-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikooo
addikt
válasz
Dwatti #64483 üzenetére
Annyi előnye van, hogy a CMOS előtt nincs RGB szűrő ami csökkenti a szenzor a jutó fény mennyiségét.
Amúgy szerintem a wide kamerának van a legtöbb értelme, főleg városnézés kirándulás alkalmával, nem kell 20 lépést hátrálnod, hogy beleférjen a téma a képbe. Zoomnak kevés értelmét látom.
-
taptaq
aktív tag
válasz
Dwatti #64325 üzenetére
A reflektorok a kilátó aljától a csúcsáig világítanak ezért nem megoldható, hiába a napellenző. Voltunk többen is csak szenvedtünk ezektől a lámpáktól, akkor lenne ideális fotózni innen, mikor egy évben 2-3 alkalommal karbantartás van és lekapcsolják a lámpákat (díszkivilágítást) estére.
-
kovaszoskeny
aktív tag
válasz
Dwatti #64303 üzenetére
A honor 8 matrica minek a képre?Gyalázatosan bazári . A fotó sem valami jó szerintem több van még ebbe gyakorolj..Ez a monochrome a huawinél nem egy nagy szám
(#64304) Dwatti
Ez rendben van
(#64309) Dwatti
Csa khát akkor az s7en is nyom egy auto bármit.....
(#64312) S e t h
Azé én a lánynak elsőnek az alkatrészeit veszem górcső alá -
S e t h
nagyúr
válasz
Dwatti #64309 üzenetére
Senki lelkébe sem gázolnék, de én nem vagyok pixelbaxó, a képeket önmagukban értékelem és nem nagyítgatom, főleg nem mivel mobilfotókról van szó és egyben nem posztereket nyomtatok itthon belőlük a falamra.
Megnézem a két képet és amelyik tetszetősebb, az kapja a lájkot.
Ha megismerkedek egy lánnyal, akkor nem az az első, hogy nagyítóval keresem a bőrhibáit, hanem a komplex egészet veszem górcső alá. -
-
-
marcell2015
tag
válasz
Dwatti #62033 üzenetére
Ez átb@szós?
Mintha min d a kettő a H8 lenne
Vagy lefagyott az eb...
(#62034) Aryon87 : Pont az éjszaka az erőssége
(#62036) Drakmusz :
Minden ok, csak az hogy nem kis hiba van a gondolatmenetben
..
(#62037) Dwatti : Itt döntsön vki okosabb
98%ba azonosnak látom a 2 képet...
-
marcell2015
tag
válasz
Dwatti #62025 üzenetére
Lehet megint a szemem csal, de itt a P9 jobbnak mutatkozik!?
(#62027) Sirandrish : Gratulálok!
... Na ezért kellett volna elolvasnod az elejét, hogy ne ostobaságot írj
Áhh, és lásd h kedves vagyok, segítek.
Ezt írtam:
"A többi képen látszik amit rühellek a S7-ben. Az a rettentő nagy torzulás a széleken. Pl a panel fala dől..?! ..De hát semmi se lehet tökéletes
"
Innen jutottunk oda hogy Ő nem látja..meg a többi..,,,Mert ugye ami épp van az a legjobb
(#62028) cicaslany86 :
Szerintem mindjárt kitalálják h egy pár vagyunk.. végülis? 1+1 ? = 2? = 1 pár?
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Dwatti #59696 üzenetére
Baromi jó kellemes természetes képek, már régen tettél fel képet ha jól emlékszem.
(#59704) w333: S7 is nagyon jó, kiemelkedő éjszaka.
Nappal is jó az S7, de nekem valahogy nem olyan harmonikus pl. ez a kép: [link] De főleg a Honor 8/P9, Nexusok képei után tűnik fel, hogy másabb, de ez elég szubjektív dolog. -
-
-
PuMbA
titán
válasz
Dwatti #58771 üzenetére
Mobilarena tesztekben nézz raw képeket....néhányban vannak módosítás nélküliek. Több esetben teljesen okés képeket lőnek a telefonok utófeldolgozás nélkül. Én nem módosítanák rajtuk.
(#58772) bebolint98: Azért ilyen "fakó", mert ezt látja valójában a szenzor
A saját szemeddel is "fakó" most minden az időjárásnak köszönhetően valamennyire, bár tény, hogy egy kis módosítás elférne ezekre.
-
-
-
-
-
-
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Dwatti #58220 üzenetére
Pedig tényleg jó lett mind a 2, a székelykapu tetszik a legjobban.
A billentyűzet is rendben van, nem pont a 2esen van a fókusz, én az "end" gomb alsó pereménél látom az élességet.Jobb hogy a fólia repedt, és nem a hátlap. Nekem a teló még védelem nélkül van, kb 3 hét múlva fog kapni valami tokot, amint megjön kínából. Szal addig marad a meztelenség (ahogy a Mi5-nél is, mert az is üveg hátul is, és az esett is pár napja nem kicsit, semmi baja)....
Laci: hihetetlen ennek a Pixelnek a minősége, az élessége pláne. A moha1 részletességét nagyon adja, amit mondhatni szemmel már nem látni, na ezt gyönyörűen "kinagyítja"
-
-
válasz
Dwatti #57637 üzenetére
Köszönöm. Csak azért fontos ez nekem, mert gyakran nyontatok pendrive-ról kottát, és ehhez jól jön, ha a telefon felismeri a cuccost.
MikulasB: az 5X nem megy messzire, de nem én fogom használni. Tepsi, és összességében nem nyújt többet, mint a CM1. Azért fogok képeket hozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest