-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KISDUCK
addikt
-
-
Impair1980
aktív tag
Tegnap egész este szenvedtem vele. Újratelepítettem a Gamet, a VGA drivereket, stb, de nem javult meg. Próbáltam a fórumokat bújni, de semmi. Ma reggelre már jobb. Az volt a tapasztalat, hogy az FPS hirtelen lemegy. Ilyenkor be is fagy a game pár másodpercre. Szerver túlterheltség lehetett? Vagy valami BUG?
Szerencse nem a gépemmel van a gond, ha más is tapasztalta! -
GEIL
addikt
"szebb" alatt azt érted, hogy végre van helyük a textúráknak egyáltalán betöltődni ?
(A 8 Gb RAM már csak alap windows dolgok végzésekor is lassúnak érződik...nyitok excelt, wordot és esetleg fut Firefox 1 ablakban online rádió és máris letérdelt a 8 Gb RAM....játékhoz meg borzalmasan kevés.....tudom..próbáltam..
-
dlor
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- PlayStation 5
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged