Hirdetés
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
a radar akkor jó, ha jól van beállítva (felszerelve) és ha pontos visszajelzést ad arról hogy mi milyen távolságban és kb. merre található.
semmire nem mész egy olyan szettel, ami indokolatlanul üvölt mint a sakál, közben meg combvastagságú holttere van, meg az első kosztól megbolondul és összevissza csipog.
rosszabb a hülye radar, mintha nem lenne radar, nekem is úgy sikerült összeszedni egy komolyabb beletolatást, hogy működött az amúgy gyári tolatóradar, csak a hülye kapu kialakítás miatt folyamatosan üvöltött én meg rábíztam magam plusz ideges voltam és benéztem az egy belógó dolgot amin aztán felakadt a lökös.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- ÁRCSÖKKENTÉS Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- NVidia Quadro K620 2GB DDR3 PCi-e videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 04.07. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest