Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android szakmai topik
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
milandice19
tag
-
picur220
veterán
A BH-503-as nem olyan rossz, de a mosógépdob az kritikán aluli.
slimshady: Ne gyűjtsd már ilyen feltűnően a hszeket... A topikcímben is ott van, hogy olvasd el az első hszt. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen, de olyan topikoknál is meg szoktam nézni, mi van az 1. hszben, amelyek címébe nincs beleírva. Lehet, hogy semmi, de az esetek többségében nagyon hasznos tud lenni! Ezt fogadd jótanácsként!
-
TooN
aktív tag
Hi, Kzo!
A kocka tetszik, szépen megfogta!
De a mosógép, nem mint kép, de mint téma qrva jó!
Ha mint képet nézek, akkor képernyőn jó, de 100%-ban már elcsúszott a gép rajta!
Ezt tuti nekem is ki kell próbáljam. Hát itt aztán minden tükröződik mindennel és minden befénylik.
Na hajrá itt mérjen a gép pontosat!Ki kell próbáljam!
És ha belelövök vakuval is?
...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
slimshady
senior tag
Arra gondoltam, hogy még abból is lehetne egy pár pluszba. Habár már az 5 mp is elég kéne legyen, de ugye a telefonok azért egyenlőre nem olyan jók mint a digit fényképezőgépek. De szó ami szó N86-tal szerintem még részletgazdagabb lenne kinagyítva. Képzaj, elmosódás az mindegyik telefonnal van, de kinagyítva nem látszanak nálad a szirmokon annyira a barázdák, de, ha több megapixelen terülne el ugyan ez, még ha a minőség nem is lenne jobb, jobban kivehetőek lennének. A képet attól függetlenül bárkinek megmutathatod, mert amellett, hogy nem lett rossz, elég jól el is lett találva, mintha csak egy magazinból lenne kivágva. Szóval szép lett. Respect!
üdv.: SlimShady
-
-
ludsimon
veterán
Ha ezt tényleg ez a Nokia csinálta, akkor én nem tudom mit mondjak most így hírtelen...
Brutális jelzővel illetném, és egy ilyennel:
Ott cseszték el az egészet, hogy gagyi 680 MHz, 256 MB RAM szerelték, és hol van még az a júli, augusztus?
Mikor már most vannak 1GHz, 512 MB RAM-al szerelt telefonok.
Csak annyi gáz, hogy nincs benne rendes kamera.Várható mostanában valami normális fényképező tudással megáldott Samsung? Esetleg Android alapokon nyugvó?
Azt hiszem egy életre elegem lett a Symbian-ból, egyszerűen semmi fejlődést nem látok a Nokia oldalán.undefined
-
ludsimon
veterán
Annyira meggyőző minőségű fotókat, és videókat csinál, simán Innov8 verő, bár szerelnék nagyobb procival, és rammal.
Annyira sajnálom.680 MHz pedig éppen elegendő lesz élvezhető böngészésre, viszont a háttérzene, vagy bármi egyebet el lehet felejteni.
Kívánom, hogy ne így legyen, és szereljék erősebb hardverrel, mert akkor talán-talán még esélyes. Bár Symbian.. akkor elsiklok felette, ha ilyen képeket csinál.undefined
-
zack
nagyúr
Lehet hogy beta szoft. van rajta még de érzésem szerint ez nincs 30fps. Néha be-be akad. 22-24fps-re tippelek, ami kevéske.
Persze ezt nyárig még javíthatják.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Brutális eb
addikt
Szia egy még meg nem jelent készülék gyártó álltal készített képeivel,videóival kérlek ne szemeteld tele a topikot.Majd ha megjelent és tulajok dobják be a saját felvételeiket foglalkozunk vele.Jelen pillanatban ezek csak reklámnak foghatók fel semmi esetre sem tényeknek.(Pláne a képeknél a hiányos EXiF infok érdekesek.)
Köszi .+Ezek a cuccok kint vannak a híreknél is.[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
rizso
addikt
Hát egyértelműen nem lehet kijelenteni...A napokban csináltam pár tesztképet, és nagyon hasonlóak lettek (lehet, hogy a borús idő is közrejátszott ebben) - lassan tényleg rászánom magam, és feltöltöm a képeket!
Videózásban is sem teljesen egyértelmű a dolog: 0-1m-ig a vivaznak van előnye, 1m-től pedig a wave-nek. A vivaz pro nem fog ilyen folyamatos videót csinálni, a wave pedig nem tud ilyen fasza autofocus-os/macro-s videót!Szar képet mindegyikkel lehet készíteni, ugyanakkor ha ért hozzá az ember, akkor jókat is lehet velük készíteni! Nem tudom hogy áll a vivaz pro camdriverekkel, mert ezzel még nem foglalkoztam...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
TooN
aktív tag
Néztem én is ilyen árakat, de kicsit bizalmatlan vagyok.
Azt néztem, hogy 50-60 körül lehet még újat kapni és akkor már az N8 70-80 körüli ára nem olyan nagy.
Valahogy az eddigi használt vételekkel nem volt szerencsém. Kivétel, ha tényleg dobozos és szinte új a cucc.
De lehet, hogy én vagyok bizalmatlan.
Át tudod lökni a linket, amire gondolsz?
Megnézem.
-
TooN
aktív tag
Én is erre gondoltam. És bevallom, hogy ez a gondolat is megfordult, hogy hiába új, de öreg és állt csak a dobozban, de mondjuk akkor is jobb, mintha 4-5 éves használt lenne.
De a lényeg, hogy igen, egyre jobban hajlok az N8 irányába beruházni.
Fotóidat vissza keresem és megnézem, bár az eddigi fotók amiket láttam, mint jó volt. Persze belekötni mindenbe lehet pláne ha az ember tükörreflexessel is fotózik. De ezek szerint te is elégedett vagy a teljesítményével?
Hol vetted? Melyik üzletet tudod javasolni? Vagy vágjak bele keresgélni valami alig használtat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest