tegnap is, tegnapelőtt is.. Csak ez az egy csomag nem akar ideérni.
Érdemes még várni? Írtam az eladónak hogy milyen csomagolást használt, van-e képe róla, stb. Telefonon vagy emailben érdemesebb rákérdezni?
Offba ide írom, mi történt végül. A telefonon kért kerestetésnek végül nem lett eredménye. Egy nagyobb értékű iPhone volt a csomagban, az eltűnésekor nem volt iCloud fiók belépve a telefonba. (Ki volt kapcsolva a Find my iPhone.) Pár naponta ellenőriztem IMEI szerint és az eltűnés után ~2 héttel egyszer csak belépett valaki iCloud fiókkal.. (FMI -> On) Szóval egy "becses" megtaláló/eltulajdonító használatba is vette a lootolt telefont. (Vagy az is lehet, hogy eladta!?) Ezt jeleztem az eladónak, mivel itt már eléggé kicsi volt az esély arra, hogy nálam köt ki a vásárolt készülék, ő a szolgáltatójánál letiltatta a telefon imei számát, így már leginkább csak alkatrésznek lesz használható. A foxpostnál elindítottam a kártérítési folyamatot, ők még aznap kérték az utalásról a bizonylatot. (Az eladónak előre fizettem, így nekem jár a kártérítés.) Ahogy megkapták a pdf-et, pár órán belül írtak is, hogy jogos az igény, (az aszf. szerinti maximumot) 70e Ft-ot utalnak nekem 8 napon belül. Ez meg is történt. Persze ez nem fedezi a készülék árát, ettől többe került a telefon. A különbözet itt most tanulópénzként lett el könyvelve..
A mérleg másik nyelve: Eddig több száz csomagküldésem volt velük és csak ez az egy tűnt el. Az ügyfélszolgálat is meglepöen gyorsan kommunikált. Csak azért számoltam be, hogy mindenki okulhasson a történetből. 70e.Ft feletti tárgyat csak akkor vegyetek magánszemélytől foxposttal, ha tényleg nincs más lehetőség.
-
Toomy
senior tag
Amikor még ezzel a tróger bandával küldözgettem, akkor 3-4 munkanap alatt érkezett meg.
-
KRoli92
tag
Sziasztok!
Utánvétel összeg megérkezése számlaszámra átvétel után mennyi idő szokott lenni körülbelül ? Tudom, hogy 3 munkanapon belül elméletileg , de sűrűn túl lépik ezt az időt? Vagy általában meg is érkezik ennyi idő alatt ? Most küldtem először utánvétel. Köszönöm

-
bh
tag
Mióta ez a foxpost-packeta mizéria van és nincs mobilalkalmazás rendesen kapok e-mailt arról is ha raktárba van (most direkt megnéztem, 26x kaptam az elmúlt pár hónapban csomagod elindult e-mailt, és 8x raktárban van emailt ), vinteden eddig egyáltalán nem kaptam ilyet - vajon ha kijön az új app amit fél évig kell okoskodni, ugyanúgy nem kapok értesítést?
Bár azt sem értem hogy most minek ez az egész, ha jól értelmeztem annyi az egész hogy lesz Z-box ami packeta meg A-box ami fox, lényegi fejlesztés nem nagyon lesz..
-
Toomy
senior tag
Tegnap tettem be automatába csomagot a GLS-nél
és én is elrontottam a rekeszméretet, mert rásütött a nap a kijelzőre, így az
nem volt rendesen látható.
Viszont ilyenkor NEM szabad becsuki a rekeszt hanem a kijelző feldobja,
hogy jó méretet választottál e, ha nem akkor a kijelzőn megnyomod hogy nem
és csak azután csukod be és így újra választhatsz, mint a fox-nál.
-
gyulaszu
senior tag
Sziasztok, ma adtak fel részemre egy csomagot.
A hölgy automatánál adta meg az adataimat, emailt nem adott meg, viszont a telefonszámomat rosszul írta be
Így semmilyen értesítést nem kaptam a feladásról. Csak küldött egy képet a blokkról amit az automata ki adott.
Ezen láttam hogy el van írva a telefonszám.
A blokkon rajta van a CLFOX szám is így nyomon tudom követni a csomagot, viszont a nyitó kódot nem fogom meg kapni.Mi ilyenkor a teendő ? Hívjam az ügyfélszolgálatot, vagy csak a feladó tud ilyenkor intézkedni ? Neki kellene szólni hogy nem jó telefonszámot adott meg?
Esetleg hívd fel azt a számot, amit a feladó beírt és győződj meg róla, hogy létezik-e és felveszi-e valaki. Ha igen, akkor akár meg is kérhetnéd, hogy mivel ez történt továbbítsa feléd a kapott kódot. Ha jófej, lehet meg is teszi.
-
Istyu74
aktív tag
-
Toomy
senior tag
Majdnem tökéletes a GLS.
Ha hétfőn is lenne náluk automata ürítés, akkor lenne tökéletes,
de én így is teljesen meg vagyok velük elégedve.
Nekem minden csomagom mindenhová 1nap alatt megérkezik és amit kapok az is. -
bh
tag
A hölgy automatánál adta meg az adataimat, emailt nem adott meg, viszont a telefonszámomat rosszul írta be
Így semmilyen értesítést nem kaptam a feladásról. Csak küldött egy képet a blokkról amit az automata ki adott.
A blokkon rajta van a CLFOX szám is így nyomon tudom követni a csomagot, viszont a nyitó kódot nem fogom meg kapni.Mi ilyenkor a teendő ? Hívjam az ügyfélszolgálatot, vagy csak a feladó tud ilyenkor intézkedni ? Neki kellene szólni hogy nem jó telefonszámot adott meg?
ügyfélszolgálatot hívd, a feladó se tud többet tenni ha felhívja őket
-
bh
tag
legnagyobb meglepődésemre ma visszakaptam a feladás árát
főleg azért lep meg mert saját bal ... ságom miatt nem sikerült feladnide amúgy meg vagyok velük elégedve, 2 munkanap alatt odaért egyben a vasarlohoz + olcsóbb is volt mint a fox-express one mizéria (2790 volt L csomag házhoz)
-
Istyu74
aktív tag
-
Toomy
senior tag
GLS-nél rákérdez az automatánál a csomag méretre.
Szóval igen, ezt Te baltáztad el, hogy nem jót választottál.
A mai rohanó világban megy a kapkodás 1000-el.
-
bh
tag
-
Toomy
senior tag
Plusz a GLS-nél most még 10% kedvezmény is lett egy hónapig.

-
^Clown
addikt
Felhívtam, keresik.
Egyetértek veled a GLS-el kapcsolatban, de nagyon sokaknál alap lett a foxpost, mert a ház mellett/boltban az van, az a legegyszerűbb, általában gyors is volt. Ez az egy szerencséjük van, hogy beleégett az emberek memóriájába a jó szolgáltatás, amit eleinte tudtak. Ha a mai teljesítményük alapján kellene így felfutniuk, szerintem nem sikerülne, a konkurencia erősebb szinte minden téren.
" Ez az egy szerencséjük van, hogy beleégett az emberek memóriájába a jó szolgáltatás, amit eleinte tudtak."
Tökéletesen megfogalmaztad - régen, amikor bejöttek, gyakorlatilag a Postán kívül nem volt ellenfelük. Akkoriban a Posta a béka feneke alatt volt, elég könnyű volt őket legyűrni árban és minőségben. Aztán ahogyan az lenni szokott, belekényelmesedtek. Illetve túl gyorsan akartak túl nagyra nőni, most meg próbálják utolérni magukat. Nem fog menni, a többiek már lehagyták őket, lásd pl. a GLS, vagy akár az MPL is.
-
catalano
tag
-
Toomy
senior tag
Hát igen, ők voltak az elsők és a kezdetkor még csak 990Ft volt a csomag és
a kézbesítési is 1 max. 2 nap volt... -
aurich
senior tag
Szerintem ne várj tovább, hívd az ügyfélszolgálatot.
És szerintem Te is felejtsd el a foxpost-ot, mert egyre több a gond velük.
Nem győzöm ismételni magam GLS a legjobb a hazai viszonylatban. Velük csak annyi gondom van, hogy hétfőn nem dolgoznak. Vagyis automata ürítés és töltés nincs.Ha mégis foxpost csak az opció, akkor a csomag berakásról és a kivételről is csinálj Te is és akivel üzletelsz Ő is videót, megforgatva a csomagot.
Vagy esetleg inkább packeta, mert ott be lehet biztosítani teljes értékén a csomagot és
ha gond van akkor nem csak 50-en x ezer forintig fizetnek kártérítést.Felhívtam, keresik.
Egyetértek veled a GLS-el kapcsolatban, de nagyon sokaknál alap lett a foxpost, mert a ház mellett/boltban az van, az a legegyszerűbb, általában gyors is volt. Ez az egy szerencséjük van, hogy beleégett az emberek memóriájába a jó szolgáltatás, amit eleinte tudtak. Ha a mai teljesítményük alapján kellene így felfutniuk, szerintem nem sikerülne, a konkurencia erősebb szinte minden téren.
-
Toomy
senior tag
Szerintem ne várj tovább, hívd az ügyfélszolgálatot.
És szerintem Te is felejtsd el a foxpost-ot, mert egyre több a gond velük.
Nem győzöm ismételni magam GLS a legjobb a hazai viszonylatban. Velük csak annyi gondom van, hogy hétfőn nem dolgoznak. Vagyis automata ürítés és töltés nincs.Ha mégis foxpost csak az opció, akkor a csomag berakásról és a kivételről is csinálj Te is és akivel üzletelsz Ő is videót, megforgatva a csomagot.
Vagy esetleg inkább packeta, mert ott be lehet biztosítani teljes értékén a csomagot és
ha gond van akkor nem csak 50-en x ezer forintig fizetnek kártérítést. -
aurich
senior tag
Esetleg így járt már valaki?
Az első email szerint már 7 napja beérkezett a raktárba, a nyomkövetés nél is ezt írta, viszont az frissült 2 napja egy újabb "Raktárban" bejegyzéssel. Második emailt is kaptam a raktárba érkezésről, viszont ma sem lett betöltve az automatába. Kezdem azt hinni, hogy elveszett a küldemény.
Közben vártam mást is szintén ebbe az automatába, azok szépen sorban érkeznek megfelé. Ma is jött egy, tegnap is, tegnapelőtt is.. Csak ez az egy csomag nem akar ideérni.
Érdemes még várni? Írtam az eladónak hogy milyen csomagolást használt, van-e képe róla, stb. Telefonon vagy emailben érdemesebb rákérdezni?
-
Toomy
senior tag
Pedig amióta a packeta-val összeolvad egyre nagyobb mélyrepülésben van.
Nem csak saját tapasztalat hanem mások és az itt olvasottak alapján is ki lehet jelenteni.
A GLS köröket ver rá minden téren, ez is saját tapasztalat.Ha már foxpost akkor én inkább a packet-át ajánlom, mert ott legalább be lehet biztosítani a csomagot adott értékre, míg a foxpost-nál ilyet nem látok.
-
Oldman2
nagyúr
Azt, hogy „a Fox úgy szar, ahogy van”, szerintem túlzás kijelenteni...
Én (megyeszékhelyen) máig is elégedett vagyok vele.
Sok múlik azon, hogy merre milyen futár (személy) jár. -
bobalazs
nagyúr
Megjött a foxpost. Ez a jobbik eset akkor.
-
bobalazs
nagyúr
A legjobb esetben is 3nap volt még 2 hónappal ezelőtt mikor utoljára kaptam tőlük
csomagot. De volt hogy csak 1 hét alatt érkezett meg.
Nálam ha telített volt egy automata akkor még aznap egy másik közelben levőbe tették be.
Fél óra volt mire rájöttem, hogy másik automatába van, mert amibe kértem oda nem
volt jó a kapott kód. Azért néztem be, mert a másik automata is ugyanabba az utcába volt
csak 400m-el odébb.
Ha teheted felejtsd el ezt a bandát. GLS 1000% jobb. 99%-ban
garantált 1nap alatti kézbesítés.Packetat kellett volna választanom, azt nem hanyagolja el a tulajdonos.
Most hogy a A FOXPOST új befektetője a Packetát is birtokló csoport lett,
igy el is lett a foxpost hanyagolva. -
Toomy
senior tag
A legjobb esetben is 3nap volt még 2 hónappal ezelőtt mikor utoljára kaptam tőlük
csomagot. De volt hogy csak 1 hét alatt érkezett meg.
Nálam ha telített volt egy automata akkor még aznap egy másik közelben levőbe tették be.
Fél óra volt mire rájöttem, hogy másik automatába van, mert amibe kértem oda nem
volt jó a kapott kód. Azért néztem be, mert a másik automata is ugyanabba az utcába volt
csak 400m-el odébb.
Ha teheted felejtsd el ezt a bandát. GLS 1000% jobb. 99%-ban
garantált 1nap alatti kézbesítés. -
bobalazs
nagyúr
automata közepesen telített, csomagfeladásnál esetenként előfordulhat, hogy nincs szabad fiók, a kiszállításban átlagosan 1-2 napos késés lehetséges.
A várható érkezést tegnapra írták.bEbből több napos késés is lehet, keddre ér ide? Egy hét lenne akkor az átlag a foxinál? -
fery02
addikt
-
bh
tag
Amúgy volt erről bármi korábbi értesítés, hogy meg fog szűnni az app?
Ha volt is volna, engem totálisan elkerült, hanem tegnap délután mentem egy csomagért, már a csomagautomatához érve indítanám az app-ot és akkor jött a meglepi.Gondoltam mi lesz itt, “böngészőben kell bohóckodnom webes felületen”, de végülis a telefon annyira kellett csak mindvégig, hogy a nyitókódos e-mail-t megnézzem, a csomagautomatán szerencsére el tudtam intézni mindent.
Közben arra is rájöttem, hogy ezen a bizonyos automatán a terminál mégsem csak dísznek van, mert először életemben helyben fizetős csomagot vettem át és életre kelt a terminál és tudtam is fizetni rendesen.
Korábban azt gondoltam, hogy hibás ezen a terminál, mert amikor csomagokat adtam fel és szállítási díjat kellett fizetnem, akkor nem kelt életre a terminál, hanem az app-on keresztül Simple-el kellett bohóckodnom.én nem kaptam, valami facebook posztból tudtam meg pár nappal mielőtt leállt
-
fery02
addikt
Amúgy volt erről bármi korábbi értesítés, hogy meg fog szűnni az app?
Ha volt is volna, engem totálisan elkerült, hanem tegnap délután mentem egy csomagért, már a csomagautomatához érve indítanám az app-ot és akkor jött a meglepi.Gondoltam mi lesz itt, “böngészőben kell bohóckodnom webes felületen”, de végülis a telefon annyira kellett csak mindvégig, hogy a nyitókódos e-mail-t megnézzem, a csomagautomatán szerencsére el tudtam intézni mindent.
Közben arra is rájöttem, hogy ezen a bizonyos automatán a terminál mégsem csak dísznek van, mert először életemben helyben fizetős csomagot vettem át és életre kelt a terminál és tudtam is fizetni rendesen.
Korábban azt gondoltam, hogy hibás ezen a terminál, mert amikor csomagokat adtam fel és szállítási díjat kellett fizetnem, akkor nem kelt életre a terminál, hanem az app-on keresztül Simple-el kellett bohóckodnom. -
Toomy
senior tag
-
bh
tag
én két csomagot küldtem szerdán, az egyiket sameday-el Romániába, a másikat fox-al Gyálra
Romániába hamarabb odaért
-
Toomy
senior tag
Sokadjára és most is leírom, felejtsétek el ezt a bandát mindörökre!
GLS garantált 1 nap alatt ott van mindenhol az országban és olcsóbb is. -
bh
tag
hát ha már lelövik az alkalmazást legalább annyit megcsinálhattak volna, hogy egy helyen lásd a csomagokat amit vársz, mert hogy másnak küldött csomag hol tart az nem nagyon izgat, főleg hogy ilyen több hónaposakat mutat
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Eddig a mobilalkalmazásban tudtam megnézni hogy kitől várok csomagot és hol tart. Na most a mobilapp megszűnt, azt írjak hogy használjam a webes felületet, viszont itt nem találom, csak azokat amike én adtam fel másnak.
Valaki tudna segíteni hogy merre találom a nekem címzett csomagokat?Tudomásom szerint csak a főoldalon lévő nyomkövető lehetőség van a webes felületen. Ide viszont csak az értesítőben kapott csomagszámot tudod bemásolni és úgy megnézni. Illetve, ha az emailes értesítőben kattintasz a csomagazonosítóra, akkor rögtön odaugrik...
-
bh
tag
-
Toomy
senior tag
-
Oldman2
nagyúr
-
Toomy
senior tag
Sziasztok!
Eddig a mobilalkalmazásban tudtam megnézni hogy kitől várok csomagot és hol tart. Na most a mobilapp megszűnt, azt írjak hogy használjam a webes felületet, viszont itt nem találom, csak azokat amike én adtam fel másnak.
Valaki tudna segíteni hogy merre találom a nekem címzett csomagokat?Innen még letöltheted az app-ot. <--
Bár sajnos nem igazán frissítik benne rendesen a csomag állapotát. -
^Clown
addikt
Nem gondoltam volna, hogy valaha erre fogok jutni, de kezdek MPL hívő lenni. A Fox mélyrepülése csak erősödni fog szerintem, részemről felejtős. Lassú, körülményes, drága; nem egy nem két sztorit hallottam már elveszett csomagokról stb. Régen a legmegbízhatóbb volt, most meg fasorban sincsenek.
-
bh
tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni hogy merre találom a nekem címzett csomagokat? -
Novver
senior tag
23.-án reggel adtam fel újhegyen a Mádi utca 177. automatában egy csomagot, ami még mindig benne csücsül.
Kétszer hívtam az ügyfélszolgálatot, illetve online is panaszt tettem. Itt az aprós kolléga írt hogy hát bocsi de nem jött meg semmi még. Mondom mivan? Hát az utána feladott (másik automatában) csomag már rég odaért az ország másik felébe.
Állítólag meghibásodott az automata.
Ilyenkor nem tudják kivenni a csomagokat.Ez valami kib*szott vicc? Fogjanak egy pajszert és hajrá, chop-chop. Ez nem szolgáltatás, ez lóf*sz habbal...
Ezek után egyik vevőmnek sem fogom ajánlani, csak a GLS-t... nevetséges és szánalmas mióta megvette őket a packeta, második alkalommal problémás egy csomagom, csak idén...
-
Toomy
senior tag
Aug.18-án délelőtt vették ki a csomagomat battán az automatából.
Péntekre érkezett meg a kijelölt automatába és így nézett ki a doboz.
Egy winyót küldtem benne full kibélelve összegyűrt reklámújságokkal.
Úgy fest okoskodnak a futárok, hátha tudnak valami nagyon kaszálni,
vagy csákánnyal szortíroznak a depóban.
Ezt a trágya bandát most már nagy ívben el fogom kerülni és Ti is tegyétek ezt!
-
Toomy
senior tag
-
Toomy
senior tag
Nagyon elk..vult a foxpost, amióta a pecketa felvásárolta.
Én már senkinek sem ajánlom.
6-ból 6x, a GLS csomag 1 nap alatt ott van bárhol az országban. -
ezrum
csendes tag
Budapest-Baja,S csomag,egy het.A kq@a anyjukat.Kinabol elobb er ide,raadasul a pofadba vagjak,hogy nincs korlat,ket het is lehet.Ismetlem,Bp-Baja.Soha tobbe foxpost feladas.
-
beteg
őstag
-
skroy
senior tag
Senkinek nem kívánom, elég szar érzés. Nem is fordult még velem ilyen elő. Remélem, nem is fog.
Kaptam értesítést, hogy megjött a csomagom. Kinyitottam a kóddal a fiókot, de csak ez volt benne.
Írtam az ügyfélszolgnak. Még nem válaszoltak. Gondolom a kamera felvette, hogy nem vettem ki semmit...
És hol van vajon a csomagom!
Van valami fejlemény?
-
beteg
őstag
-
Toomy
senior tag
-
skroy
senior tag
Senkinek nem kívánom, elég szar érzés. Nem is fordult még velem ilyen elő. Remélem, nem is fog.
Kaptam értesítést, hogy megjött a csomagom. Kinyitottam a kóddal a fiókot, de csak ez volt benne.
Írtam az ügyfélszolgnak. Még nem válaszoltak. Gondolom a kamera felvette, hogy nem vettem ki semmit...
Hívni kellett volna helyben az automatán lévő számot, hátha egy másik rekeszben van, vagy bármi.
-
beteg
őstag
-
dunc
nagyúr
-
Toomy
senior tag
-
Toomy
senior tag
Ma szembesültem én is vele.

Legyalultam a telómat és akartam visszarakni, erre nincs csak az app store-ban...
Viszont itt még megtaláltam szerencsére. <--katt
-
BoTa88
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek valami megoldása, hogy a foxpost feladás olcsóbb legyen?
(COOP Klub a mai naptól nem játszik) -
oba
addikt
Azok a packeta automaták amiken már ott van a foxpost logó mikor kerülnek be a foxpost rendszerébe? Van erről valami hivatalos információ? A kis településen ahol vagyok ilyen packeta automata van, de a foxpost rendszerében nem látszódik egyáltalán. A vinteden is vettem valamit amit csak foxpostal adott fel az eladó és ott is csak egy szomszédos településen lévő tényleges foxpost automatát tudtam kiválasztani. Vagy ez a fajta egyesülés soha nem is fog megtörténni? Nem vagyok teljesen képben ezzel az egybeolvadással, hogy mit is fog ez jelenteni a gyakorlatban.
-
internetezoo
senior tag
-
hhgygy
senior tag
Bocs, nem találom, a Foxpost applikáció megszűnt?
-
mastodon
aktív tag
Ezek bármelyike működhet:
- Előre kéred a küldés díját
- Újoncnak/0 értékelésű tagnak nem küldesz UV csomagot
- Személyes átvétel
- Elmondod neki, hogy neked már van x pozitív értékelésed, ezért megbízható vagy, utalhatAzt viszont tudnod kell, ha küldesz neki csomagot (akár UV, akár nem), és nem veszi át, a visszaküldés díja is téged terhel (amennyiben vissza szeretnéd kapni a saját csomagod).
Hát igen, a visszakuldes díja is ott van. Köszönöm!
-
Fecogame
veterán
Ezek bármelyike működhet:
- Előre kéred a küldés díját
- Újoncnak/0 értékelésű tagnak nem küldesz UV csomagot
- Személyes átvétel
- Elmondod neki, hogy neked már van x pozitív értékelésed, ezért megbízható vagy, utalhatAzt viszont tudnod kell, ha küldesz neki csomagot (akár UV, akár nem), és nem veszi át, a visszaküldés díja is téged terhel (amennyiben vissza szeretnéd kapni a saját csomagod).
-
mastodon
aktív tag
Utánvéttel kértek egy hardveraprós terméket. Hogyan kell eljárnom, hogy ne járjak rosszul, pl ha nem veszik át az árut? (kifizetem a szállítást feleslegesen)
-
Oldman2
nagyúr
Az én csomagom is ebben az állapotban van. "Ha" a raktár ma rárakja "a pecsétet", akkor talán holnap megkapom, ha nem akkor talán hétfőn.
Szombat ugyan munkanap, de csak a "telített" automatákat fogják aznap üríteni/tölteni... -
agaron
tag
Köszi!
Még tegnap rájuk is telefonáltam és annyit tudtak mondani, hogy megnövekedett csomagszám miatt csúszik. (mára megjelent a raktárban státusz)
Tök pozitív, hogy az Ali, Temu és egyéb rendeléseket is már berakják ilyen boxokba, csak éppen az idehaza fizetett teljes áras szolgáltatás minősége akár ez maitt is romlik...
Hm, ezt nem tudtam, hogy mar azokat is berakjak. De igy nem csoda, ha nem tudjak kezelni a sok csomagok.
De jo tudni, ha valami nagyon kell azt megrendelem mas futarral, ott legalabb egybol tudom jelezni, hogy serult a csomag, stb... -
Because
őstag
Hali!
Mult heten egy hardverapros csomagomon ultek sokat, az vegul hetfon megjott. Most vasarnap adtak fel szinten hardverapros csomagot, azt elvileg hetfon kivettek az automatabol es ugyan ott all, mint a tied. Tegnapi kiszallitasi datum volt megjelolve, az ma reggelre el is tunt (persze tudom, hogy az egy kalkulalt).
2 napja amit alzabol rendeltem, az mar tegnap a raktarban volt, szerintem azt ma ki is hozzak.
Kicsi a mintam, de ugy sejtem, hogy ami uzleti csomag, az kicsit gordulekenyebb, a tobbi meg most kallodik. Remelem helyrejon, mert amugy szeretem, es kenyelmes opcio. FB-n is latok sok panaszos posztot, mondjuk szerencsere nekem eddig minden megjott max kesobb.Köszi!
Még tegnap rájuk is telefonáltam és annyit tudtak mondani, hogy megnövekedett csomagszám miatt csúszik. (mára megjelent a raktárban státusz)
Tök pozitív, hogy az Ali, Temu és egyéb rendeléseket is már berakják ilyen boxokba, csak éppen az idehaza fizetett teljes áras szolgáltatás minősége akár ez maitt is romlik...
-
agaron
tag
Hali!
Mult heten egy hardverapros csomagomon ultek sokat, az vegul hetfon megjott. Most vasarnap adtak fel szinten hardverapros csomagot, azt elvileg hetfon kivettek az automatabol es ugyan ott all, mint a tied. Tegnapi kiszallitasi datum volt megjelolve, az ma reggelre el is tunt (persze tudom, hogy az egy kalkulalt).
2 napja amit alzabol rendeltem, az mar tegnap a raktarban volt, szerintem azt ma ki is hozzak.
Kicsi a mintam, de ugy sejtem, hogy ami uzleti csomag, az kicsit gordulekenyebb, a tobbi meg most kallodik. Remelem helyrejon, mert amugy szeretem, es kenyelmes opcio. FB-n is latok sok panaszos posztot, mondjuk szerencsere nekem eddig minden megjott max kesobb. -
Archttila
veterán
Nekem is ez volt. Nem vitte át másik automatába, hanem visszavitte a régiós központba, hogy ráragasszák, hogy másik automatába kerül. Vagy az is lehet, hogy a sorrend miatt nem tudott visszafordulni, a következő automata messzebb lett volna mint ahová át lett rakva. Aztán ugye neki haladnia kell, másik településre is menni kell.
Kozben vegul kesobb bekerult az automataba... gondolom ilyenkor jelzi nekik a rendszer ha ujra van benne ujra ures fiok, es visszamennek, vagy fene tudja, a lenyeg, hogy holnap mehetek erte.
-
internetezoo
senior tag
Nekem is ez volt. Nem vitte át másik automatába, hanem visszavitte a régiós központba, hogy ráragasszák, hogy másik automatába kerül. Vagy az is lehet, hogy a sorrend miatt nem tudott visszafordulni, a következő automata messzebb lett volna mint ahová át lett rakva. Aztán ugye neki haladnia kell, másik településre is menni kell.
-
Because
őstag
Mostanában mik a tapasztalatok a Foxposttal? Eléggé elhúzódik a csomag szállítása amit még a hétvégén beraktam az automatába...
Itt tart hétfő óta:
2025.05.12 11:20 Úton Csomagodat futárunk kivette a csomagautomatából. -
mickemoto
őstag
-
Archttila
veterán
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha telített az automata amibe vártam a csomagot, akkor azt miért nem rakják át egy közelni, a térkép szerint zold, tehát nem telített automatába? -
skroy
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót.
- Szép HP EliteBook 845 G9 Profi Laptop Akár Suliba 14" -60% Ryzen 5 6600U (12.Gen Int) 16/256 Iris Xe
- Macbook Pro 16" A2485 M1 MAX 32GB/1TB 32 GPU (2022)
- Eladó gamer PC - AMD Ryzen 7 7800x3D // RTX 4090 24Gb // 32GB DDR5
- Intel Core I5 13600KF - 14mag/20szál - Új, Bontatlan - Gari 2028.06.06. -ig - Eladó!
- Dell Latitude 5430 /i5-1245U/16GB/256GB SSD/14" FHD magyar bill. laptop
- Apple iPhone 16 , 256GB, Újszerű 12 Hónap Garanciával
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Display 27% ÁFÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s I i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I 6 hó gari
- Asus Tuf Gaming A15 Ryzen 7 6800H Rtx 3050 Ti 16GB DDR5 512GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming A15 Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB WIN11
csak egy mozdulat és már ki lehet húzni a dobozból. Rajta volt simán a Vonalkódos címke.