- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- MIUI / HyperOS topik
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
-
Mobilarena
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sholom
tag
válasz pècsimunkás #2377 üzenetére
Rancfelvarrott 2-es es a 3-as 1.6 TDCi DPF-es. Kis tavokra semmikeppen nem ajanlom. Ilyen gyors inditas-leallas alatt nem fog tudni tisztitani a koromszuro. A nemet ut alatt kihuzathatod, de ha elmarad baj lehet. Ha cserelni kell 100-200-as tetel. Kiiktatasat nem ajanlom, torveny bunteti.
Mindenkeppen a benzinest valaszd!
[ Szerkesztve ]
-
Sholom
tag
Az nem lesz jó indexbe, oda spec. erösebb, más típus kell (COB LED) Amúgy szabálytalan, ha kiszúrja a yard viheted vizsgára (gyárilag ledes irányjelzövel szerelt Mondeo nincs). Kell bele ellenállás is, mert amúgy bennt össze-vissza fog kattogni, villogni az index visszajelzö.
-
Sholom
tag
Nem tudjatok hol lehet venni krom, ezust rendszamtabla keretet ami biztosan bepattintos (amibe csak be kell pattintani a rendszamot, nem kell felnyitni vagy a keretet kivulrol ranyomni) es harmonizal az MK4 Mondeo krom reszeivel?
-
Sholom
tag
Pest belvárosában és szomszédos kerületeiben egy banda valószínűleg ráállt a Ford emblémák lelopására.
Szerencsére az enyémet nem tudták lefeszíteni, de körülötte végigsértették a fényezést (MK4 Mondeo), de láttam-hallottam több károsultat.
Körülöttem parkoló más márkákat nem bántották (Honda, Audi)
Vigyázzatok!
[ Szerkesztve ]
-
Sholom
tag
-
Sholom
tag
Sziasztok. Ford markaszervizes emblema csere akcio mennyire igaz? Tenyleg ingyenes vagy kitalalnak 500 dolgot hogy fizess? A hatso emblemara is vonatkozik?
-
Sholom
tag
Most mar nincs kerdes ... En "levettem rola a kezem". Koszi mindenkinek, majd beszamolok rola ha sikerul megnezni a gepet tuzetesebben
-
Sholom
tag
Egyedul jar be dolgozni. Kombit kizarja, hiaba esszerubb megoldas.
Focust ajanlottam neki eloszor en is, de elvetettuk mert beleszeretett a Mondeoba, plusz tenyleg jobb kocsi. Volt kisebb autoja, soha tobbet nem akar olyat. Az a lenyeg neki hogy kenyelmesen eljusson minden nap oda-vissza es el tudja vinni gondtalanul a csaladjat az eves dubrovniki nyaralasra.
A Mondeo futomuverol, uttartasarol csak jot hallottam ezert is hagytam ra.
Irtam neki az 1 milla koltseget, neki az auto ertekenek max 10-20%-a van ra. Szerinte ha jo a motor, semmi nem kerulnet 1 millaba. Felesege occse 2008-as 1.6 TDCi Focus-t vett 200e kilometerrel 2 eve es a mai napig 60-at koltott ra. Ez a kifogasa, meg hogy a 2.0 jobb mint az.
(Ekezetek miatt bocs, nehez lenne kiirni oket szifonrol)
[ Szerkesztve ]
-
Sholom
tag
Mar parszor korbejartam a temat vele, igy jutottunk a Mondeohoz.
Sokat palyazik (minden nap Pest-Gyor), felesege ragaszkodik a nagyobb autohoz a gyerekek miatt. Azert beszeltem ra a PSA-fele 2.0 TDCi-re mert szerintem ez a talan legjobb, legmegbizhatobb motor hozza. Foleg o hasznalna a kocsit meg neha a felesege.
Automataban nem vagyok otthon, fogalmam nincs a koltsegeirol, neki meg annyira se.
A motor karbantartottsaga (egr pl) es az automata ami miatt nem mondom neki hogy vegye meg azonnal. Ha lenne egy egr csere es egy valtojavitas az fel milliot elvinne kb.
[ Szerkesztve ]
-
Sholom
tag
2.0 TDCi ezt elfelejtettem beleirni. Nem is km a lenyeg annyira, hanem maganak a motornak az allapota. 200k felett ra kell kolteni ezekre a motorokra.
Allapotra nagyon szep a gep, ugyanilyenek vannak hahun 3.5-ert manualis valtoval.
Evjaratban 2009/10 havi.
-
Sholom
tag
En ugy gondolkodom hogy 6 evre evi 25e km valos lehet elso tulajdonostol (vallalkozoe a kocsi - ruhakereskedo) de gyanus hogy gyakorlatilag full extras. Ha trend felsz. lenne es manual, meg elhinnem teljesen.
Kicsit tul szep hogy igaz legyen. Az en ismerosome az auto, nem akarnek a haveromnak egy visszatekert roncsot szerezni (annyira nem jo ismerosom az elado hogy ne verjen at)
Ford szakszervizbe elvisszuk, de az ottani szaki azt mondta hogy a kilometert sajnos biztosra nem tudjak kiolvasni (elmagyarazta hogy miert nem)
[ Szerkesztve ]
-
Sholom
tag
Sziasztok. 2009-es Mondeo-t veszunk haveromnak. Sajnos az elozot amit kineztunk neki, elvittek. Most van egy ilyen:
- 2009
- 150.000km
- Hatchback
- Automata
- Titanium felsz.
- 3M Ft (nincs benne regado, mert Szlovakiaban van)Mennyire lehet ez valos? VIN szam alapjan leelenoriztettem, stimmel minden.
[ Szerkesztve ]
-
Sholom
tag
Sziasztok!
2007-es Focushoz (1.6 TDCi) milyen OBD kiolvasót/törlőt ajánlotok ami biztos jó hozzá? Neten van mindenféle pines, nem tudom melyik lenne jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tesla topik
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest