- iPhone topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuffyMinnie
tag
Nem igazán hittem, hogy meghal. Sőt. Végre ez is egy jó hír. Egy olyan játék a For Honor, amit jó játszani, ha az ember leül a feleségével, barátaival. Mert igaz néha idegesítő a pvp, de nem mindig muszáj azt játszani. Remélem még ugyanennyi ideig megmarad a játék, mert van egy játék, amihez mindig hozzá lehet nyúlni, játszani, ha akar az ember. És ritka játékok között van, amiben nincsen semmi alja dolog. Meg kell hagyni más kiadóknak az ilyen dolgokat, ebben is egyedi ez a játék.
Majd megszokják. Mint mindenki.Ha az elméd arra ösztökél, hogy beszélj, próbálj helyette figyelni!
-
k-adi
nagyúr
Infók crossplayről, hero skins-ekről, stb:
-
k-adi
nagyúr
Final chapter of For Honor’s Year 5: Year of Covenants
In Year 6, the world of For Honor is getting bigger and it starts with the arrival of a new group of heroes presented in Y5S4, the Outlanders.
For Honor will be back with another year of new content with Year 6: Lost Horizons, starting March 17th. Year 6 will consist of 4 seasons with 2 new heroes that will be added to the Outlanders, the addition of a new customization option with the Hero Skins, as well as further enhancements of the core combat experience and much more.The first new hero will be released in Y6S2 TU2, and the second hero in Y6S4 TU2. Both will bring new elements of combat that differ from the existing factions and we can't wait to see your reaction to how they will shake up the battlefield.
For more details about the Outlanders, you can check out our special FAQ article.Of course, more information will come your way when we get closer to the Year 6 Season 1 launch, starting March 17th. In the meantime, for more details about the Year 6, please visit our special article.
Seasonal cosmetics and a new customization option: Hero Skins
Along with existing offers such as new unique battle passes each season, themed armor and weapon variations, content of the week; Starting in Y6S1, we will be adding a new customization option to the mix: Hero Skins.
Hero Skins will be a new option in the hero appearance customization tab. Here, players will be able to select any Hero Skins that are available to the hero that they are looking to customize.
But what are they? Hero Skins are top-to-bottom designs that affect every element of a hero’s appearance harmoniously. With these full-set designs we can push the boundaries of all the elements composing the hero’s customization and push the fantasy of their identity even more. This includes armor, weapon, body type, skin, facial features in novel ways, and we cannot wait to show you what it looks like!For Year 6, we are aiming to release one hero skin per season for a single hero within the current For Honor roster.
When equipped, the Hero Skin will override the customization and body type you already have on your hero while Perks will remain unchanged. You cannot dismantle Hero Skins but some customization elements can be changed such as Color Palettes and Materials.The Hero Skin is an additional option for the player to customize their hero. It is important to mention that the traditional customization system remains.
The Hero Skins can be purchased anytime with Steel or in stores upon their release.
We will give you more details about the Hero Skins and the season itself in March 2022. -
k-adi
nagyúr
Na kijött az új hős.. vagyis nemsokára..
YEAR 5 - Frozen Shores
Hős bemutató videó:
[Pirate Hero - Reveal Trailer | For Honor]
- új hős
Pirate, Gender locked, sword+Gun (=bash), attack-into-feat[NEW PIRATE HERO GAMEPLAY + FEATS SHOWCASE]
- új frakció
Outlands
(semleges csapat, így később többféle korszakból/néptől jöhet új hős)
Lesz még 1 hős biztosan (idén gondolom?) de majd több is érkezik ebbe a csapatba- új ruhák
- új páncélok az eddigi hősöknek
- új színek/secondary-material szín
- és elvileg lesz új map is (vagy nem...)
stb. -
k-adi
nagyúr
Play For Honor for FREE July 15th–18th!2021. július 13. 16:00
Calling all Warriors! For Honor will be free to play on PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S and PC from July 15–18. Play as your favorite Viking, Samurai, Knight, and Wu Lin heroes across all game modes and maps!
Our free weekend is also a great chance to check out some of the recent additions that have come to the game in Year 5: Year of the Covenants!
-
k-adi
nagyúr
-
k-adi
nagyúr
az előző a teljes livestream
itt a jobb link [https://www.youtube.com/watch?v=A_neuFp15Kw]
-
k-adi
nagyúr
na most már van új hős
aki egy lovag lesz
apoly klónja kb., ugyanaz a skin
nemreg volt warriors den, ott bemutattáka movetset-et (több karakterből összeollózták, elég gáz de van 1-2 mozdulat ami elég jól néz ki, pl. az impale mozdulatai),
a feat-jeit is, (korrupció fertőzés, már tier1nél aktiválható, a többi tier erre épül, tier2 heal, tier3 sebzés, tier4 AOE fertőzés)
a skinjeit (nagyon szépek)
és a season fegyver-skineket (ezek is szépek)szóval az új hős menőn néz ki, jó featjei vannak és a kardjának is jó skinjei vannak.. az első hős aminél kb. minden stimmel.. már csak a moveset-en tud elcsúszni
-
lofagi
addikt
Igen. Pontosan. Sajnos nem lett belőle main stream game és mégis nagyon sokáig bírta és még bírja is. Nyilván új játékosokat már nagyon nehéz lesz neki szereznie. Inkább csak azokat fogja bevonzani akik ezt a műfajt ( verekedős, mert nem igazán volt másik ilyen még) kedvelik.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
k-adi
nagyúr
-
lofagi
addikt
Az E3 egy hatalmas csalódás volt, emiatt ki se kellett volna, hogy álljanak. Viszont ez a Season 3 most elég sok jó dolgot hozhat.
Valamint, aki szeretné megszerezni a játékot a Standard verzió az EPIC store-ban megszerezhető lesz egy hétig, elvileg 2-ától. S örökre a miénk marad. Szóval ha van ismerős akkor lehet osztani neki, hátha kedvet kap.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
k-adi
nagyúr
-
lofagi
addikt
Valahogy én is azt éreztem, egyáltalán nem tetszenek ezek az új karakterek. A nuxia meg egyenesen undorító, hogy ennyit voltak csak képesek kihozni belőle, hogy light spam és kész. Még Orochinál is kevesbb erőfeszítés kell hozzá. Mondjuk most egy kicsit én is elfordulok a For Honortól, mert itt a BFV és az nagyon bejött, aztán majd ki tudja, hogy meddig tart a láz. For Honort nagyon szerettem, de már meguntam a grindelést.
-
Micsurin
nagyúr
-
Jack Oneill
veterán
Legyel kedves kerlek es mondd mar meg, megis milyen hiba lehet, ha eddig tokeletesen ment? Minden mas jatek egy kattintasra talal meccset. Haverral osszekotve sem jutunk be bakker a jatekba. Ez vicc komolyan mondom. Eddig ez a jatek tetszett, de Ubi haza korul szokas szerint nem stimmel valami. Szoval nalam hiaba keresed a bajt, mert erdekes, Blizzard egy kattintasra talal meccset(overwach, wow, heroes of the storm, heartston) Raadasul a for nyomor eddig siman ment. A legtobb, amit varni kellett, kb 1 perc volt es meg sokat is mondok. Fel ev kihagyas utan probalok jatszani es 25 perc akarmelyik jatekmod, ugy hogy nem talal semmit? Ha kiderul, hogy megis nalam van a hiba, el fogom ismerni
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
kép link: a többi új armor rajzolva viking, dlc hősök, wu lin
video link: ez meg a videó róla
a wu lin armorok elég jók lettek (pl. Shaolin monkeyking), a vikingeké viszont botrány, kivéve Valk.. a dlc hősök közül meg egyértelműen Cent 3. a legjobb
-
Micsurin
nagyúr
Köszi!
Conqra ránézek bár nekem eddig shield dash csap csap shield dashnak tűnik. Legalábbis csak ezzel jöttek ellenem.
Nobushit próbálta már, marha jó cucc ott az zavar, hogy róla nekem hiányzik pár plate armor. Meg kicsit cancernek érzem a bleedet volt, hogy csak pokeltam és kivártam az illető meg elvérzett.
Hmmm Mushanak azt hiszem akkor minden esetre adok egy újabb esélyt, mivel a kalap az tényleg marha menő. Meg ámblokk ez a mesterét vesztett szamuráj ronin stílus. A blade blockadenak eddig leginkább Shinobi ellen vettem hasznát mikor pörgeti a sarlót és eldobja na ott nagyon meglehet vele fogni a kis pimaszt.
Valkyre ránézek vele még nem toltam meg sincs, egy próbát ő is megérne.
Law nekem nagyon fáj annyira badass karakter lenne pedig...Csak meg kell tanuljam a retek guardot... de a reflex annyira nem fekszik számtalanszor szívtam meg és lett a parry kísérletből egy rosszul célzott heavy és lett ebből gyors halál aztán.
Konklúzió irány Musha again meg valkyr.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Nagyon sarkítasz, Shaman és társa ellen a reflexet hoztam fel mivel kiráz tőle a hideg, zavar.
Orochit sokat toltam -> reflex.Conq nekem erősen közelít a heavy hitter felé, és zavaróan erős az új line upban elvből se.
Warden nagyon tetszik de enyhén erős amúgy pl... light, zone-ra mehet az unblock top heavy finisher, és maradt egy fél egység HP az enemyn, sőt egy Orochi ettől jó eséllyel már el is hullik. (light-ot ha dodgeolja is mehet a zone amire a finisher utána már low hp target)
Musha miatt még mindig vérzik a szívem egy ronintól többet várna az ember. De max full turtlebe jó vidik alapján, eddig meg nem sok babérom termet vele túl agresszív vagyok hozzá.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
-
Micsurin
nagyúr
Én már vártam egy ilyesmi módot, ha jól olvastam eddig gyak. egy Arena Unlmited. Vidit még nem volt érkezésem nézni.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
lofagi
addikt
Jaja, Freeze szerintem nagyon jó. Elmagyaráz egy csomó mindent, amit másik youtuberek esetleg csak mutatnak vagy épp nem is használnak. Gondoltam, hogy összeszedem a hasznosabbakat. S igen, tőle van az egész videónak is az ötlete.
-
Micsurin
nagyúr
Na ez az, én szinte csak assassinokat nyüstölök, főleg mióta rádumáltatok Gladra, na vele valami nagyon durva rendet lehet vágni, jézus atya isten mekkora csalás már? Unblockable Zone Attack, az se volt százas aki ezt kitalálta. De nagyon adja! Amit még szeretek benne, az spring + heavy és ráugrani a szigonnyal a jó népre, tökéletes nyitás, utána jöhet a zóna amire jó eséllyeln up heavyt rálehet tolni, majd megvárom mit lép ha bejön a parry utána 99%, hogy halott a delikvens.
Az általad leírt felállások mind szép és jó de még sose láttam voltunk már full vanguard teammel full assassin ellen, vica versa. Assassin feladatában teljesen egyetértek, sokszor nem lesz kill de arra elég a fellépés, hogy zoneból kikergessem, onnantól meg már csorog újra a pont. a zoneba való kivágást nem épp úgy értettem abban állok meg. Abból kitessékeljük, a teljes push az jogos, nem egy meccs volt ahol mindkét teamnél feljött a breaking, és így szívtuk meg.
Breachre én is eszméletlen kíváncsi vagyok, lehetne akár egy kampány szerűség, 3 forduló, ahogy pl BF-ben vonulnak vissza a csapatok Rush módnál. Azt nagyon tudnám adni, pl katapultok, majd ha a védők nem tudják ezeket megsemmisíteni vagy megölni xy számú támadott jöhet a fal és a törő kos. Ha azon átjutnak a támadok akkor meg egy capture the flag szerűség, hogy egy fő zoneban kéne lehúzni a zászlót, MAJD a saját TÁMADÓ KEZDŐ spawnból elvinni a zászlót és feltűzni a védő fő zoneban.
Lehet kicsit túl gondolom de valami ilyesmit nagyon eltudnék képzelni, és marha élvezetes lenne szerintem, igaz nem 15 perces játékmód lenne az tuti.
-
Micsurin
nagyúr
Köszi a gyors választ, a három perc alatt sikerült megvennem és játszani vele egy menetett -> blockolnék, hit. Nyád.... itt valami nem kóser, következő ütésnél nézem zsugorodik a stance csíkja, akkor esett le. Utána mentem is füvet nyírni, enyhe ideg nyugtató.
Attól függetlenül jó vétel volt, ha sikerül kikapni valakit a tömegből a vasvillás nekifutással One on One-ba könnyen szétlehet kapni. És marha jól is néz ki a karakter, az összes animációjával és kivégzésével együtt. Megvan a mainem, 30 órába került de meg van. Orochival ellentétben Glad végre tud nyitni is nem csak parry / counter és megtorolni.
Aramushat sajnálom, hogy megvettem, abból a 15k-ból inkább Centet kellet volna, őt csak fun karakternek...
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Visszajön még....
Még mindig ücsörgök a Steelen nem tudom mit vegyek.
Néztem egy valag streamet Gladi fele kezdek húzni, de nagyon one on one karinak tűnik, vagyis ganknél hamar megszívhatnám vele. Centurion amolyan Parry God ha jól látom de ő meg az igazi teknős, nulla nyitó move vagy én lennék vaksi. A Shaman nem tetszik, Shinobi meg kiesik a reflex guard miatt, az a cucc nagyon irritál.HL -> ennyire vikinggel soha.
-
Micsurin
nagyúr
Köszi! Hát most nem vagyok előrébb, még mindig nem tudom ki lesz a befutó mainnek, talán akkor marad Aramusha... De őt meg nem érzem annyira mint Orochit. Orochi tömeg champ emiatt nem csípem már.. .
@Jimbo75: Ne aggódj. Nekem is 20 óra volt mire elkezdtem érezni a dolgokat. Ne váltogasd a champeket, ezt én is elrontottam, miután ráálltam Orochira két délután alatt éreztem rá. A botok teljesen mások szerintem, viccek... nem tudom kiszámítani mi a francot akarnak, playereket megeszem reggelire, de a botokkal néha nem tudok mit kezdeni. Röhögtek rajtam tegnap is, 2v4 maradt és breakeltünk, letakarítottam a két Wardent Gauntleten a kékekkel szembeni ponton, majd jött a drága Peackeeper, hogy márpedig ez kell nekik és pusztuljunk, csapattársat halálra szurkálta a retek revenge mode miatt, majd kirúgtam a francba az ablakon. Aztán jött a BOT Lawbreaker és megtépet mint a lábtörlőt.
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
Én meg azt mondom,hogy inkább Shinobi, mint Glad. Na nem azért, mert Glad olyan rossz lenne, de Shinobinak nagyon jó featjei vannak jelenleg dominionra is, Gladnak nem annyira. Glad eléggé csak a 1v1re van kigyúrva, de már ott sem olyan erős, mint volt amikor bejött. Illetve Shinobinak van hiperarmorja a rúgáson, ami mindig jól jöhet egy grp fightban, Gladnak meg semmi ilyen nincs. Én úgy, hogy rep33as Glad vagyok és rep3as Shinobi, azt mondom,hogy inkább Shinobit vegyen.
-
Micsurin
nagyúr
Érdekes... kiléptem beléptem és beadta mind a háromra a steelt.
Nobushi mennyire számít cancernek?
Valami nagyon durvát lelehet vele adni dmg-ben, végre egy kari amivel hoztam az 1v2-öt.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Köszi, Jézus eszementen drágák a season hősök...
De ha a starterre veszek goldot vagy normált akkor "upgradeli" ,és megmarad a profilom? Vagy nulláról kezdem, esetleg nem is lehet adott fiókon beváltani pl gold kulcsot ha van starterre?
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
Most elhatároztam,hogy ezt felhúzom rep50-re. 41-es szóval elvileg nincs olyan sok. Amúgy Mostanába mindennel játszottam. Warden 33-on áll, Glad meg 32-n. Warden már unalmas, nagyon, semmi mixup. Csak a vortex. Glad pedig nem a legjobb dominionban.
-
lofagi
addikt
Emellé pedig van még itt egy ilyen is. Amiből kiderül,hogy egy nagy homokvihar jön.
-
-
vegitossj7
addikt
-
kirjak
aktív tag
Szerintetek melyik a "legkönnyebb" karakter aminek a statjai is jók ha béna vagy (magamról van szó) és nem esik össze azonnal ha sokat hibázol, de nem is túl lassú.
Nekiesek szerintem újra csak azért kérdesem. Az elején én is úgy estem neki mint valami klikkelő bajnokságnak.A hétvégén valakivel tudunk gyakorolni majd egy discord vagy skype mellett kicsit ?
[ Szerkesztve ]
A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
lofagi
addikt
Félek,hogy ez az év csak rework / balance-ról fog szólni.
Új játék mód kellene, ami valami nagyon durva. Ostromlás kellene igazából, az nagyon hiányzik szerintem, hogy valami cél legyen a pályán, több, mint pontok elfoglalása. Esetleg 1-1 helyre leszűkülve, mint egy rush BF-ben.
Annó előkerült egy videó, ott a katapultokat kellett lerombolni, bár az is csak egy elfoglalás volt, de épp elég lenne az,hogy van egy bázisod amit meg kell védeni, mert támadják a katapultokkal. Aztán visszaverni a támadást. Nem tudom, valami, valami új, valami más. Találják ki a készítők.
Rankedet is jó lenne ha átdolgoznák, mert jelenleg senki nem játsza. :\ Túl sokat kell várni a semmire igazából. Az meg senkinek nem éri meg.
-
l.skywalker
titán
Persze. Rosszul tettem fel a kérdést. Régóta szemezek vele és igazából azt már olcsón itt is és látom maguk, hogy multi based. Az érdekelt volna, hogy mindemellé milyen single player módot kapunk. De már nem érdekel. Megveszem 😁
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
lofagi
addikt
-
k-adi
nagyúr
Kíváncsi leszek ezekre a "rework"-ökre..... Van egy olyan érzésem, hogy Kensei és Conq elég OP lesz mondjuk Kensei main voltam a bétateszt alatt, a szívemhez nött anno eléggé de azóta nem játszottam vele... talán itt az ideje megint... jó hosszú kardja van, menő animációi, stb
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
Valóban, de a következő hetekben biztos be lesznek mutatva az átdolgozások. Y2 februárban jön és az új hősök helyett kapunk 3 átdolgozást és 1 kisebb módosítást. Kb pont 1 hónap van az új szezonig. Helyükben én úgy csinálnám,hogy minden héten bemutatnék egy új hőst. Szerintem az nagyon jó lenne. Nem új hőst na, de értitek.
-
malystryx
senior tag
Hát mert discord-on van Mindenki Ott zajlik az élet. Sztem felhúzhatod, de ha tetszik conqueror azt is, mert most Fagi szerint játszhatóvá teszik, de majd csinál róla videót ha lesz ideje, mármint a patch tartalomról. Nekem igazából majdnem minden karakter bejön kivéve a sunyi ninja, shaman, peacekeeper.. Ezekkel egy percet se játszottam, talán pk-t kezdtem el, de csak 1-2 meccsre.. Nem az én stílusom..
-
vegitossj7
addikt
-
k-adi
nagyúr
Mint kiderült elvileg nincs ilyen opció. Ja és a dupla kardosoknak sosem lesz javítva az effekteknél hogy csak az egyik kardon van effekt a másikon nincs.
Szóval soha többet dupla kardos és nagy kalapos hős, felesleges steel ráköltés...
De hogy ne csak sírás legyen: az új jeges pálya poén, ötletes de (és innentől megint sírás )túl sok a ledge kill valóban plusz ha ez még nem lenne elég (nem meglepő, hogy a játékosok sunyin játszanak, ezt megjósoltuk előre, tény...) van egy kis rész a pályán amire felállva nem esik le a karakter a vízbe és így meg lehet úszni a meccseket ha különválasztódnak az ellenfelek a jégtáblákon.... szóval az ötlet jó, kivitelezés szar.. tipikus ubi de legalább újracsinálják a vikingek maszkját..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Brutális előzetesekkel robbant be a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Yamaha RX-V1800 házimizi erősítő eladó!
- Apple MacBook Air 13" M3 Chip 16GB 256GB - bontatlan új - 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+, i5-5200U CPU, Félkonfig, Dupla akkuval
- HP Irodai Laptop I AMD Ryzen 3 2200U I 240GB SSD I 8GB DDR4 I 1366x768 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Samsung SSD 870 EVO 500GB 2.5" SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest