Hirdetés
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Magisk
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsotke
aktív tag
Sziasztok! Hattez marha jó játék. Régen combat arms-t nyomtam egy jó ideig, (counter-strike szerű) aztán megfogadtam hogy csak singleplayert játszok, ha akarok aludni is valamennyit, de éreztem ahogy olvasgattam ezekről az új tipusú multikról hogy egyszer ki fogom próbálni, de halasztgattam amíg bírtam. Csak az unokahúgom kedvéért telepítettem és épp ezt a szezonváltást kaptam el de orrvérzésig szedem a cuccot oldom fel a dolgokat. Sosem érdekelt ez az ufós téma, de nagyon jól néz ki, bejön ez a kymera izé. Kösz a tippet hogy egyszer kell előfizetni battle pass-t, már csak egy százas és meg van a következő szezonra is a v-buck.
Hogy kell azzal az UFO-val leszállni, billentyűzeten? Csak emelkedni tudok a space-el, aztán addig nyomkodtam mindig hogy kizuhantam belőle mindig, és attól tartok egy elég sikeres teamet, is kiejtettem belőle, de lehet hogy csak véletlen hogy az egyik pillanatra mind ott negykézlábaztak a földön, én meg a sofőr helyére kerültem ,már be se merek szállni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- UHD filmek lejátszása
- Ukrajnai háború
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Microsoft Excel topic
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Nők, nőügyek (18+)
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- További aktív témák...
- Monitor Adás-Vétel-Beszámítás-Csere
- SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE 12.4" ÓRIÁSTABLET + S PEN BILLENTYÜS TOKKAL, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest