- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic V6 - tartós karosszéria, lefojtott motor
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold8 - útlevél-ellenőrzés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Elavult az iPhone X
- Fotók, videók mobillal
- Android Autót minden mobilra!
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-07-23 12:42 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Nem adtam meg, mert feltünt nekem is hogy csalás valószínűleg.
Rossz adatokat adam meg hogy mit fog csinálni de csak error-ok jöttek. -
törölt tag
Kérdésem volna.
Létezik ilyen foxpost szolgáltatás? Még sose hallottam róla.
Én átba**ást látok benne. A címsor se stimmel foxpost_hu nem pont van ott. Meg mi az az encryptedserver.info weboldal.Rákattintok direkt hogy kapjam meg a pénzt erre ez a felület fogad:
Már itt is furcsavolt én knh-s vagyok és a belépő felület se stimmel. Nem is felh/jelszó párossal kell belépni.
ITT FOGOTT el igazából a gyamú hogy lehúzás lehet.A story hogy egy csaj akarja megvenni a fotómasinámat, kb tökéletes magyarsággal írt már, lehet (AI). De a kérdéseimet nem úgy válaszolja meg ahogy szeretném. Persze telefonszámot nemad

Így lehet hogy új csalással állunk szemben.
Lehet én reagáltam túl, s mégis létezik ilyen akkor bocsi a tudatlanságomért!!!!

szia, meg ne add a banki adataidat, mert le fogják lopni az összes pénzt a számládról
természetesen csalás, és hónapok óta megy, tele vele minden híroldalha megadtad az adataidat azonnal változtass meg minden kódodat
-
Mtbsrác
senior tag
Kérdésem volna.
Létezik ilyen foxpost szolgáltatás? Még sose hallottam róla.
Én átba**ást látok benne. A címsor se stimmel foxpost_hu nem pont van ott. Meg mi az az encryptedserver.info weboldal.Rákattintok direkt hogy kapjam meg a pénzt erre ez a felület fogad:
Már itt is furcsavolt én knh-s vagyok és a belépő felület se stimmel. Nem is felh/jelszó párossal kell belépni.
ITT FOGOTT el igazából a gyamú hogy lehúzás lehet.A story hogy egy csaj akarja megvenni a fotómasinámat, kb tökéletes magyarsággal írt már, lehet (AI). De a kérdéseimet nem úgy válaszolja meg ahogy szeretném. Persze telefonszámot nemad

Így lehet hogy új csalással állunk szemben.
Lehet én reagáltam túl, s mégis létezik ilyen akkor bocsi a tudatlanságomért!!!!

-
formula01
senior tag
Közben iOS Foxpost applikáció alapértelmezetten kötőjelesre formázza, gondolom ez akkor megfelelő lesz.
-
formula01
senior tag
Sziasztok!
Ha utánvéttel szeretnék feladni egy csomagot, a bankszámlaszámom milyen formátumban kellene megadnom?
Azt írja figyeljek a megfelelő a formátumra, de a formátum már nincs leírva sehol.

-
mályva
aktív tag
Egy negatív tapasztalat a Foxpottal kapcsolatban.
-csomagfeladás egy előre létrehozott feladási kóddal, az automatánál próbálva kézzel/QR beolvasással többször nem fogadja el mert "Hálózati hiba miatt a feladás nem lehetséges"
-az ügyfélszolgálatot felhívva be tudnak lépni távolról az automatába (azaz az automatának van hálózati kapcsolata), a feladás nekik sem megy, segíteni azt nem tudnak (próbálja meg máshol)
-további két másik automatánál ugyanez, csomagot feladni hálózati hiba miatt nem lehet
-délután egy negyedik automatánál a csomagfeladás ugyanezzel a kóddal működik-később ugyanez a történet más csomagkódokkal is, ügyfélszolgálat segíteni nem tud. Valószínűleg valamilyen központi rendszerük túlterhelt és néha nem képes kezelni a csomagkódokat, így véletlenszerűen nem lehetséges a feladás bizonyos csomagkódokkal, így foghatod a csomagot és viheted magaddal. Összegezve Magyar Posta alatti színvonal és bizonytalan szolgáltatás.

Ilyen nekem is volt..
Nem egyszer. -
törölt tag
-csomagfeladás egy előre létrehozott feladási kóddal, az automatánál próbálva kézzel/QR beolvasással többször nem fogadja el mert "Hálózati hiba miatt a feladás nem lehetséges"
-az ügyfélszolgálatot felhívva be tudnak lépni távolról az automatába (azaz az automatának van hálózati kapcsolata), a feladás nekik sem megy, segíteni azt nem tudnak (próbálja meg máshol)
-további két másik automatánál ugyanez, csomagot feladni hálózati hiba miatt nem lehet
-délután egy negyedik automatánál a csomagfeladás ugyanezzel a kóddal működik-később ugyanez a történet más csomagkódokkal is, ügyfélszolgálat segíteni nem tud. Valószínűleg valamilyen központi rendszerük túlterhelt és néha nem képes kezelni a csomagkódokat, így véletlenszerűen nem lehetséges a feladás bizonyos csomagkódokkal, így foghatod a csomagot és viheted magaddal. Összegezve Magyar Posta alatti színvonal és bizonytalan szolgáltatás.

itt Debrecenben is van egy automata ami rendszeresen szar (ugyanez a hiba), de a többi jó
-
Flashcash
Közösségépítő
Persze hibák vannak, csak úgy tűnik erről az ügyfélszolgálatuk nem tud semmit, mert teljesen fogalmatlan módon próbáltak segíteni és feleslegesen küldözgetik az embereket más automatákhoz, ahelyett, hogy mondanák, hogy központi probléma van. Legalább nem rabolnák az emberek idejét.
-
Fecogame
veterán

Valószínűleg csak ma ilyen, nekem még csak párszor fordult elő hasonló, akkor is ugyanott a második próbálkozásra már működött.
Majd skálázzák jobban a rendszerüket, ha ezt így nem bírja
Hibák minden rendszerben vannak. -
Flashcash
Közösségépítő

-
mályva
aktív tag
Sziasztok!
Házhozszállításra adtam fel csomagot..de még mindig azt írja az állapot, hogy a futárnál van. Ez milyen gyakran frissül? -
törölt tag
Ez esetben csak automatikusan berakják máshova, vagy rákérdeznek emailben?
Mondjuk máshova se tudják nagyon rakni.
Ami közel van az szintén vörös.Itt egy futár szublimálhatott mert ezen a területen csak karácsonykor láttam telített automatákat.
Persze ma se tették be. Reggel szokták ki/be venni a csomagokat.De gondoltam ,hogy ha már 1 hete ülnek rajta akkor esetleg prioritást élvez...
nem kérdeznek semmitse
ide az én környékemre meg iylen mini automatát telepítettek 10 ből 4 szer fel se tudok adni mert tele van -
omfgk
veterán
Ez esetben csak automatikusan berakják máshova, vagy rákérdeznek emailben?
Mondjuk máshova se tudják nagyon rakni.
Ami közel van az szintén vörös.Itt egy futár szublimálhatott mert ezen a területen csak karácsonykor láttam telített automatákat.
Persze ma se tették be. Reggel szokták ki/be venni a csomagokat.De gondoltam ,hogy ha már 1 hete ülnek rajta akkor esetleg prioritást élvez...
-
törölt tag
Egy nekem címzett foxpost-os csomagot ismét nem fénysebességgel érkezik.

Eredetileg még 13-án került a raktárba de azóta nem mozdult. Délelőtt megcsörgettem őket ,hogy mi a helyzet...
Szortírozónál valami gebasz volt.
Utána frissült ,hogy ismét raktárban, már mai dátummal.
Elvileg holnap jön, de azóta vörös lett az automata. Szóval majd egyszer...átteszik másik gépbe akkor ami a közelben van
-
omfgk
veterán
Egy nekem címzett foxpost-os csomagot ismét nem fénysebességgel érkezik.

Eredetileg még 13-án került a raktárba de azóta nem mozdult. Délelőtt megcsörgettem őket ,hogy mi a helyzet...
Szortírozónál valami gebasz volt.
Utána frissült ,hogy ismét raktárban, már mai dátummal.
Elvileg holnap jön, de azóta vörös lett az automata. Szóval majd egyszer... -
raziel01
veterán
Sziasztok,
Decathlon foxpost visszaküldésnél azt írja, hogy azzal a nyitókóddal amivel átvettem vissza is küldhetem. Ez tényleg működik?
Foxpost oldalán próbáltam a visszaküldésnél beírni a kódot ott azt írja nem létezik.
Automatánál csak annyi, hogy kiválasztom, hogy visszaküldés, beírom azt a kódot és ennyi? -
guftabi96
addikt
Igen.
Ettől függetlenül a Foxpostról továbbra is megvan a véleményem.Pl. Jelen helyzetben is a csomagkövetés miért azt írja, hogy a futár a csomagot felvette és úton van a raktárba (holott ez nem történt meg), ahelyett hogy sikertelen csomagfelvétel vagy valami hasonló
Ok, hogy biztos nagyon kevés ilyen eset van, de akkor is bosszantó.
Mindegy, ebben a történetben most ez a legkevesebb
-
Fecogame
veterán
Tehát akkor nem is a Foxpost a hibás, hanem a (nem) feladó?

-
guftabi96
addikt
Lehet, csak amikor az ember fut a pénze után (sajnos úgy néz ki ez lesz a helyzet), akkor kicsit "szarul esik" ezt az 5 napot látni.
Azért állt meg ott a csomagkövetés, mert üres volt a rekesz, nem volt mit felvennie a futárnak belőle.
De ez innen már egy másik történet.
-
Fecogame
veterán
5 mukanap az teljesen korrekt. A törvényi előírás az, hogy panasz esetén 15, egyéb esetben 30 nap a válaszadási határidő.
-
guftabi96
addikt
-
Fecogame
veterán
Az ok, hogy nem sietik el, van ilyen. Viszont az aggaszt, hogy előző héten pénteken felvett csomag a követés szerint még a központi raktárig se jutott el. Hazavitte a futár?

Járt már így más is? Ennyire rosszul működik a csomagkövetés?
Van nekik valamilyen elérhetőségük, ahol írásban lehet kommunikálni? (Csak hogy legyen valami nyoma is). Telefonszámon kívül mást nem találtam.
-
guftabi96
addikt
Az ok, hogy nem sietik el, van ilyen. Viszont az aggaszt, hogy előző héten pénteken felvett csomag a követés szerint még a központi raktárig se jutott el. Hazavitte a futár?

Járt már így más is? Ennyire rosszul működik a csomagkövetés?
Van nekik valamilyen elérhetőségük, ahol írásban lehet kommunikálni? (Csak hogy legyen valami nyoma is). Telefonszámon kívül mást nem találtam.
-
vacs
veterán
-
Marcsello31
őstag
Nem tettèk. A hibát jelentettem telefonon de mindegy már leszarom. Biztonsági őrnek sem ment, holnap mèg megpróbálom aztán lehet hogy valakit elküldök a halálfaszába holnap majd. Mert hogy szar ahogy van.
Jeleztem újra, náluk volt a gond, más is jelezte hogy nem.tudta átvenni, kijavították a rendszerhibàt, délután átvettem a csomagot, ès megköszöntem a emailen hogy foglalkoztak vele. De mennyi annak az esélye, hogy èletemben először használom a foxot ès erre pont ma döglik meg?!
murphy törvényei. -
Marcsello31
őstag
Nem tettèk. A hibát jelentettem telefonon de mindegy már leszarom. Biztonsági őrnek sem ment, holnap mèg megpróbálom aztán lehet hogy valakit elküldök a halálfaszába holnap majd. Mert hogy szar ahogy van.
-
skroy
senior tag
Üdv! Èletemben elősször ès utoljára próbáltam ki ezt a szart.
Vettem valamit a jófogáson, a srác feladatta a csomagot Foxposton keresztül, ami ma meg is èrkezett, de amint beütöm a kódot a nyomorult autómatába, rendszer hiba jön ès nem törtènik semmi.belső hálózati hiba kód.
Èn befejeztem innentől kezdve ezt a fapados törtènetet. Mivel pènzt sem vett le, megy vissza a feladónak, írtam a hiba jelenségről a Foxpostnak is, trágya.Ott az automatán egy telefonszám, amin a hibát bejelentheted. Akár már ott egyből ki is nyitották volna távolról.
-
Marcsello31
őstag
Üdv! Èletemben elősször ès utoljára próbáltam ki ezt a szart.
Vettem valamit a jófogáson, a srác feladatta a csomagot Foxposton keresztül, ami ma meg is èrkezett, de amint beütöm a kódot a nyomorult autómatába, rendszer hiba jön ès nem törtènik semmi.belső hálózati hiba kód.
Èn befejeztem innentől kezdve ezt a fapados törtènetet. Mivel pènzt sem vett le, megy vissza a feladónak, írtam a hiba jelenségről a Foxpostnak is, trágya. -
Atomgeszi
nagyúr
Pedig milyen jó lenne egy valós készlet információ, hogy miből hány helyezhető el
De szerencsére volt szabad és már ma a kiválasztott automatában várja az átvételt.
-
Fecogame
veterán
Azt látom valahol előre, hogy az általam feladni kívánt csomagautomatába van-e megfelelő rekesz üresen?
Nem akarok potyára oda menni. Jelenleg a térképen sárgával jelöli" Az automata közepesen telített, csomagfeladásnál esetenként előfordulhat, hogy nincs szabad fiók, a kiszállításban átlagosan 1-2 napos késés lehetséges."Sajnos nem, viszont ez esetben nyithatsz eggyel nagyobbat (hacsak nem a legnagyobbra pályázol egyebként is), persze plusz pénzért.
-
Atomgeszi
nagyúr
Azt látom valahol előre, hogy az általam feladni kívánt csomagautomatába van-e megfelelő rekesz üresen?
Nem akarok potyára oda menni. Jelenleg a térképen sárgával jelöli" Az automata közepesen telített, csomagfeladásnál esetenként előfordulhat, hogy nincs szabad fiók, a kiszállításban átlagosan 1-2 napos késés lehetséges." -
4Grider
félisten
simán benne van hogy még péntek este tették be csak másnap kaptál róla levelet
én pl mpl-től kaptam ma, hogy már szegeden van a szállítmány, csütörtök este adtam le a rendelést, tegnap délután adta fel a webshop Budapestről.
Persze nem lesz már Vásárhelyen, de simán szállítanak, max a levél jön később
Nem valószínű, mert a berakáskori kódleolvasás triggereli az automatikus emailt. Max. ha fél napra leállt a levelezőszerverük, akkor tudom elképzelni hogy berakott csomagról később kapsz emailt.
-
Alpachino
veterán
Aha...akkor ez valami újdonság a foxpost részéről, már mint a szombati kézbesítés, mert ezidáig soha nem kézbesítették a péntek este beérkez, raktárban lévő csomagokat, csak hétfőn...legalább is a Makói automatákban
Meg is lepődtem ma reggel az sms, e mail láttán. -
Ubul86
őstag
simán benne van hogy még péntek este tették be csak másnap kaptál róla levelet
én pl mpl-től kaptam ma, hogy már szegeden van a szállítmány, csütörtök este adtam le a rendelést, tegnap délután adta fel a webshop Budapestről.
Persze nem lesz már Vásárhelyen, de simán szállítanak, max a levél jön később
-
skroy
senior tag
Nekem is a legutóbbi 3 csomagom péntek éjszaka lett feladva, és mindháromszor szombaton ürítették, hétfőn meg is kaptam.
Előtte volt egy csomag, amit szombaton kaptam meg. Ez tetszik.
-
Alpachino
veterán
Ma, szombaton érkezett csomagom automatába....számomra ez új, mivel eddig úgy tudtam, hogy hétvégén nincs kézbesítés automatába és nem is kaptam még soha, a mai nap kivételével. Mióta van szombaton ürítés és töltés ?
-
Fecogame
veterán
05.28.-ig érvényes Foxpost 300 Ft-os kupon kód:
hazaifox300
Szerintem felhasználói fiókonként csak egyszer felhasználható, de ha valaki tudta többször is aktiválni, jelezzen.
-
skroy
senior tag
Nekem múlt héten péntek éjszaka adtak fel csomagot, szombaton ürítették az automatát, estére raktárban, hétfőn nálam volt.
Tegnap is adtak fel este csomagot, ma szintén ki lett véve az automatából, esélyes, hogy ezt is megkapom hétfőn. -
Ubul86
őstag
jó kérdés...belefutottam múlt héten, péntek du. adták fel, másnap délután jött a levél hogy a raktárban van már a csomagom.
Lehet csak késett a levél, lehet hogy még szombat reggel kivettékpéntek este még szerdát írt hogy majd kb. akkor vehetem át, szombat du meg hétfőt, hétfő 11kor meg már csippant a teló hogy vehetem át.
-
törölt tag
-
Ubul86
őstag
hát, valószínűleg ma reggel már viszik, szóval bukta sajnos
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy most este feladtam egy alaplapot automatában, de az IO shield kimaradt belőle... Amíg el nem viszik, addig valahogy ki lehet venni? Vagy buktam és utána kell küldeni egy újabb csomagban?
Előre is köszi!
-
dunc
nagyúr
Csaló.
-
törölt tag
facen most minhta kicsit javult volna a helyzet, bár letiltottam több száz kamuprofilt, lehet azért is
mondjuk gondolom ezrével csinálnak ujakat naponta, lehet javult valamit a tiltó algoritmus -
Borisz76
nagyúr
-
skroy
senior tag
Kamu! Ne nyomj semmire, ne adj meg semmi adatot.
Jófogás is ezekkel a csalókkal van tele, nem érdemes már hirdetni. -
Borisz76
nagyúr
-
törölt tag
Sziasztok
vettem Marketplacen egy konyvet, es az elado azt allitja h kedden feladta. Letezik, hogy azota nem jott meg es semmilyen uzenetet sem kaptam a feladasrol? Eddig minden vasarlasomrol kaptam email, hogy csomagot adtak fel nekem. Gyanus, hogy atvertek, mert mostmar nem is valaszol
koszi
ha feladta kérd el a fox csomagszámot, látja a csomagvarázsló felületen
illetve nézd meg a spam és a promo mappádat ha gmailes vagy, oda is tud kerülni -
Fecogame
veterán
Sziasztok
vettem Marketplacen egy konyvet, es az elado azt allitja h kedden feladta. Letezik, hogy azota nem jott meg es semmilyen uzenetet sem kaptam a feladasrol? Eddig minden vasarlasomrol kaptam email, hogy csomagot adtak fel nekem. Gyanus, hogy atvertek, mert mostmar nem is valaszol
koszi
A csomag feladásáról mindenképp kellett volna email értesítőt kapnod.
-
skroy
senior tag
Sziasztok
koszi
Ennyi késedelem simán megeshet. De feladási értesítést kapnod kellett volna, szóval...
-
tothvik89
újonc
Sziasztok
koszi
-
razorka777
veterán
-
skroy
senior tag
Üdv!
Ha egy XS rekeszbe elférő csomagot az S-be raktam véletlenül az nem gond ugye?
Első feladásom volt.Nem gond.
-
razorka777
veterán
Üdv!
Ha egy XS rekeszbe elférő csomagot az S-be raktam véletlenül az nem gond ugye?
Első feladásom volt. -
törölt tag
Sziasztok!
Beszéltem egy foxpost ügyfélszolgálatossal, elvieg hibás cimke miatt dekkol a csomag, egy raktárban...
Május 5-ig áll módjában a foxpost-nak megkeresni a csomagot és kézbesíteni, ha addig nem találják meg akkor elveszett csomag ként fogják nyilván tartani...
És onnantól fogva nem is fogom tudni már megkapni a csomagot max csak kártérítést...
Vicc ez a cég...
minden futárnál előfordul néha elveszett csomag, erre van a kártérítés, kérd a max összeget, azthiszem 50 ezer ft-ot lehet
-
Pöttön
őstag
Nekem is ugyan ilyen gondom van...
04.17-el adták fel nekem a csomagot.
04.24 volt a tervezett kézbesÍtési időpont (a foxpost csomagkövetés szerint)
Ennek ellenére 04.21-el érkezett be a raktárukba, és azóta ez nem is frissült...
Irtam bejelentési űrlapot tegnap, de arra is egy automata válasz email-t kaptam hogy az elkövetkezendő 5 munkanapban majd felhívnak...
Hát nem kapkodják el..
Remélem megkapom majd azért a csomagom..Sziasztok!
Beszéltem egy foxpost ügyfélszolgálatossal, elvieg hibás cimke miatt dekkol a csomag, egy raktárban...
Május 5-ig áll módjában a foxpost-nak megkeresni a csomagot és kézbesíteni, ha addig nem találják meg akkor elveszett csomag ként fogják nyilván tartani...
És onnantól fogva nem is fogom tudni már megkapni a csomagot max csak kártérítést...
Vicc ez a cég...
-
Pöttön
őstag
Nekem is ugyan ilyen gondom van...
04.17-el adták fel nekem a csomagot.
04.24 volt a tervezett kézbesÍtési időpont (a foxpost csomagkövetés szerint)
Ennek ellenére 04.21-el érkezett be a raktárukba, és azóta ez nem is frissült...
Irtam bejelentési űrlapot tegnap, de arra is egy automata válasz email-t kaptam hogy az elkövetkezendő 5 munkanapban majd felhívnak...
Hát nem kapkodják el..
Remélem megkapom majd azért a csomagom.. -
samu2062
senior tag
Valószínűleg telített volt az automata, ahova kérted, ezért átirányították egy másik, közelben lévőbe a csomagot. Ha a feladó online csinálta a csomagot, akkor erről e-mailben kellett, hogy kapj értesítést, ha csak simán feladta az automatánál a telefonszámoddal, akkor pedig csak ilyenkor kapsz róla értesítést, hogy hol kell átvenned.
Bazmeg!

Akkora fax voltam, hogy az e-mailt meg sem néztem. Tényleg átirányították.
Nem tudtam, hogy ilyen is van.
Köszönöm szépen a segítséget és elnézést kérek! -
winbox
senior tag
Sziasztok!
Feladtak nekem egy csomagot, amit Pécsen, a Maléter Pál úti Tesco automatába kértem. Erre ma jön az értesítés, hogy csomagom érkezett az Éva utcai Spar automatába.
Szerintetek melyik a valószínűbb?
Hogy ténylegesen odavitték, valami oknál fogva, vagy a kért automatába vitték, csak az értesítést írták el.
Természetesen meg tudom nézni mindkettőben, de azon gondolkodtam, hogy ha az egyiknél próbálkozok és nincs benne, az szül valami gondot?
Nem fog a kód érvénytelenné válni, vagy biztonsági okokból tiltódni?
(Tudom hívjam fel őket, de előbb itt kérdeznék, mert nem túl segítőkészek, ahogy látom.)
Köszönöm.Valószínűleg telített volt az automata, ahova kérted, ezért átirányították egy másik, közelben lévőbe a csomagot. Ha a feladó online csinálta a csomagot, akkor erről e-mailben kellett, hogy kapj értesítést, ha csak simán feladta az automatánál a telefonszámoddal, akkor pedig csak ilyenkor kapsz róla értesítést, hogy hol kell átvenned.
-
samu2062
senior tag
Sziasztok!
Feladtak nekem egy csomagot, amit Pécsen, a Maléter Pál úti Tesco automatába kértem. Erre ma jön az értesítés, hogy csomagom érkezett az Éva utcai Spar automatába.
Szerintetek melyik a valószínűbb?
Hogy ténylegesen odavitték, valami oknál fogva, vagy a kért automatába vitték, csak az értesítést írták el.
Természetesen meg tudom nézni mindkettőben, de azon gondolkodtam, hogy ha az egyiknél próbálkozok és nincs benne, az szül valami gondot?
Nem fog a kód érvénytelenné válni, vagy biztonsági okokból tiltódni?
(Tudom hívjam fel őket, de előbb itt kérdeznék, mert nem túl segítőkészek, ahogy látom.)
Köszönöm. -
Fecogame
veterán
Kedves Felhasználónk!
Tájékoztatunk, hogy 2023. április 23. vasárnap 17:00-tól április 24. hétfő 5:00-ig rendszerfrissítés miatt szolgáltatásaink (pl. csomagautomatáink, foxpost.hu, FOXPOST applikáció, Vaterafutár, stb.) elérhetőségében kiesés várható. Esetlegesen felmerülő probléma esetén a karbantartás hosszabb időt is igénybe vehet.
A frissítéssel háttérrendszerünk fejlesztésére kerül sor, amelynek köszönhetően a jövőben még gyorsabb és korszerűbb kiszolgálás valósul meg.
Megértését köszönjük!
RÉSZLETEK -
eagleberg
aktív tag
Már kétszer hívtam őket. Először türelmemet kérték. Másodszor "kitalálták", hogy sérült volt a cimke és azt kellett javítani, de amúgy is sok a csomagjuk... Gondolom van pár ilyen sablon szövegük a türelmetlen ügyfeleknek. Reklamációnak helye nincs, nem időgarantált a szállítás. És remélik hogy a héten még megérkezik... Ezt tudtam meg telefonon.
-
törölt tag
-
Oldman2
nagyúr
-
eagleberg
aktív tag
Foxpost 04.12-én feladott csomagom még mindig nem szállította ki. A raktárukba ért 04.14-én. Azóta nem hozták ki a kért automatába. Mi van ezekkel? Másnak is van most ilyen késedelmes szállítása?
-
Xantomas
őstag
Van bárki akinek volt anno összeroppantott kartondoboz miatt csomagsérülése?
Sajnos sikerült egy duplán csomagolt fényképezőgép objektívet összetörni, aminek a dobozát, már az automatából is összeroppantva vettem ki.
Ügyfélszolgálattal már telefonáltam, beküldették velem a bejelentést, kárigényt, de azóta mély csend, semmi reakció.
Tudom, 30 nap a kivizsgálási idő, de mind telefonban, mint az automatikus válasz emailben azt az információt kaptam, 5 napon belül felveszik velem a kapcsolatot, ennek már 2 hete.
Azóta semmi, ügyfélszolgálatot pedig azóta sem tudtam telefonon elérni, mert túlterheltség miatt nem vették fel.
Azóta a szervizt is megjárta a törött obi, vannak képek a törött belső részekről, valamint info, hogy nincs alkatrész hozzá, nem javítható, végleg kuka.
-
dlaj
őstag
Hihetetlen. Jó ezt tudni.
-
törölt tag
face marketplacen százával vannak a kamu profiljaik, autóhirdetéseket adnak fel, illetve báérmit hirdetsz meg, irogatnak rád, így mint most rád
a face csoportok meg tele kétségbeesett egyszerű emberekkel akiket bizony átcsesztek
lego, egyéb gyűjtői csoportokban látom nap mint nap -
dlaj
őstag
angel.villa@pesqueria.gob.mx
notice_message318795@icloud.comErről a 2 címről jött a 2 mail
köszönöm mindenkinek a választ! Akkor most nem lesz jófogás senkinek! 😎
Fecogame; erre egyébként a Jófogás is figyelmeztet! Köszönöm neked is!
LuckyL; nem semmi, velem először próbálkoztak
-
törölt tag
nem, át fognak verni, azonnal hagyd abba, minden magyar hirdetőoldalon ez a scam fut
ne kattints rá semmiylen linkre plána ne adja meg kártya adatokat vagy jelentkezz be kamu banki felületen, mert az egész számládat leszívják
tele van vele a facebook, én napi 10 ilyen átverős próbálkozást kapok kb -
Fecogame
veterán
Tuti kamu, mostanában a csalások egy része így kezdődik, hogy elkérik az email címet, majd küldenek olyan kamu levelet, mint amit kaptál.
-
I02S3F
addikt
Mi a foxpost email feladója?
Szerk. : én kaptam levelet tőlük és a no-reply kukac foxpost pont hu címről írtak
-
dlaj
őstag
-
I02S3F
addikt
-
Fecogame
veterán
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Budapesten belül a ma este feladott csomag holnap megérkezhet?

-
Stylewars_kp
őstag
-
0xmilan
addikt
-
sopruk
senior tag
Én először mindig túl közel tartottam. Aztán egyszer rájöttem, hogy kb 20-30 cm távolságról beolvassa. De előfordul hogy úgy sem sikerül, főleg ha odasüt a nap egy kicsit...
-
Thom!
veterán
QR kód leolvasó nekem nem működik hogy kell odarakni a telót hogy leolvassa?!
Öt percig próbálkoztam kínlódtam így úgy amúgy sem hát tiszta vicc -
mukkele
csendes tag
Persze megint valami kínjuk van. Kíváncsi vagyok mikor ér ide a csomagom. még csak más automatába se lehet rakatni, mert 38 km-re van, és fullon vannak. itt meg közepesen telített. Mondjuk szerintem, amibe egy boríték méretű csomag nem fér bele az nem közepesen telített, hanem tökre tele van. Mindegy úgy küldöm vissza, mint a huzat. Én nem fogok várogatni 4 napot ezekre a hulladékokra. csak azt tudnám, hogy ha ilyenkor feltorlódnak a csomagok, mert közben adnak is fel, akkor mégis ugyan már hogy fogják utolérni magukat? Csak nem várnak az emberek egy hetet egy csomagra, az vicc.
-
törölt tag
-
skroy
senior tag
Webkártyával lehet fizetni az appban?
-
törölt tag
-
Fecogame
veterán
Ja, nekem se szoktak visszaírni a bugreportjaimra
-
törölt tag
na ezt nem tudtam hogy iyxlet lehet
annyira kéynelmes lenne ha lehetne egyenleget feltölteni a webfelületen és nem kellene az automatánál egyesével kínlódni, fizetni, hanem vonná az egyenlegből
már írtam nekik ezt mailben, de annyit se írtak vissza hogy kabbe
-
Fecogame
veterán
PC-n összeállítom a csomagot, az appban pedig fizetek az automatánál

Én se szeretem ezeket az appokat, amikor van rá böngészős megoldás.
-
törölt tag
-
Fecogame
veterán
-
dunc
nagyúr
-
törölt tag
-
Fecogame
veterán
-
dunc
nagyúr
Csomagautomatáink egy részénél műszaki hiba miatt (2023.02.24-27.között) nem működik a fizetési (POS) terminál. Ezeknél az automatáknál a fizetéssel járó - csomagfeladás vagy utánvételes csomagátvétel - tranzakciók esetén kérjük, használjátok a hivatalos FOXPOST mobilapplikációt.
A hibát várhatóan hétfőre sikerül teljesen elhárítani.
Hogyan tudunk segíteni?
- 🦸♂️ A csapat dolgozik a hétvégén is a POS terminálok újraindításán, de a meghibásodás csak személyesen, helyszínen javítható ki, távolról, tömegesen nem.
- 🎁 A csomagok tartási idejét kedd estig meghosszabbítjuk, így mindenki át tudja venni az utánvételes csomagját.
Az okozott kellemetlenségekért elnézést kérünk.Magyar színvonalú szolgáltató.......
-
Fecogame
veterán
Csomagautomatáink egy részénél műszaki hiba miatt (2023.02.24-27.között) nem működik a fizetési (POS) terminál. Ezeknél az automatáknál a fizetéssel járó - csomagfeladás vagy utánvételes csomagátvétel - tranzakciók esetén kérjük, használjátok a hivatalos FOXPOST mobilapplikációt.
A hibát várhatóan hétfőre sikerül teljesen elhárítani.
Hogyan tudunk segíteni?
- 🦸♂️ A csapat dolgozik a hétvégén is a POS terminálok újraindításán, de a meghibásodás csak személyesen, helyszínen javítható ki, távolról, tömegesen nem.
- 🎁 A csomagok tartási idejét kedd estig meghosszabbítjuk, így mindenki át tudja venni az utánvételes csomagját.
Az okozott kellemetlenségekért elnézést kérünk. -
0xmilan
addikt
És ha csak a telefonszámomat adta meg?
En megkerdeznem az eladot, hogy milyen adatokat adott meg, mert ha te megadtad neki az email cimed, akkor szerintem semmi ertelme neki nem azt megadni a foxpostnal.
-
Stylewars_kp
őstag
-
Fecogame
veterán
És ha csak a telefonszámomat adta meg?
Akkor csak a csomag megérkezéséről fogsz kapni SMS-t, benne a nyitókóddal.
Egyébként pedig csak email cím ÉS mobil telefonszám megadásával lehet csomagot küldeni. Persze a feladó megadhatja a sajátját is, de akkor is ki kell tölteni.
-
Stylewars_kp
őstag
-
Fecogame
veterán
Sziasztok!
Ha adnak fel csomagot a részemre arról kapnom kell értesítést? Vagy csak akkor kapok ha az automatában van már?
Mindkettőről kapsz emailt.
-
0xmilan
addikt
Ha rendeltem cégtől nekem is így volt. Nem tudom, hogy ha magánszemély adja fel akkor is ilyen e. Pénteken este adta fel a csomagot, de nem kaptam még semmi értesítést.
Ha maganszemely adja fel, akkor a csomag letrehozasarol nem, de a tenyleges feladasrol mar megy email. Legalabbis, amikor en kuldtem itt a HA-n es kerdeztem a vevot, hogy jott-e email, akkor ez volt a valasz.
Szoval mar kellet volna emailt kapnod...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót.
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Lexus, Toyota topik
- Honda topik
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Végleg megbukott az oroszok saját irodai szoftvercsomagja
- Nagyon hosszú jótállással jönnek a Gamdias Thor P2 sorozatú tápjai
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Olcsóbb SSD-ket eredményezhet a SanDisk és a Kioxia új 3D NAND flash lapkája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15T Pro, 12/256GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Legmagasabb felvásárlási árak Xbox Series S/X és PS5 konzolokra!
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook E548 I i5-8350U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I 6 hó gari
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green

Hibák minden rendszerben vannak.