- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
törölt tag
Nem kéne ebből erkölcsi kérdést csinálni. Én nem elítélek. Ez teljesen természetes dolognak veszem. Ahogy az életben is vannak szabályok, és áthágják őket, kicseleznek jó pár dolgot, és így jutnak előrébb, ugyanígy itt is megteszik.
Szerinted a csapatok honnan tudják általában, hogy mit kell a másik autójáról leszereltetni, mi az ami nem megengedett, illetve amivel jól keresztbe tudnak tenni az ellenfélnek, megsebezhetik a gyenge pontján. Hol élsz te?
Én már kinőttem a mese-korszakból, javaslom neked is... Lehet fájni fog.
Mellesleg Räikkönen-szurkoló vagyok már 6 éve.
-
törölt tag
Kérem, ne fájjon már ennyire az igazság.
Logikus a következtetés, hogyha ennyi pénz forog kockán, és itt bizony kőkemény verseny van, akkor az illető személyek nem sokat morfondíroznak olyan dolgokon, hogy most ez böcsületes-e vagy sem. Igencsak naívnak kell lenni, hogy ti ezt elhiggyétek.
Elég csak arra gondolni, hogy az élcsapatok mindig jól tudják, mit kell a másik autójáról leszereltetni, hogy lefegyverezzék/gyengítsék azt. Vajon honnan tudják, ha ők mind olyan nagyon becsületesek? -
george11
addikt
Ha ''csak'' a csapat V.B.-ből zárják ki, akkor ugyan úgy küzdés lesz ezerrel, mert az egyéni V.B. még nyitott
A pilótákat meg azért is lenne suxx megbüntetni, mert (akármilyen nehéz kimondanom) Alonso és Hamilton magasan Raikönnen és Massa felett volt ebben az évben, szóval megérdemlik a pontjaikat.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest