- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sholom
tag
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szia Vigi!
Azért kattan ennyiszer, mert hideg van és hamarabb eléri a fagypontot. Hőcserélő lefagyását elkerülve a fagyás érzékelő kikapcsolja a kompresszort.
Melegben is előfordulhat ez csak, mondjuk nem ilyen gyakori. (később kapcsol ki, mint 1 perc)
Pár fokos kinti hőmérsékletnél meg már be sem kapcsolja a klímakompresszort.Teljesen normális jelenség.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
ki be kapcsol a klímakompresszor.
ott nem tudom hogy van, de mondeo mk3-nál FL előtt hiába nincs bekapcsolva az AC, akkor is kapcsolgatja ki be a klímát a jó képességű automata klíma, nálad talán már kell lennie egy ECO gombnak, amivel ezt letilthatod, nekem annyi a megoldás, hogy ha bekapcsolom a szellőztetést, akkor kézzel be, majd ki kell kapcsolni az AC-t, utána már nem kapcsolgatja magától a klímakompresszort. -
cbmfan
őstag
nálam egyszer fordult ez elő vagy tíz éve, véletlenül nekicsaptam ajtót mellettem állónak. alig látható sérülés lett, mégis hagytam egy papírt adataimmal.
és hogy csúnya? az. ilyen volt az eleje, most észre sem lehet venni a javítást.
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
Kornel
veterán
jó képességű szomszéd múltkor szokás szerint rányitotta a mellette lévő autóra az ajtaját, most éppen az enyémre került a sor.
asszonnyal pont indultunk, a csóka a csomagtartóban matatott, asszony óvatosan beljebb hajtotta az ajtaját, ami az enyémnek volt hajtva, egy szót se szólt, én is visszafogtam magam, mert ha elkezd pampogni, akkor 100%, hogy leütöm, erre még nekiállt ő ugatni, hogy mi szóljunk neki.
nem álltam le továbbra se vele vitázni, mert utána hívhattam volna a mentőket. -
Atlantis
veterán
Erre szerintem max. a Ford szervizekben tudnának válaszolni, ahol Ecat alapján azonosítani tudják az alkatrészeket és van róluk rajz. Mezei szaki még nem nagyon szedhetett szét frissített Fiesta-t. Egyébként meglepne, ha simán átszerelhető lenne, nem érdeke a Fordnak, sőt.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Dany007
veterán
Egyelőre nem tudom hogy tudnám letesztelni. Most megint végigtaperoltam a csöveket ameddig beértem és záraz minden. Nézegettem a hűtőt is, de nagyon nem lehet hozzáférni és látni se nagyon.
Esetleg hétvégére száraz placc fölé állok, esetleg előtte lefotózom. Aztán hagyom egy napig állni és meglátjuk mi lesz alatta? De ez se teljesen jó, mert akár fel is száradhat ebben a szeles időben.
De elvileg a hűtővíz egy teljesen zárt körben mozog, elvileg egy csepp se fogyhat belőle,nem?
-
Dany007
veterán
Nem vettem észre. Nyáron a szokásos légkondiból adódó kondenzvíz jött azt láttam, de az normális.
A csövet amíg tudtam végigtapogattam, az száraz volt így elsőre. A hűtőt magát még nem néztem.@[rvilike]:
Ööö okés, de akkor se pozitív. Bár ha csak valahol szivárog az még tényleg nem olyan lényeges. Évente utána tölt az ember egy litert azt kit érdekel... Csak ne a motorba szivárogjon. Ettől félek csak.
Meg most, hogy tényleg eszi-e az olajat és mért...Mindegy végülis, csak nekem stresszelés, mert még így is igen jól állok, ami az autóra költést illeti.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest