- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Egy titkos - eSIM-es - favorit, Moto G34 5G ( ~ 100 EUR)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Kis nosztalgia. nemtom megosztottam-e már ezeket, ha igen, sorry
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Xperia Sp - 2014, nem sokkal a G4 érkezése előtt
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Drakmusz
addikt
válasz mindthecrap #59796 üzenetére
Igen,a fehéregyensúly tényleg elcsúszott.És még ezzel együtt is jók a képek.A Nexus előtt egy ideig volt Mi4i-m,azt hiszem ugyanaz a kamera.Teljesen korrekt teljesítményt nyújt.
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
-
bajzal
őstag
válasz kovaszoskeny #59741 üzenetére
Teljesen jó, szép kép.
-
Just_Reboot
addikt
Vegyél szemüveget...
-
rdt89
addikt
Én érzem magam kínosan, hogy olyan telefonokkal csináltok olyan képeket, amit én a Nikon S3500-al se tudtam.
Minden elismerésem nektek, nézem a képeket és keresem az állam (feltöltőtől függetlenül) olyan ügyesek vagytok és 1-1 kép annyira jó lett, hogy húha. Van egy ismerősöm ő Lumia 1020-al csinált olyan képeket, még a Naplóban is benne volt a cikk róla. Én csak érdekességbe tudok hozni készülék képeket, de akár mennyire is turkálok nem találok ilyen minőséget amivel ti kecsegtetitek a szememet/szemünket. De még készíteni is pancser vagyok, de majd ha megérkezik az LG G5 hát ha tudok én is hasonló szépeket hozni nektek.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz ToniSoprano #59784 üzenetére
Köszi !
(#59785) kacsa7
Szuper képek, jót tett a kamerának a Nougat frissítés
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
taptaq
aktív tag
válasz Dr. 444Hertz #59782 üzenetére
Köszönöm.
Részemről a megtiszteltetés.Megjöhetne már az az állvány, a magyar posta 14 napja fekszik rajta .....
[ Szerkesztve ]
Samsung A54, CASIO 1500WH
-
Arcképgyáros
-
taptaq
aktív tag
15 percünk volt csak fényképezni, mert itt igen nagy vihar készülődik.
Nexus 5x, google camera + hdr
[ Szerkesztve ]
Samsung A54, CASIO 1500WH
-
xedos
addikt
A mai esős nap kontrasztja :
[link]Hm, nagyban megnézve látszik egy pici elmozdulás a HDR miatt...
rlaci2: a bogárka elképesztő!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Drakmusz
addikt
Köszi srácok mindenkinek,igyekszem.Jövő hétre már valami nagy tavaszt mondanak,jöhetne!!😀
[ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
w333
félisten
-
Arcképgyáros
-
Viper26
nagyúr
iPhone 7
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
xedos
addikt
válasz bebolint98 #59757 üzenetére
Ezek nagyon tetszenek!
-
Arcképgyáros
-
Quqesz
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #59751 üzenetére
Ha azt veszed:sötétben, kézből, ois nélkül lettek fotózva vállalhatóak, de állvánnyal jobb lett volna. Az az igazság, hogy a G4 sem volt sokkal jobb, pedig abban van ois és ott is több képet csináltam, mire lett egy jó....+ az olajfestmény jelleg rontotta az összképet is még.
Viszont ami dúrva, hogy az automata kép iso6400!!! Nekem meg jobban tetszett a manuális beállítású........
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Arcképgyáros
-
no more
veterán
Az XZ Premium összehasonlítva a jelenlegi csúcs fotós telefonokkal. Nem tudom, hogy OFF-ba kellene-e tennem,de biztos érdekli az itteni népet, hiszen fotózással kapcsolatos.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Quqesz
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #59736 üzenetére
Nem, kézből van mind2....
-
DaWehun
tag
válasz kovaszoskeny #59740 üzenetére
csak én nem látok tesztképet vele vagy nincs is? azért ez így kicsit lutri számomra... ha ennyi mindenen tudott változtatni akkor csinálhatott volna előtte-utána képes összehasonlítást akár. kíváncsi leszek valaki felteszi e és mutat is képeket ezzel a verzióval.
...
-
xedos
addikt
válasz Aryon87 #59738 üzenetére
Sajnos nem tudom én is kocsival és GPS-el mentem. Ami viszont érdekes - van pár km-re egy kis falu, ahol van egy nyomda műzeum és a "világ legnagyobb könyve". Érdemes megnézni.
Amúgy a Mi5-el pl nem tudok jó makrókat készíteni :-( Sötétben durván rosszabb, mint az s6 edge...
Görögországban csináltam olyan 4K-s videót az S6 edgel, hogy az agyam eldobtam! 100.000 részlet látszik benne. Full HD-ra konvertálás után is jobb mint bármelyik videóm :-)Még pár kép a városligetből: [link]
gipsztigris:
Raktam még fel képeket összeasonlításnak :-) [link]Tekergő82: a vízcseppes nagyon tetszik! :-)
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
Tekergő82
tag
válasz Dr. 444Hertz #59744 üzenetére
Melyik képek tetszenek?
-
Arcképgyáros
-
missz
tag
Nincs annak semmi baja... Egy tulajdonképpen tökéletesen sötét, párás termálban kézből ? Ugyan
[nappaliborús]Huawei mate 9 monochrome mód
"Csillagok hullnak, születnek újak..ès te messze jàrsz."
-
kovaszoskeny
aktív tag
-
Tekergő82
tag
Huawei P9
[link] -
Aryon87
félisten
Nagyon jok lettek, de a Mi5 kepe lesopri a masik 4et. Mondom en hogy tud az a telefon (nekem is van)
Amugy hogyan lehet eljutni az Aggteleki cseppkobarlanghoz? Kocsi kiesik, azon kivul mas megkozelites van-e?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
-
xedos
addikt
válasz gipsztigris #59733 üzenetére
Nagyon viccess- mi pont a fordított turán voltunk :-)
Holnap rakok fel majd hasonló pontról készített képet, mint tied pl sárkány stb...
Nagyon jók a képeid! - kézi beállítással lőtted, vagy full automata?
Én sajna szinte csak automata, abszolúlt nem hittem, hogy vállalható képeket lövök mobilal a barlangban...Vajdahunyad vár: erre mondanám, jó helyen jó időben lenni :-)
-
rdt89
addikt
6 évig tett hű szolgálatot nekem, és találtam egy kis emléket róla. Sony Ericson W610i mely példa arra, hogy a 2mp-es kamerából is lehet minőséget kihozni, igaz már lehet mostani szemmel nem olyan szép, de megjegyezném sok mai telefon se csinál ennél jobbat.
-
gipsztigris
addikt
Nagyon jó képek!
Ha van kedved nézd meg az enyémeket. Tavaly szeptemberben voltunk Baradlán.
Flickr album"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Quqesz
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
xedos
addikt
Próbálkozom feltölteni...
Szóval van egy Olympus XZ-2-es fényképezőm, ami brutál fényerős kompakt (F 1:8 -2:5). Na ezt elfelejtettem elvinni a Baradla barlangba, így kényszerből fotóztam a Samsung S6 edgel.
[link] - Direkt
[link] - Direkt
[link] - DirektEgy naplemente: [link] - Direkt
és az egyik kedvencem Mi5-el:[link] - Direkt
Legközelebb direkt linkeket használj!
Köszi.
[ Módosította: Ricardo ]
-
mindthecrap
aktív tag
válasz *RLaci* #59725 üzenetére
köszi, délután sem semmi az ég (mindkettő HDR)
Xiaomi Mi4c
Samsung Galaxy S5missz: nem semmi, jól lekezelte a sötét és világos részeket. barátnőm is erre készül lecserélni az S5-öt.
[ Szerkesztve ]
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
missz
tag
Huawei mate 9 monochrome mód
"Csillagok hullnak, születnek újak..ès te messze jàrsz."
-
*RLaci*
addikt
válasz Dr. 444Hertz #59723 üzenetére
Asszem Drakmusz
#59722) siskad Köszi.
(#59724) mindthecrap Jó kép.
[ Szerkesztve ]
-
mindthecrap
aktív tag
hajnal, Xiaomi Mi4c
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
Arcképgyáros
Nem emlékszem, hogy ki hozott múltkor zöld Chevrolet képet, de az imént láttam ugyanazt a pali rendszámú példányt
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Arcképgyáros
-
rdt89
addikt
válasz BigBlackDog #59717 üzenetére
Sok 13mp-s készülék megirigyelhetné ezt a részletességet, nagyon jó képeket hoztál ki ebből a készülékből te is. Számomra a K770i és ez a Samsung volt meglepetés sok év után visszanézve, hogy nem tűnik továbbra se szembántónak a minőség melyet produkálnak
-
BigBlackDog
veterán
Számomra is kellemes csalódás volt az a készülék ilyen szempontból, ahhoz képest, hogy az csak egy átlagos készülék.
[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
Sziasztok!
Most találtam meg egy Samsung GT-S5610 kép sorozatát, és szerintem meglepően jók a fotók melyet produkál, főleg, hogy nyomógombos telefon és ezek a képek édesanyám kezeit dicsérik jó csemegézgetést hozzájuk.
-
Arcképgyáros
-
Ricardo
titán
Felmerült egy kérdés a topikkal kapcsolatban , miszerint mi legyen a kiegészítőkkel ( QX10, Moto fotó modul...stb)készült képekkel.
Szerintem mivel ebben a topicban kapnak támpontot azok akik vásárlás előt állnak, lenne helye itt ezeknek is.Mostantól jöhetnek ide az ilyen kiegészítőkkel készült képek is, bizonyos feltételekkel.
A képek alá ahogy eddig a telefonokét beírtátok, kerüljön oda a kiegészítő megnevezése, hogy egyértelmű legyen mi készítette a képet.
Ide továbbra is a szerkesztés/módosítás nélküli képeket tegyétek.
Makrók, utoólagosan módosítótt képek továbbra is a szerkesztett topicba menjenek.Köszönöm.
Ha az összefoglaló szerkesztésre kerül, ezek az infók oda is bekerülnek.
[ Szerkesztve ]
-
gixxergabi
senior tag
válasz Dr. 444Hertz #59710 üzenetére
Köszi.
Pont arra nem gondoltam volna hogy valakinek tetszik , nekem talán az esti lámpás a "kedvenc"... -
Arcképgyáros
válasz gixxergabi #59709 üzenetére
Az utolsó előtti nagyon tetszik
A naplementés képek is jók lettek.iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
ToniSoprano
addikt
válasz Dwatti #59696 üzenetére
Baromi jó kellemes természetes képek, már régen tettél fel képet ha jól emlékszem.
(#59704) w333: S7 is nagyon jó, kiemelkedő éjszaka.
Nappal is jó az S7, de nekem valahogy nem olyan harmonikus pl. ez a kép: [link] De főleg a Honor 8/P9, Nexusok képei után tűnik fel, hogy másabb, de ez elég szubjektív dolog.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Úgy hoznék QX100 képeket...
De amíg nem viszik el a QX10-emet, addig sajnos nincs keretem a komolyabbik cuccosra.
Ha sikerül szereznem egyet, hozok fotókat.
Persze, ha van rá igény.iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Arcképgyáros
-
Dwatti
addikt
Köszi srácok ! Igen Veszprém. csak utólag jutott eszemben hogy lehet volna a fókuszt és a fénymérést külön is állítani én csak a fényre figyeltem
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 256GB Független Használt/1 hónap gar./Akku 85%/p3982
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3978