Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mobilhasználat külföldön
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Foxpost téma összefoglaló
(Olvasd el, mielőtt kommentelsz!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
2025.10.14-én reggel 8:30-kor tették be a csomagomat egy Bp. II. kerületi automatába. Több, mint 48 órája ott dekkol a csomag, nem vették még ki. WTF?! A cím automata is Bp. amúgy, két kerülettel odébb...
-
^Clown
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nálam is elég gyakran időutazik a csomagom

-
^Clown
addikt
válasz
Sumptuous
üzenetére
" Ez az egy szerencséjük van, hogy beleégett az emberek memóriájába a jó szolgáltatás, amit eleinte tudtak."
Tökéletesen megfogalmaztad - régen, amikor bejöttek, gyakorlatilag a Postán kívül nem volt ellenfelük. Akkoriban a Posta a béka feneke alatt volt, elég könnyű volt őket legyűrni árban és minőségben. Aztán ahogyan az lenni szokott, belekényelmesedtek. Illetve túl gyorsan akartak túl nagyra nőni, most meg próbálják utolérni magukat. Nem fog menni, a többiek már lehagyták őket, lásd pl. a GLS, vagy akár az MPL is.
-
^Clown
addikt
Nem gondoltam volna, hogy valaha erre fogok jutni, de kezdek MPL hívő lenni. A Fox mélyrepülése csak erősödni fog szerintem, részemről felejtős. Lassú, körülményes, drága; nem egy nem két sztorit hallottam már elveszett csomagokról stb. Régen a legmegbízhatóbb volt, most meg fasorban sincsenek.
-
^Clown
addikt
válasz
encoder
üzenetére
Tudom, off, de az MPL automata szerintem az utóbbi időben meglepően jól teljesít, nekem csak jó tapasztalataim vannak vele (mint címzett legalábbis). Tök gyors, a csomagokkal eddig (kopp-kopp) nem fociztak, egyben kaptam meg, nem mint a Foxnál. Én most már, ha választhatok, MPL-lel vásárolok.
-
^Clown
addikt
válasz
Fecogame
üzenetére
Hivatalosan magánszemélyként valóban nem kell ráírni a csomagra semmit, viszont erősen ajánlott ráírni a címzett és akár a feladó adatait is. Elmesélek egy kis szösszenetet: kb. 2 hete a X. kerületben (Family Center) adtam fel csomagot. Otthon szépen generáltam egy feladási kódot stb., ahogyan eddig is. Odamentem az automatához, bepötyögtem, kifizettem. Nyílik az ajtó, viszont akadt egy kis bibi: már volt benne egy csomag
Ó mondom ez f*sza. A csomagon nem volt se címzett, se feladó, se semmi. Hívom az ügyfélszolgálatot, azt mondja a hölgy (aki amúgy nagyon segítőkész volt), hogy hát igen, ez elő szokott fordulni (!!). Egyből kérdezte, hogy látok-e a csomagon bármi adatot (feladási kód stb.). A megoldás végül az lett, hogy a kinyílt fakkból az ott lévő csomagot kivetette velem, abba betettem a sajátomat, majd a "talált" csomagnak távolról kinyitott egy másik rekeszt.Summa summarum: én eddig is mindig ráírtam a feladási kódot és a címzett adatait, ez után már a saját adataimat is rá fogom írni

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót.
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest