Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tui
újonc
Sziasztok.
Tegnap feltettem a játékot de sajnod nem hajlando elindulni. Gpu crash hibaokkal. Probáltam bios frissités gpu driver frissités semmi. Acer vx5 notebook, i5 proc gtx1050ti 4gb, 8gb rendszeren. El sem indul. Van valakinek valami bevált ötlete?
Elöre is köszi. -
AD4MINATOR
nagyúr
-
nepszter1
addikt
Na végre erre az ingyenességre vártam!
-
Jimbo75
tag
Új PVP mode
Új frakció: Wu Lin
Új karakterek: Shaolin, Tiandi, Jiang Jun és Nuxia.Grafikai tuning
Endless Pve mode
-
lofagi
addikt
-
Peetey91
senior tag
-
AD4MINATOR
nagyúr
jó is ez a cent... azonnal kihozza az állatot a másikból

-
lofagi
addikt
válasz
Jimbo75
üzenetére
3 módja van:
AZ első opció a Custom ott át kell lépni a másik fülre, ahol a combókat ki lehet választani, 4-et, azokat kipipálva csak azt fogja csinálni a bot.
Második amikor már előre be van állítva 3 féle mozgás, amiket az emberek a legtöbbet használnak, s ezzek közül lehet választani.
A harmadik pedig amikor a bot szintet lehet állítani 1-3.
-
Jimbo75
tag
Hogy tudom beállítani, hogy a Training Arena-ban vissza is üssenek az ellenfelek? Lvl2-s ellenfél kell?
-
Jimbo75
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szétgyakorlom az agyamat, és legyakom őket a faszba

-
AD4MINATOR
nagyúr
az E3 miatt most leárazás van minden UBI játékra, erre a for honorra is.. elég olcsó most -75% off just sayin
-
Jimbo75
tag
Basszus, egyre inkább úgy érzem, hogy kár volt megvennem a játékot....
Vagy ilyen geci béna vagyok, vagy kurva nehéz, alig bírok átvergődni a trialokon, amikor ketten jönnek ellenem, már vagy 15. alkalommal szopom meg.... -
AD4MINATOR
nagyúr
rep50? áá te beteg vagy

én rep10-11ig viszem el őket, aztán váltok.... igaz így sose leszek pro egyikkel se, de rájuk is unok...
már nagyon várom az E3-at, kíváncsi vagyok mit jelentenek be... 1 hőst vagy többet és esetleg bedobják az új frakciót? sok kérdés, eddig kevés válasz.
bár ha új frakció nem is lesz akkor is lesz 3-4 hős min. a season pass miatt.... kérdés mikor lesznek játszhatóak.. jó lenne ha e3-ra hoznának demotvagy betrollkodnak és az egész hype egy szaros story dlc

-
lofagi
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Most elhatároztam,hogy ezt felhúzom rep50-re. 41-es szóval elvileg nincs olyan sok. Amúgy Mostanába mindennel játszottam. Warden 33-on áll, Glad meg 32-n. Warden már unalmas, nagyon, semmi mixup. Csak a vortex. Glad pedig nem a legjobb dominionban.
-
lofagi
addikt
Ekkora mákom hogy lehetett!

-
lofagi
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Emellé pedig van még itt egy ilyen is. Amiből kiderül,hogy egy nagy homokvihar jön.
-
AD4MINATOR
nagyúr
For Honor: Past Present and Future | Trailer| Ubisoft [NA]
készülés az E3 ra
végén meglepetés -
AD4MINATOR
nagyúr
Na elstartolt a SEASON 6
elég sok info, újdonság van, lusta vagyok begépelni, itt a reddit post: [link]
röviden: lesznek új maszkok, új gamemode, új event loot, xp fest, stb
-
lofagi
addikt
Összeraktam az új kivégzéseket.
-
Jimbo75
tag
Köszi a válaszokat

-
AD4MINATOR
nagyúr
Érdekes összefoglaló néhány hc playertől season6-al kapcsolatban (rework, új map, stb)
Akit érdekel a season6 változások, olvassa el
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Jimbo75
üzenetére
Igen van elég játékos. Eleinte én se hittem el, de naponta játszom és talál lobbyt 1percen belül (EU server)
A balance nem rossz, kezd javulni most már. Eddig sok OP hős volt, most már csak 4-5
najó, igazából a balance-on mindig van mit gyúrni, főleg egy fighter-gameben...de tavalyhoz képest sokkal jobb most a helyzet.A dedikált server amikor megy akkor jó (sokkal jobb mint a p2p... nincs migrácio, kevés a dc is). Most pont nem ment a free weekenden fél napig, eléggé kínos is volt

-
Jimbo75
tag
Sziasztok! Látom, hogy most akciós a játék, érdekelne, hogy érdemes-e megvenni? Játszanak-e vele még 2018-ban, milyen a balance, dedikált szerver megfelelően müködik-e?
Köszi! -
paltom
tag
Tervezem és ilyen jellegü játékkal mondom nem nagyon játszottam még, ezért nekem új és nem fikázás akart lenni. Megcsináltam a tréning módot és utána multiztam egy kicsit, ami meglepő hogy első is voltam a végén egy-két alkalommal.Ranked mód ad majd valami jutalmat?
-
lofagi
addikt
MMO?

Hogy adna már story méretű pályákat? 4v4-ben ne arról szóljon a játék,hogy fél órát szaladhálsz egy 1 perces csatáért.

Duel, Brawl, Dominion, Tribute, Skirmish, Elimination ( ez mind játszható AI ellen is ) , 2 Ranked. Szóval nem tudom,hogy te milyen 3 játékmódról beszélsz. Még ha csak az alapot is nézzük az is 6.
Ez a játék a multiról szól, single miatt nem érdemes megvenni, mert az kb csak úgy van a játékban. Nekem bejött, de aki single player játékot akar vagy játszik alapból, azoknak ez nem lesz elég.
Steelt pedig nem érdemes költeni, de ha csak a hétvégén játszol vele, akkor kár tartogatni. Illetve azt mondom,hogy ha tervezed a megvételt, a hozzászólásod alapján inkább ne tedd.

-
AD4MINATOR
nagyúr
- A pályák azért "közepes nagyságúak", hogy megtalálják egymást a játékosok és pl. egy Hevay/Tank classnak akik ugye lassúak, ne kelljen órákat futnia......... de hozzátenném hogy vannak nagy pályák is, max te nem találkoztál velük
- Steelt kis szinten nem érdemes elkölteni, csak magas rep után
- Több játékmód van benne mint 3, de valóban azok közül 3 lényeges, ami bőven elég -
paltom
tag
Kipróbáltam a hétvégén, a játékmechanika tetszik jó is lenne MMO-nak de ez igy szerintem kevés, alig van pár pálya benne, három, HÁROM játékmód van össz visz. A pályák kicsik, azt hittem legalább sztori mód méretü pályákat fog adni multiba is, de hát ez mi? Jó annyi pénzt megér amennyibe most kerül de hogy ez teljes árú játék volt...vagy csak én nem vagyok hozzászokva az ilyen játékokhoz, a call of dutyba se szerettem a multit hosszabb ideig.Azt megmondanátok nekem hogy a steelt érdemes elkölteni kisebb szinten is ládákra vagy nagyobb szinten jobb felszereléseket dog adni?
-
-
bigrob
őstag
Hali!
For Honor akciózás steamen és uplayen. 10 EUR starter, 15 standard, 17.5 deluxe, 25 gold.Ha jól sejtem akkor vagy standard vagy gold editiont érné meg megvenni, ki mit ajánlana?
Illetve, valahogy meg lehet mókolni, hogy dollárba sikerüljön megvenni, vagy régió záras lesz? (van 100 uplay pont is hogy -20% off legyen)
Továbbá PC-n vannak játékosok? Anno bétáztam, tetszett is, az ára nem..

-
AD4MINATOR
nagyúr
a steam ugy ahogy van szar
nem is értem miért enged értékelni addig amíg legalább 5 órát nem játszottál az adott játékkal.... vagy akkor legalább legyen ott az értékelésnél ki mennyit játszott vele és lehessen úgy szűrni vagy valami... mert tényleg negatív az értékelése pedig megjelenés óta nagyon sokat változott a játék a jó irányba...
alfában engem is lekaszaboltak
de bétában már tudtam mivan és csak az utolsó, 3. napra jöttek olyan játékosok akik egyáltalán kicsit is tudtak parry-zni 
amúgy én is inkább fps-s/tps-s vagyok de már régóta akartam egy jó kardozós-fighting game játékot, a többi FH képest gyenge -
lofagi
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Persze ez is egy vélemény, nyilván mindenki le is írhatja, csak úgy mondani valamiről véleményt, hogy igazából még csak annyi energiát se fektetett bele, hogy az ingyenes hétvégét végigjátsza. Szerintem az nem vélemény, csak fikázás és a kettő között óriási különbség van. S ilyennel van tele a steam értékelés is. S itt jön az,hogy vannak emberek akik azért mielőtt kiadnak egy játékra pénzt megnézik az értékeléseket, s azt látják,hogy mostly negative. Csak épp ezeknek az értékeléseknek a legnagyobb többsége a játékban nem töltött el 1-5 órát!!! Ami semmi. Én annó alig vártam,hogy játszhassam vele. Be is kerültem az első alphába, nem ment, nagyon nem, mondtam is,hogy nem kell. Köv alpha, megint leszedtem, ue. Betánál úgy voltam,hogy béna vagyok, de valamiért ez a játék mindig visszahív. 2. Bétánál pedig azt mondtam,hogy nagyon béna vagyok, de ezt meg kell vennem. Azóta van 1325 óra játékidő és 485 óra PVP idő benne.
Mondom ezt úgy,hogy világ életemben FPS rajongó voltam.
-
l.skywalker
titán
-
AD4MINATOR
nagyúr
Igazából az ilyen emberek jobb is ha hamar feladják, mert úgyis lekaszabolnák őket 1 hónap után is,..aki nem hajlandó kicsit sem tanulni annak mindegy, hogy 3napos free weekend áll a rendelkezésére vagy több idő... Néha még én se tudom mi a rák történik mikor jön egy gyerek és nyom egy olyan combo-t amitől 2másodperc alatt bedarál, pedig alfa-béta tesztelő is voltam, szóval kb. tudom mit kéne csinálni már.

Az inventory fejlesztése nekem is tetszik de alapvetően a skinek, páncélok ugyanazok.. így ezen ez nem segít.
A "reskin armor" probléma továbbra is megmaradt... kevés az egyedi páncél... kb. fejből csak 1 példát tudok Centnek is csak 1 van ami kicsit is egyedibb a defaulthoz képest...
Ehelyett kaptunk megint gold fegyvereket...........
Kint lesznek az E3on, kíváncsi vagyok én is mit tudnak mondani.....
remélem lesz 1-2 új hős azért... mert ezt a season6-ot is úgy beharangozták........2,5órás dev stream....... aztán mekkora csalódás lett a rework is
(persze az új mapnak meg a kivégzéseknek mindenki örül de a lényeg most a rework lett volna)
Nagyon nyomatják hogy hosszútávon terveznek vele (még a ceo is mondta, hogy megtalálták a rést - fighting game - a piacon, így nyilván ráfeküdnek ahogy tudnak) de sorra olyan béna döntéseket hoznak, hogy az vicc
de legalább igyekeznek, idővel jó lesz ez... kb year3-ra. -
lofagi
addikt
Azért megmosolyogtam ezt a hozzászólást.
3 duelből és egy traningből leszűrted, hogy nem jó a játék.
Egy dologban viszont egyet értek, ez nem a te játékod. Amúgy ez a free weekend konkrétan a mai naptól (3/5/18) érhető el. Ha ennyi idő alatt, te le tudtad szűrni, hogy ez a játék csak xar, ahhoz csak gratulálni tudok. Amúgy pont az ilyen emberek miatt, mint például te is ( nem sértésnek szánom, nem kell flamelni ) van lehúzva ez a játék és halálra ítélve kb a 3. hónap után. Holott csak az emberek azt hitték, hogy vesznek egy hack and slash játékot.Ez a játék nagyon nincs halálra ítélve és csak úgy nyomják bele a tartalmat, amit sok játék megirigyelhetne.
(#1847) k-adi Azt azért hozzá tenném még, hogy a skineket most már el lehet menteni, ha egyszer megszerezted, így több helyünk lesz a tatyóban. Illetve ami még fontosabb, hogy azt mondták, hogy a For Honor szerepelni fog az E3-on, mert fontos bejelenteni valójuk van vele. Na én erre leszek kíváncsi nagyon.
Ja és most már biztos,hogy jönnek új karakterek is ebben az évben, hogy mikor azt még nem tudni.
-
AD4MINATOR
nagyúr
a tüskés japán csávó az a Shoguki karakter, aki egy tank... ő a játék leírása szerint Heavy Hitter, ebből adódóan lassú de nagyot sebez, így érthető hogy bedarál 5 ütésből... sőt nála az 5 is soknak számít, 3 a reális tőle
a lángos támadás az unblockable támadás, ami a nevéből adódóan nem block-olható, csak parryzhető és dodge-olható
nem a játék a rossz, neked kell még tanulnod
-
Dewri
aktív tag
Én még tavaly néztem meg, akkor még alig bírta a gépem, de tetszett. Most, hogy már jobb lett a konfig, ránéztem újra, ha már free weekend. Duelben 3x egymás után kicsapott az első bot (valami dagadt szamuráj egy tüskés bunkóval...), az egyik körben sima 5 ütésből (mert a tutorial remek, csak nem készít fel a "lángos" támadásra, amit valamiért nem védek...)... Szóval sokat "javítottak" rajta egy év alatt (merthogy akkor még én nyertem a duelt bot ellen...)... Uninstall. Legalább ezt se kell megvenni. Kár érte, mert most szépen viszi a gépem, de nincs idegrendszerem hónapokig 24 órában gyakorolni, hogy netán eséllyel bemehessek emberek ellen is, annyit nem ér az egész...
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ja meg jönnek új kivégzések is.. Most ezek tényleg jól néznek ki!
majdnem az összes -
AD4MINATOR
nagyúr
Na most lett vége az s6 dev live streamnek..... 2,5 órás volt....
a lényeg:
1) rework: PK és orochi
se warden, se valky
nagy felháborodás lesz az tuti 
Pk kapott pár mozdulatot de szarrá nerfelték (végre
)
orochi meg 400ms támadásokat kapott, pár új combo chaint, illetve a 2 ikonikus mozdulata is át lett dolgozva2) lesz új map is (domination map)
...és ennyi. A többi csak rizsa volt

ja meg ugye most hétvégén van free weekend, pc-konzol egyaránt...megint van warrior-traning program, (revamped) champion status a jutalom. -
lofagi
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Only a very lucky few will bring home this reward
Szóval nem hiszem,hogy 100 embernél több kapna ebből bármi it is, sőt lehet a 100 is sok amit mondok.
-
l.skywalker
titán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Dehogy vonom vissza. 30$ volt a Gold ( ez a screen brazil real-t mutat. Átváltva ez 29.98 usd) - Xbox One-on ez már most 60%-os akcióban volt: [link] - ráadásul nekem már volt az egyenlegemen 10 BRL, így csak 100-ba került.

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
100k steel témához:
Only a very lucky few will bring home this reward, so for your best chances to win, you should watch the full length of the stream! >> hát kíváncsi leszek erre hányan kapnak ennyit
-
vegitossj7
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ez még olyan Y1 Siege szintű jutalomosztás.
Hol van az már, hogy egy patch miatt kap az ember 2 boostert. Remélem sosem lesz túlzottan mainstream a FH, mert aztán megint lesz egy Siege szintű Outbreak scam.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
hm..akkor mennyi lesz egy új hős majd ha jön? 200.000??
ez érdekes -
vegitossj7
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Pedig de.

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
100 ezer steelt?? na persze

-
vegitossj7
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Basszus, még most vond vissza.
Az ingyenes hétvégén a Gold olyan 40-50$ lesz. Az alap meg 15-20$. A Starter meg 10$.Ha "ingyenes" accounttal tolod egy olyannal akinek megvan a játék (5 meccset), akkor egy turbózott boostert kapsz 2 hétig, ami kb. 2x jobb mint ami most a játékban van. Persze a hétvége alatt.
Amúgy mindenki nézze csütörtökön a forhonorgame streamet, mert nyerhet az ember 100 ezer steelt. Azt mondták elég nagy az esélye. 1 órát kell nézni, aztán a rendszer kiosztja. (18:00-kor kezdődik, season reveal lesz, elég nagy dolog.)
-
AD4MINATOR
nagyúr
[link] érdekes..

-
kirjak
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Akkor ez Kensei gyanús.
-
lofagi
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére

-
AD4MINATOR
nagyúr
Another Free Weekend Coming Up
May 3rd - May 6th -
AD4MINATOR
nagyúr
legkönnyebb.. nincs

ha hibázol mindegyik összeesik.Mindegyik karakternek megvan a sajátossága.
Az assassinoknak jó statjaik vannak, de nekik reflex guard van amivel én meghalok sokszor.
Heavy-k nagyot ütnek de lassúak nyilván és az ügyesek már simán reagálnak rá időben...de pl Highlanderrel nagyon lehet aprítani a bénákat.
Így én a Hibrid, Vanguard class-t javaslom. Most Kenseivel nyomom, ő vanguard., rep10 az enyém és elég jó
Sok comboja van, sok feint lehetősége. Amióta volt a rework egy állat a karakter, sokkal többször győzök vele. (ő a main-em) + Beserker (ő assassin) is elég erős most.
Centet (nerfed, buffed, nerfed, buffed, összevissza) és Aramusha-t is elvittem rep10-ig de őket meguntam.. Aramusha meg kapott egy indirect nerfet amióta az assassinok reflex guardját nem cseszi szét az Aramusha-light-spam combo.Nemsokára jön a köv. season, a 6. Érdemes megvárni ha eddig vártál, mert lesznek megint rework-ök és érdemes lesz majd az alapján választani. (ha új karaktert keresel)
Az 5. seasonban kensei rework volt, és egy OP karaktert csináltak belőle. Kíváncsi leszek a 6. seasonben ki lesz OP-á reworkölve
Elvileg orochi, valky, warden hármas lesz átdolgozva így a helyedben vagy Kensei,Beserker közül választanék vagy megvárnám melyik karakter lesz reworkölve a 6. seasonban és visszajönni ide rákérdezni -
kirjak
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerintetek melyik a "legkönnyebb" karakter aminek a statjai is jók ha béna vagy (magamról van szó) és nem esik össze azonnal ha sokat hibázol, de nem is túl lassú.
Nekiesek szerintem újra csak azért kérdesem. Az elején én is úgy estem neki mint valami klikkelő bajnokságnak.A hétvégén valakivel tudunk gyakorolni majd egy discord vagy skype mellett kicsit ?
-
lofagi
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére

Amúgy én úgy vagyok az ilyen vételekkel,hogy single player játékért nem adok ki pénzt szinte sose. ^^
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Hát igen.. ez egy fighting game.... meg kell tanulni a combókat minden karakterhez, stb... Venni kell a fáradságot sajnos, mert tényleg lekaszabolnak ha béna vagy

-
l.skywalker
titán
Bakker, most meg már bánom, hogy visszaadtam. Menjetek ti a fenébe

-
vegitossj7
addikt
-
AD4MINATOR
nagyúr
Szia!
Gyere jó ez !
Sokat kell tanulni, de pont jött jött egy gyakorló mód a játékhoz amiben a gép ellen tudsz sokféle helyzetet gyakorolni és akkor élesben is menni fog (remélhetőleg
)Ha valamikor akkor most érdemes újaknak becsatlakozni, ez a gyakorló mód sokat segít. Persze ettől függetlenül úgyis lesz majd 1-2 ninja/lovag aki levág 2 másodperc alatt, dehát ez néha ilyen.
Amire nagyon érdemes odafigyelni az a védekezés, blokkolás, mert anélkül esélytelen az egész. Talán fontosabb mint maga a támadás
a másik amit nagyon meg kell tanulni az a "revenge" használata: mikor, hogyan. -
lofagi
addikt
A negatív kritikák köszönhető volt annak szerintem,hogy nem vették a fáradságot emberek arra, hogy megtanulják a játékot. Ehhez idő kell, bár az alapokat mindenki gyorsan el tudja sajátítani, de érvényesülni, na ahhoz kell idő azért rendesen. Szerintem.
A játék pont a mai napon kapott egy nagyszerű újítást a kezdő játékosok számára, ami nagyon szájbarágósan elmagyarázza, hogy hogy is kell használni ezt a játékot és mire kell odafigyelni az újaknak.
Szerintem egyre több új játékossal van tele a játék. Viszont azt látom,hogy aki eddig játszott vele, az kicsit alábbhagyott. Több az új, de a régieket a mostani újítások csak időre hoznak lázba.
Bár most a veteránoknak is kedvez ez az új aréna mód, itt aztán nagyon lehet gyakorolni,hogy melyik helyzetben mit reagáljon az ember.
Összességben én azt mondanám,hogy amennyibe kerül most a játék bőven megéri. Főleg, hogy nagyon sok órát bele lehet ölni. Eléggé kompetitív. Az agyvized is simán fel mehet tőle, szóval tökéletlen egy kis gyenge kikapcsolódásra.
Viszont ha pont az ellenkezőjére vágysz, akkor tökéletes. -
pruzsi
őstag
Üdv!
Milyen meglátásotok szerint most a játék? Anno a katasztrofális rajt és a rengeteg negatív steam visszajelzés miatt nem vettem meg, -
lofagi
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Félek,hogy ez az év csak rework / balance-ról fog szólni.
Új játék mód kellene, ami valami nagyon durva. Ostromlás kellene igazából, az nagyon hiányzik szerintem, hogy valami cél legyen a pályán, több, mint pontok elfoglalása. Esetleg 1-1 helyre leszűkülve, mint egy rush BF-ben.
Annó előkerült egy videó, ott a katapultokat kellett lerombolni, bár az is csak egy elfoglalás volt, de épp elég lenne az,hogy van egy bázisod amit meg kell védeni, mert támadják a katapultokkal. Aztán visszaverni a támadást. Nem tudom, valami, valami új, valami más. Találják ki a készítők.

Rankedet is jó lenne ha átdolgoznák, mert jelenleg senki nem játsza. :\ Túl sokat kell várni a semmire igazából. Az meg senkinek nem éri meg.
-
AD4MINATOR
nagyúr
FH2 nem hiszem hogy lesz.. ahogy r6 siege2 sem lesz egyhamar

Most bármilyen hőst bele tudnak rakni, így ilyen gond nincs. A harcrendszer meg nem lesz újabb FH2ben se ha lenne..
Veteránok csak új hősök esetén jönnek vissza, meg talán pár rework miatt... de azokért nem sokáig... Ha a köv. 1-2 seasonban nem jön új hős akkor bajok lesznek
de azt nagyon remélem hogy year2ben azért lesz új hős mert ha idén tényleg csak rework lesz akkor ki fog halni a playerbase 
-
lofagi
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
2 óra alatt biztos sok mindent le tudtál szűrni a játékból.

For Honor 2 pedig mostanában nem lesz. Mert már ha még megerősítve nincs is, de már volt róla szó,hogy további támogatás várható az elkövetkezendő években. Tehát egy Y3 még biztos lesz, hogy aztán ebből lesz is valami azt nem tudni. Viszont a 2-t csak egy más korszakban tudnám elképzelni. De annak igazán sok értelmét nem látom jelenleg. Főleg mert most beletehetnek bárkit igazából csak valami történetet kell kitalálni nekik.
Szóval nem tudom,hogy mi lesz a sorsa a kedvencünknek, de valahogy úgy érzem,hogy mutatniuk kell valamit lassan,hogy tovább fent tartsák az érdeklődést a veteránok számára is.
Ez a mostani gyakorló jó lesz, de azért ez inkább a kezdőknek lesz jó.
-
l.skywalker
titán
Nem volt kár benne szerencsére, de nagyon érdekelt. Meg persze nagy volt a p.fám, azt hittem, hogy majd én kemény leszek elsőre. De rájöttem, hogy ez sokkal értékesebb játék, minthogy én itt napi fél órákban nyomuljak. Kivárom amíg lesz időm vagy jön második része és akkor megnézem.
De kár nem volt. MS Support Xboxon 2 óra játékidőig visszaadja a pénzt. Megvettem belőle a Far Cry sorozatot 1-4-ig :|
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Pedig pont most jön a gyakorló mód amiben sokmindent elmagyaráz a gép neked!
ha valamikor akkor pont most érdemes kipróbálni és gyakorolni 
-
lofagi
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
(#1802) lofagi Erre a játékra időt kell fordítani, hogy megtanuld. Ha csak hébe hóba lesz időd játszani vele, a multi része el fog keseríteni az elején. Mert elég durva játékosok vannak, akik már vágják kombókat akár álmukból is.
Pedig ezt pont neked írtam. Ilyen amikor az ember nem hallgat a másikra, csak a saját kárán tanul. :]
-
l.skywalker
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Refundoltam
Túl összetett játék, nem lenne elég időm hozzá és csak úgy p.csörészni nem akarok benne. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére

-
AD4MINATOR
nagyúr
-
kirjak
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ez meg honnan?
-
AD4MINATOR
nagyúr
kis uplay hack..

april1
-
l.skywalker
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Elindultam a sztorival. Eddig nagyon jó.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
majd írd le ide melyik hőst választottad
kíváncsi vagyok mint kezdő melyiket fogod 
-
l.skywalker
titán
Igen, nagyon erős kedvezményt kapott, ráadásul kis ügyeskedéssel ebből még tudtam faragni. Kíváncsian várom, most települ. Épp benne vagyok folyamatosan pár multi játékban, de egyiket sem érzem az eddig tapasztaltak alapján úgy kihívásnak mint ezt. (Fortnite, BF1, Sea of Thieves, Darwin Project) és elég nagy rajongója vagyok az Ubisoft játékainak.
-
lofagi
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szerintem azért az árért nem kérdés amúgy.
-
l.skywalker
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Persze. Rosszul tettem fel a kérdést. Régóta szemezek vele és igazából azt már olcsón itt is és látom maguk, hogy multi based. Az érdekelt volna, hogy mindemellé milyen single player módot kapunk. De már nem érdekel. Megveszem 😁
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
ez olyan kérdés mintha azt kérdeznéd hogy r6 siege-t vennéd de főként csak a singleért..
(situations).. mindkettő erőteljesen multis játék, azért vedd ha megveszed...
ha ugyanolyan árban van a sima és a deluxe akkor a deluxe nyilván... startert ne -
lofagi
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ha ugyan annyiért tudnád megvenni akkor egyértelműen a Deluxe.
A story mód az egy nagy xar, mondom úgy,hogy ez a játék ami már hosszú idő óta le tud kötni. Már egy éve kint van, de még mindig nagyon élvezem. Már rég volt ilyen. A story mód miatt megvenni ezt a játékot még ha 4800 ft is, nem érdemes. Ez egy multi játék, az egész arra van kihegyezve. A story arra jó,hogy felkészítsen egy kicsit a multira. Illetve egy kis extra goldra / steelre tegyél szert, hogy tudj vásárolni a kedvenc karakterednek 1-2 dolgot.
Erre a játékra időt kell fordítani, hogy megtanuld. Ha csak hébe hóba lesz időd játszani vele, a multi része el fog keseríteni az elején. Mert elég durva játékosok vannak, akik már vágják kombókat akár álmukból is.
Viszont ha szánsz rá időt, akkor ez a játék olyat nyújt, amit még másik játékban én nem tapasztaltam. Kihívás van, idegesség van, eredmény élvezet a köbön. Ennyi pénzt meg simán megér. A tapasztalaton kívűl a többieknek nincs előnye,hogy már több órát töltöttek el benne, tehát nem egy pay2win játékról beszélünk.
Amennyiben bármilyen kérdésed van itt a FHH Discord szervere, ahol már nagyon sokan vagyunk és bármilyen kérdésre megkapod a választ.
-
l.skywalker
titán
Segítsetek pls. Konzolos vagyok (XO) és most akciósan meg tudnám venni a standard ed-t. (ahogy látom ez a starter nem jelent még meg oda)
Elsősorban a sztori része érdekelne, hogy milyen hosszú? Mivel elég sok multis játékot tolot, így eleinte leginkább azzal kötném le magam és már nagyon régóta érdekelt a játék. Ha bejön és a multit is sikerült elsajátítanom akkor utána emelnék rajta Deluxe vagy Gold irányba, vagy lehet, hogy most érdemes már úgy venni? Ezeket tudnám megvenni:
Standard (4.800.- HUF)
Deluxe (4.800.- HUF) - nem nem elírás, ugyanannyiért tudnám megvenni a kettőt, ezt én is most vettem észre
Gold (9.700.- HUF)Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hardcore café
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bár ha új frakció nem is lesz akkor is lesz 3-4 hős min. a season pass miatt.... kérdés mikor lesznek játszhatóak.. jó lenne ha e3-ra hoznának demot

remélem lesz 1-2 új hős azért... mert ezt a season6-ot is úgy beharangozták........2,5órás dev stream....... aztán mekkora csalódás lett a rework is
nagy felháborodás lesz az tuti

de azt nagyon remélem hogy year2ben azért lesz új hős mert ha idén tényleg csak rework lesz akkor ki fog halni a playerbase