Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • slimshady

    senior tag

    válasz picur220 #6920 üzenetére

    Szerintem az a mosógépdob sem para, igzából nem tudom te mit vársz el egy mobiltól, de ilyen csillogós retket azért nehezebb lehet megörökíteni, és nem fókuszálhat minden pontra.

    Nem tudom miért kell leosztani a másikat. :(( Bár most hogy megnézem valóban ott van a topiccímben is. Megnézhettem volna egyből is. Egyébként meg 4,5 év alatt változhattak is az idők, és kíváncsi voltam ti mit ajánlotok feltöltésre, persze meg is nézhettem volna pár kép esetében, hogy hova is mutatnak.
    De szerinted kettőnk között az a különbség, hogyha te dobsz ide egy hsz-t az nem para (picur220: "A BH-503-as nem olyan rossz, de a mosógépdob az kritikán aluli."), ha én akkor igen, és magunk között szólva szerintem nem csak ez a hsz-om zavar téged, ne azzal gyere, hogy ez most tényleg jogos.
    Én is véleményezhetném a képeket 1-2 szóval, és az jó lenne? Nem kéne annyira nagyra lenni a rangoddal. Szép és jó, hogy mi van a neved alatt, de ettől nem leszel nagyobb valaki. Az tény, hogy szeretnék én is nagyobb rangot elérni, de értelmes hozzászólásokkal.
    Nem szerettelek volna megbántani, de fölösleges volt megjegyezned a véleményedet miután már más segített nekem. Ha meg csak szimplán pörgetni akarnám a hozzászólásaim számát akkor én is tudnék elég sok a tiédhez hasonló hozzászólást írni. Hangsúlyozom mindemellett, hogy azzal kapcsolatban részben igazad van, hogy lehettem volna annyira intelligens, hogy mindjárt megnézem az 1. hsz.-t, vagy csak a 2. kérdésem teszem fel. Azért, hogy ne kelljen mindegyiket oldalt kipróbálnom, mert nem akarom, hogy a képek méretét esetleg feltöltéskor átkonvertálja majd ahova feltöltöm.

    Elnézéseteket kérem a hosszúra sikerült és nagyrészt nem is a témához kapcsolódó hsz-om miatt. :)

    [ Szerkesztve ]

    üdv.: SlimShady

Új hozzászólás Aktív témák