Aktív témák

törölt tag
    válasz Qorthral üzenetére #43393

Hamilton-nak nehéz versenye volt, de ő maga tette azzá szal ez van.
    ..ha már mindenképpen oda kellett vágja akkor később is odavághatta volna. :)
    Egész hétvégén lehetett látni hogy Hamilton, és még többen is felváltva futottak...egy repülő kör-egy laza.
    Hamilon a laza kört futotta meg (az lett értékelve), és a repülő körében csapta oda...ráért volna azzal még a végső qual-ban. Ez mindenképpen nagy hibája volt.
    Én nem paráztam volna ha a végén veri oda, mert mindenáron nagyot akar mutatni....de ennyire az elején az komoly hiba.

Aztán versenyen,.hát elmondta ő is mi volt a gubanc, hasonlóan szuperlággyal kezdett, ami Button alatt tök jó volt, de pl. Vettel alatt látványosan elfogyott..szal a tök tudja. A szárny is gond volt.
    Meg pl. az első kiállása után már ott volt Button mögötte...ami egy igen nehéz helyzet, sőt többször is keveredett olyan helyzetbe amikor jött az eleje, és olyankor csak egy darabig lehet menni elöttük, aztán el kell engedni. Már láttam hogy nagy dolgok már nem fognak történni...
    Amikor pedig azt is láttam hogy a lekörözése után nem tud Button-nal menni, akkor kiderült hogy nincs jó versenytempója,..ott már vége volt nekem.
    ..és persze nem volt SC sem.
    Szal hiába minden, nem jött ki a versenyen bármit is próbált.

-Egyébként Fisichella-nál absz. egyetértünk, gyönyörűen vezetett, nagyon közel a palánkhoz, tökösen...szép volt a belső kamerás képe.

- Lehet nem lesz Renault, de ha lesz akkor Grosjean beleül valszeg.
    Alonso pedig Kimi helyére megy (óriási szvsz!)

Aktív témák