Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
-
Mobilarena
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaGi91
senior tag
válasz
malystryx
üzenetére
Elite Dangerous (Thrustmaster t.flight hotas X-el és hangvezérléssel William Shatner hangjával), X-plane 11-be pedig most tanulok bele.
-
atainprison
senior tag
válasz
Mister_X
üzenetére
Nagy bánatomra a Siege-ben jelenleg egy rakás szar a hitbox. Érdekes módon az előző szezonban tök jó volt, de mikor jött a peccs az új operátorokkal valamit nagyon elcsesztek, haverral szüneteltetjük is a kövi szezonig, hátha javítanak rajta. Arra meg nekem ne mondja senki, hogy mikor kinyír az ellen - tisztán látszik,hogy az ellen feje hátrabicsaklik és fröcsög belőle a vér - az nem fejes.
Ebben a videóban a srác is kiakad néha ezen, teljesen jogosan. -
malystryx
senior tag
Ez egészen hihetetlen, mondom megnézem 2 nap alatt sikerült e tevékenykedni, már a szerverek sem elérhetőek... a launcherbe sem lép be. Közben rálestem a twitterre, 3 órája jelentették be, de kapunk 3 napos champion cuccot.. Wááooo
Gentle! 
-
Plafoon
tag
Ez viszont jól hangzik.
-
Mister_X
nagyúr
Volt már erre egy theorycraft, Serenity nézte kilassítva: peakelve jobban szór a fegyver, burst recoil esetén, pláne nagy fire rate-nél, így az első lövés után valóban nem oda megy a golyó, ahol a célkereszt áll és a pleb meg felsikolt "debezzegheccsátvót!!". Nekem nincs problémám a jelenlegi Siege-dzsel sem.
-
RaGi91
senior tag
válasz
Mister_X
üzenetére
R6: Mondjuk az utóbbi patchekkel ismét rossz irányba haladnak szerintem. A hitbox megint fostos volt pár peccsel ezelőtt.
Igazából én is abban bízok, hogy itt is rittyentenek a R6-hoz hasonló manővert és akkor egész vállalható lesz.
Mondjuk így is az lenne, ha a bug/exploit - fix lenne az 1. számú prioritás, nem pedig az ész nélküli buff, nerf.
Főleg azért is, mert a PK-t is nerfelték a lightokat, de feleslegesen, mert nem attól erős a PK, nem azért magas a win-rate, hanem a kibebaszott zone-flicker bug miatt. Ha az nem lenne, akkor tudnál, hogy zone jön, vagy csak sima light és lehetne regálni, de így 100% guess game. Vagy jól tippelsz, vagy nem. -
malystryx
senior tag
válasz
HoyHoy2
üzenetére
Volt hype, én pl. azt hoznám fel, hogy egyrészt sokszor ki lehetett próbálni. Nem hallottam mostanában egy olyanról sem amit legalább 4-5 fázison keresztül kipróbálhattam volna, meg ugye a nagy sztárokkal is reklámozták a játékot. Tom Brady volt az egyik, meg talán NBA sztárokkal is, de nem emlékszem ez utóbbiból kik voltak. Azért Brady nem kis név..
Majd kitalálnak ám valamit, hogy visszacsábítsanak egy pár embert, ha máshoz nem is, de a marketing a fő része az ubinak, de azért rengetegen úgy vannak vele, hogy már nem hisznek, de mégis meg fogják nézni
Vegyük megint a division-t, volt egy időszak amikor leírták teljesen, és káosz, meg vége meg minden.. Összekapták magukat, átszabták az egész játékot, és hopp..
Szóval ha akarnának.... Én azért még titkon reménykedem.
-
HoyHoy2
tag
Szerintem a mostani helyzetet tekintve kijelenthetjük hogy volt hype és sikeres is volt. Ismét a steamchart-t hozom példának peak játékos szám 45 ezer, jelenlegi max 4500. A játékban az első nagy patchig letehet látni hány online játékos van (social menűbe), kezdetekkor összesen 120 ezer volt a peak amit én láttam. Szóval a steames indítások száma kb 37% , ha ezt veszem etalonnak akkor jelenleg kb 12 ezer aktív játékos van, ami a 10ede annak amikor startolt, szerintem ez a hype. Ebből is következtek arra, amiket fentebb is beszéltünk, hogy kuka lesz, a folyamatos csökkenés miatt lassan szerintem majd jobban megéri kukázni mint foglalkozni az egésszel, a maradék 5-6 ezer játékosra meg szarnak.
-
malystryx
senior tag
válasz
Plafoon
üzenetére
Azért néhányan fognak maradni, köztük remélhetőleg én is, még nem maxoltam ki az igényeimet, most új karaktert próbálok a Valkűr személyében, meg a lawbringert is megnézném, szóval én még nem unom, csak legszívesebben elküldeném őket a bús p****ba.

@RaGi91, #1187-re: Tényleg most hogy mondod, pont ezekkel nem tudok mit kezdeni, én meg itt szidom magam meg szegény Kensei-t, hogy milyen fos mindkettőnk

A lényeg, hogy teljesen megértelek, egyébként az R6 szempontjából és a Division -nél is tökre igaz volt, hogy összekapták magukat, remélem itt is így lesz.
Jó hogy mondod az űr/repülős cuccokat, bár nem szimulátor, de mérgemben találtam tegnap 2 játékot: Dreadnought, és a Cloud Pirates. Ez utóbbi nyert a hajók miatt.
Baromira elvagyok vele. Viszont van egy másik ami a szívem csücske, de keményen fizetős, drága és nagyon szimulátor. De nem tudnám irányítani.. Ő pedig a Naval Action. -
Plafoon
tag
-
RaGi91
senior tag
válasz
malystryx
üzenetére
Igen. Erről beszélek én is. Pk, warden, orochi, zone attack is ilyen. Csak akkor van esélyed lereagálni, ha tudod, hogy a zone jön. A peacekeeper PC-n egyedül a zone attack flicker bugja miatt erős.
Szartig van bugokkal ez a fostajiga és tojnak rá. Pedig eltelt 2,5 hónap.
Egy időre abbahagytam, most ráálltam a repülős/űr szimulátorokra. Majd pár hónap múlva, mikor már látszik a végeredmény visszanézek. Hátha nem lesz még halott a játék és jobb formába lesz.
Bár nem sok reményt fűzök hozzá az eddigiek alapján.A R6 is ganaj volt megjelenéskor (mondjuk most is az
), de 2.5 hónap után már volt látszólagos fejlődés. Itt még jelét se látom. -
malystryx
senior tag
Na itt van, ilyesmiről beszélek, még 0.25-re lelassítva sem igazán látni, hogy miként sikerül a vödörfejnek, de aki ezt lereagálja, annak megemelem a kalapom.
[erre tessék] -
malystryx
senior tag
Nekem még mindig a parry-s dolog kiakasztó, 1v1 gyakorlásban nem rossz, de mihelyt játékban vagyok mások ellen, a parry felejtős, pedig jókor nyomom... 10-ből 1 össze is jön
Ha meg conqueror az ellenfél, akkor mintha horrorfilmet néznék stroboszkóppal, annyira szakaszos a mozgása a vödörfejnek. Üt egyet fonákkal, tehát egyet jobbról (az én szemszögemből), felülről, és balról... Villámgyors. Mire mozdulsz, már benn van az ütés.. Egyiket sem tudom védeni, nemhogy parry-zni... Orochi szintén... De mindegy is, a kapcsolat a gáz..Mi az a "zone flicker bug" és az "unlock tech"?? Ezeket nem értettem
A raider-es-t ismerem, azt én se mindig tudom parry-zni
Előre is köszi. -
peterson79
őstag
Ezt a részt kábé egy hétig csináltam, aztán visszavettem a nehézséget Hard-ra és úgy nagy nehezen sikerült.
Videót néztem róla youtube-on én is, de amúgy ezt a parry dolgot kell csinálni amit már mondtak, aztán olyan 1/4 életnél le fogtok esni és ott folytatódik tovább a küzdelem. Rohadt szívatós egy rész.
-
RaGi91
senior tag
válasz
HoyHoy2
üzenetére
A durva exploitok, bugok mennyiségéről meg ne is beszéljünk. És még csak meg sem említik őket sem dev. streamen, sem patch notes-ba, sehol. A zone flicker a legidegesítőbb bug és fosnak bele. Pedig több karakternek is olyan előnyöket ad, hogy hihetetlen.
Unlock "TECH", parry-zhetetlen raider, stb.
-
HoyHoy2
tag
válasz
malystryx
üzenetére
egyetértek.

steamchart-ból ami bár nem reprezentatív, de látszik az emberek csalódása, egyre többen felejtik el az egészet, az első x hétben maga a játék miatt, nem az amire számítottak amire gondoltak, ez "elfogadható", de napi szinten csökken az átlag játékos szám! Ennek az utóbbinak az egyik oka pedig szerintem ezek a kényelmetlen problémák
miután már legalább 3x patchelték a desync-et és megígérték hogy többet nem dob szét ha valaki kilép, ugyanaz a helyzet, party-t bont, beleragadtsz a partyba, nem kapcsolódsz a szerverhez, egyik napról másikra változik a NAT typod stb.stb... komolyan nevetséges 
-
malystryx
senior tag
válasz
HoyHoy2
üzenetére
Pontosan, én is ezért írtam, hogy remélem ha megveszik őket kilóra, a Vivendi nem fuserálja el a dolgokat.
Mellesleg már 1 napja lassan hogy nem tudok belépni, azért elmehetnének már a búsba.. Ha adnak is kompenzációt, azzal már nem enyhítenek a dolgokon sztem senkinél. Lassan érik egy levél ami már régóta kikívánkozik.. Tök jó kis játék, meg imádom, de mindig a fejétől büdös a hal.

-
malystryx
senior tag
1.2 GB-ot szedett le és telepített, egyébként fantasztikus lett, elindítom a játékot, kiír egy hibát, hogy ellenőrizzem a fájlokat mert sérültek. Megtettem, persze minden rendben. Bezárom a hibajelentős ablakocskát, indítja a játékot, és mielőtt belépne a menübe, már ki is lép.. Remélem a Vivendi majd csinál ezzel valamit, ha övék lesz az uborka..
-
lofagi
addikt
A heti hír a köv javításról.
-
Plafoon
tag
A forhonorhungary honlap átmenetileg nem elérhető, valaki nincs meg az orochi hős leírása véletlenül?
-
lofagi
addikt
Olyannal már találkozott biztosan mindenki,hogy dominion AI ellen jönnek a "botok" mármint az emberfélék, tehát megy a grind. De olyan még nem láttam,hogy duelben valaki bejön és ott tartja a kariját. De nagyon jól megcsinálva. A karakter mozog, üt, zoneattackól és hátrafelé dodgeol egyfolytában kb.
Persze egyből feltűnik, de azért ez már durva. Nesze neked kiszűrés. Hajrá. Fel is vettem videóra, majd feldobom valahova. -
lofagi
addikt
Bill egérrel játszom én is. Nem a main karakterem, szóval csak az én tapasztalatomat írom le. Biztos vannak itt akik jobban játszanak vele.
Ami a PK-val nagyon lényeges, hogy iszonyatosan gyorsan tud kis ütéseket bevinni, már túl gyorsan is szerintem. Elég nehéz lereagálni az átlag karakterekkel. A PK lényege,hogy bele kell mászni az ellenfélbe és végülis kis ütésekkel megölni. Nyilván nem csak azzal lehet, de jelenleg ez a legegyszerűbb módja. Remélem jön a nerf erre.

Amit érdemes variálni. Az egyik ügye a sima ütések jobb-ról balról felülről. Semmi extra, egyszerűen megpróbálni mindig az ellenkező irányból ütni, mint amire számít az ellenfél. Közben van egy olyan nagyszerű képessége, hogy a heavy ütéseit kis ütéssel tudod cancelelni és bevísz egy szúrást. Ez hogy is néz ki. Ütsz valamelyik irányból heavyvel és ahogy lenyomod az ütést már nyomod is a kisütést. Ez azt eredményezi,hogy az egyik irányból várja az ütést jobbról vagy felülről, te pedig beviszed balról és okozol egy vérzést neki. Ezt mixeled a zone attackjával ami a két egérgomb lenyomásával történik. DE! A zone attackja olyan,hogy elindul jobbról egy nagyon gyors ütéssel, majd balról folytat. Na ezt a másodikat már általában feintelni kell,mert ezt nagyon könnyen le tudják parryzni. Azaz, ahogy bevitted az ütést már nyomni is kell a feint gombot, hogy nekezdje el a 2. ütését. Ha ezeket így gyors bevittük kb el is fogy a staminánk. Hátra dodge és várni míg feltöltődik.
Ilyenkorra már az ellenfél ideges, mert bevittünk pár ütést és megpróbál agresszíven támadni ránk, ekkor jöhetnek a dodgeolások, persze azt is csak úgy,hogy közben sebezzünk is valamit. Abba az irányba kell dodgeolni amerről jön az ütés. Ahogy meg a doge vele együtt mehet a nagy ütés is és akkor ahogy kitérsz az ütés elől szépen be is viszel egyet. Nagyon idegesítő tud lenni. Nem szabad túlzásba vinni dodget mert könnyen GB-elhető és akkor bekapjuk a sebzést.
Lelökésekre nagyon ne alapozzunk, mert nagyon kicsit rúg a PK. Inkább ilyenkor jöhet a megragadás és a 3 szúrás, vagy 2 és a rúgás. A második kimondottan jó akkor ha nincs neki staminája és el is fekszik a földön. Akkor jöhet a ráugrás a szúrással. W + Shift Felfelé egér Heavy. Ha jól rémlik. Nincs előttem most.
Ha megy a parry és a dodge akkor van egy deflekt nevezetű képessége, ami annyit tesz, hogy ahonnan jön az ütés arra dodgeolsz és közbe parryzel, ekkor összecsapnak a kardok és bevísz egy védhetetlen sebzést. Ezzel nem tud az ellenfél csinálni semmit. Nem egyszerű kivitelezni, de ha ennek mestere valaki akkor szerintem megállíthatatlan PK. A light attack spammolás csak a kezdők használják, mert nagyon egyszerű. Szerintem ezt le is fogják nerfelni valahogy.
Jelenleg az a durva a PK-ba, hogy könnyen lehet vele jó eredményeket elérni, hiába írják,hogy medium karakter. Szerintem a PK az a karakter amit könnyen el lehet sajátítani és ha ésszel játszik vele az ember akkor egy durva gyilkológép már az elején. Ha pedig tovább is azzal játszik, elsajátítja a képességeit, egy brutális karakter.
Nyilván neki is vannak nehezebb ellenfelei, de wardenként én őt utálom a legjobban.

Ui. Csütörtökön úgy néz ki,hogy egésznap szabad vagyok, ha gondolod akkor vegyél fel, aztán átbeszélhetünk pár dolgot, szívesen segítek. L0f4gi a nevem a uplayen.
-
lofagi
addikt
Itt az a feladat,hogy parry-zni kell. A parryt úgy tudod csinálni,hogy amikor üt az ellenfél a becsapódás pillanatában az adott iránybá ütsz egy heavyt. Ugyebár alapból csak blokkol az ember az adott irányba, viszont ha parryzel akkor lehet büntetni az ellenfelet. Egy megragadással vagy egy kis ütéssel amit a parryk után elég nehéz védeni. A LB-nél elég fontos a parryzés amúgy.
Tehát még1x. Jön az adott irányból egy ütés, legyen az kicsi vagy nagy. A nagyot könnyebb leparryzni, mert több időd van lereagálni, de aki belejön az már a kicsiket is tudja parryzni. Szóval jön az adott irányból az ütés, neked arra kell védekezni valamint jól időzíteni az ütést. Fehéren felvillan amúgy a nyíl általában akkor kell ütni. De inkább majd arra kell figyelni a későbbiekben,hogy az animáció hogyan megy.
-
kirjak
aktív tag
Igen erre gondoltam! ( közben nyomva kell tartani a középső gombját az egérnek vagy nem ? ) Segítenél egy támadásfelépítést ezzel a karival hogyan és mikor mit ? Ha teheted a bill kombót is írd le kérlek mert én még nem nagyon látom ezt így át. Csak bill és egér amivel játszom! THX !

-
lofagi
addikt
Szerintem te a stab-ra gondolsz, amikor megragadja és hármet beszúr a bordái közé. Az időzítés a fontos. Többnyire elkapkodja az ember, de ha egyszer begyakorolja utána már megy izomból
Szóval a szúrás kihúzását követően kell nyomni a szúrást újra és megint. Figyelni kell az animációt, nagyon fontos. Sajnos szerintem a kapcsolatnak köszönhetően így is lesz, hogy nem adja be, botok ellen érdemes begyakorolni először. S ha épp nem szúrja a többit akkor egy gyors guardbreakkel még el tudod lökni. Többnyire nem jó semmire, de utána jöhet pl az Dashing Trust ami kellemes kis ráadás.A Slipping Lunge az konkrétan annyi,hogy amíg nincs kitargetelve egy karakter akkor kb nekifutsz és megragadod, innen már ugye jöhet a stab megint. Szóval ez a kettő kombójáról lehet szó a kérdésedben.
(#1163) xPraetoriaNx Szerintem először is aki bekap egy heavy toppot az hát hogy is fogalmazzak...
Másodszor 1v1ben valóban erős volt a revenge gear, de ezt egy egyszerű elfutással ki lehetett küszöbölni. Viszont volt eseélyed a gank ellen. Most mi van. Ha csak nem vagy valami über jó, akkor nem sok esélyed van a gank ellen. Legalábbis én wardennel csak szívok ha bejön a revenge. Eddig kb elfutott mindenki, most meg pont olyan, mintha vérszemet kapnának. Szóval nem tudom. Szerintem ez sem jó. De nyilván aki eddig szívott a revenge ellen az most örül.Valamint ugye szerintem a legnagyobb problémát a gearbeli különbségek okozták. P3 alatti karaktereket nem kellett volna összedobni P3 felettiekkel. Nem pályerként kellett volna indítani a MM-et, hanem akarakterrel. Gondolom,hogy finomítják majd a dolgokat folyamatosan, csak meg ne unjuk addig. :]
-
kirjak
aktív tag
Sziasztok!
Kezdő vagyok... kérdésem akadt. Peacekeeper slipping lunge egyszerűen haverral nem tudjuk kivitelezni csak egy "lila szúrásig".A basic videóban 3 nagyon gyors "vesés" látható.
Néztünk youtube vidiket egy srácnak sikeül amit találtam de több videóban a készítő sem tudja bemutatni. Valaki segítene ebben nekünk?Előre is nagyon köszi

-
xPraetoriaNx
senior tag
Azok után hogy revenge gearben 2 ütésből meg tudtad ölni a full HP-s ellenséget, igen is kellett már, nagyon.
-
lofagi
addikt
Nektek mi a véleményetek erről a revenge gear nerfről? Jobb lett így a játék vagy rosszabb?
-
malystryx
senior tag
Nekem meg azt játssza mostanában, ha esetleg méltóztatik be is lépni (már szabad ezt mondani), hogy elkezdek egy csatát, és ha épp nem dob ki belőle, akkor a végén az osztásnál ír ki errort és nem kapok semmit. Zseniális, és igen, mostanában én is néha átváltok sárga NAT-ra. Pedig elég brutál netem van, és nem az a szakadozós meg ingadozós fajta. Nem hencegésképpen, de érezhetően uborkáéknál nem jó valami. Az elmúlt 8 napból 5-öt dolgoztam, 3 nap próbáltam játszani, és 2x egymás után kiszórt, úgyhogy ha eldöntik mit szeretnének, akkor talán sikerül is játszanom vele.

-
Mister_X
nagyúr
A történet ott borul, hogy nem casualozok
Skill szerint kell összeválogatnia 10 embert. De valamennyire csak kötetlenebb az ottani MM. Azt se tartom kizártnak, hogy a FH MM-je extrán óvatos, megjelenés után se mondtam volna gyorsnak, ma se gyorsabb, de nem is sokkal lassabb. -
RaGi91
senior tag
válasz
Mister_X
üzenetére
Valószínűleg.... R6-al nagyságrendekkel többen játszanak, az MM nem néz se skill-t, se régiót, ha casual-t mész. Annak a matchmakingje hú, hát förtelem.
Több, mint 3 percig kerestem duel-t nem rakott be. Pfft.
Közben, láttam, hogy másnak is előfordult már. Délután 5-kor még mindig piros volt, most megint zöld. Fene se érti. Ettől függetlenül, az Ubisoft ismét leégett nálam. 100%, hogy ez az utolsó játék, amit megvettem tőlük, mert egyszerűen a support, a kommunikáció elfogadhatatlan.
Mondjuk ezt előre is tudtam, de a koncepció túlságosan is érdekelt, ahhoz, hogy kihagyjam. Összességében nem is bántam meg, mert élvezem a játékot, de sok dolguk van még vele.
Pl.: A 3. kör után a győzelemért se kaptunk semmit, kiosztottak egy aktív Champion status-t mindenkinek oszt cső. Azokban a napokban nem volt időm játszani, úgyhogy le is járt. Jólvanaz.

-
Mister_X
nagyúr
Simán elképzelhető, hogy a szolgáltatód kavar be IP váltásokkal és egyebekkel, nem kell mindent a fejlesztőre kenni. Egyébiránt nem veszel észre különbséget a NAT-ok között. Hogy kiadónál maradjak, strict (type 2) NAT-tal se tart tovább tíz másodpercnél a meccskeresés Rainbow Sixben.
-
RaGi91
senior tag
Egyik napról a másikra zöldről piros lett a NAT.Semmihez nem nyúltam. Imádom ezt a szájbatekert, redvás Ubisoftot. Egyszerűen csuda, hogy mit művelnek.
-
Plafoon
tag
A steel és a rep. között a bal felső sarokban a láda az mire jó? Van belőle 5 db.
-
malystryx
senior tag
Bizony ám, most már lehet keverni a kását rendesen, csak az ujjaim engedjék

A büntetés csökkentés azt jelenti, hogy ha leparry-zik az ütésünket, akkor rövidebb ideig leszünk tehetetlenek?
Meg az is rohadt jó ötlet, hogy a napi küldiket vs AI-val is meg lehet csinálni, vége a gang bang parádénak
Én mostanában azokat hanyagoltam.. Na de most aztán... 
Már látom a lelki szemeimmel, hogy mit fognak a kensei-k kapni... Most meg ők lesznek az OP karakterek.. -
RaGi91
senior tag
Lawbringer damage-ét kicsit soknak érzem, de ráfért a buff. Az majd eldől, hogy sok volt-e vagy nem.
Kensei nagyon jó lett. Örülök, hogy könnyebb eljutni a mindgame-ig. Sokkal több lehetőség van mostmár.

-
malystryx
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Köszi srácok a válaszokat, akkor még van mit loot-olnom, csillagosat még nem is találtam. Tényleg, a csillagos kard neve Murasame, a For Fashion oldalon csodáltam meg.

A statok oldaláról nézve, attól függ mire használnám a karaktert, most jelenleg azokat tettem fel, amik a defense-re nyomnak rá, és a revenge módot részesítik előnyben, de ugye full attack-ra is be lehet rendezkedni.. Szóval lehet a második kinézetet máshogy állítom majd be. Ha pl. a 2-esre felteszek valamit, az tovább nem terheli az inventory-t? Ma már nem tudok belépni, mindjárt meló..

-
HoyHoy2
tag
tippeket, a múltkori játék frissítés után a NAT type-m Moderate (sárga) lett, eddig mindig zöld voltam, egyiknap bekapcsoltam a gépet és ez fogadott,
próbáltam:
- UPnP ki/bekapcsolni(de alapból be volt)
- elforwardoltam az összes lehetséges portot amit fórumokon és a hivatalos oldalon találtam
- kikapcsoltam a Defendert és a tűzfalat
- DMZ zónát csináltam a rotueren
- kikapcsoltam a vírusirtót (avast)semmi változás, nem mintha csodára számítottam volna, hisz eddig jó volt. de akkor mégis mi a tök?
jah amiért zavar, akivel eddig együtt játszottam, ő is Moderate (mindig is az volt), állítólag két moderatenak simán működnie kellene együtt, de természetesen nem...1dül a matchmaking működik... szvl most akkor mivan
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
malystryx
üzenetére
Ha jók a statok, és van bőven alapanyag, simán felhúzhatod már őket.
Van minden kasztnak egy különleges fegyverszettje (*-al jelöli a játék a neve mellett). Ha ilyet kapsz, de nem jó a statja (vagy a jelenleg használt magasabb szintű), semmi gond, áttudod rakni a jelenlegi fegyveredre 500 steel-ért. Onnantól a jelenlegi fegyvered is úgy fog kinézni, és csillagos lesz.
-
lofagi
addikt
Néha annyira nem értem ezt a játékot, olyan reflexei vannak a játékosoknak,hogy az félelmetes...
-
malystryx
senior tag
Nyitottam egy pár ládát, miután meglett a 3-as repu, és tényleg lila 13-as cuccok jönnek az utolsó 2-ből. Minden helyre tettem lilát, most kb. 78 a gear score. A max pont 108, és arannyal jelöli a játék. A 13-nál vannak nagyobbak is, vagy ezeket kell felnyomatni hogy 6-os sráfok legyenek rajta? Vagy esetleg még arany cuccok is vannak? Arra emlékszem, hogy a kensei-nek van olyan fegyvere ami alapjában piros és arany díszítéssel vannak. Arra vadászom. Még több reput kell elérjek? Bocsi ha sok a kérdés

@Lofagi, buffolták a lawbringert?? Akkor kitanulom a mesterséget lehet! Ma találkoztam egy olyannal, ráadásul gép volt, meg a bajnokságon is láttam hogy elkezdi a kombóit, és le sem áll velük. Ma én is átéltem ugyanezt, nullára vert, állva hagyott. Csak pislogtam mint hal az iszapban.
Csak vicceltem, inkább tanulnék egy nobushit mint lovagot...
Mindjárt meglesem a változásokat. -
lofagi
addikt
1.05. Elég szép változások vannak.
-
lofagi
addikt
Jól látom,hogy megváltoztatták a küldiket? Már nem számít,hogy AI vagy Player ellen megyünk?
-
RaGi91
senior tag
válasz
malystryx
üzenetére
A ládákban csak gear van. 3 db kisebb szintű (7-9) és 2 db garantált nagy szintű (13).
@Mister_X Egyébként a dobás pontos irányának megadása néha nem az igazi. Pl.: Volt tőlem kb 2 óra irányába egy oszlop, annak akartam neki dobni az ellent, pontosan 2 óra irányába toltam a sticket és úgy ellöktem mellette, mint annak a rendje. Persze van, mikor meg működik.
-
malystryx
senior tag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Köszönöm szépen, ha csak 5 percre is, de este belépek és kipróbálom.

#RaGi, gondolom a hátra dobásnál meg hátrafelé húzom a kart?
Bevallom őszintén srácok, ha itt nem olvasnék, akkor nem is tudom mi lenne velem.

Egyébként a magyar bajnokságnak megnéztem a ps4-es részét, most már legalább tudom hogy az orochi milyen kombókat használ, de attól függetlenül nagyon gyors és ügyes kezekben halálos..
Kensei-vel nehezebb ellene, de tegnap nobushi-val simán vertem. Engem tökre nem érdekel hogy ki mit mond a játékról, szeretem és kész. Bárhogy is hordják le a divatszurkolók, ha én leszek az utolsó játékos a szerveren akkor is ott leszek. Csak időm nincs mindig.. Ez arról jutott eszembe, mert olvastam egy cikket pár napja az újítások bevezetéséről, és a hsz-ek kapcsán jutott eszembe.
Hiába a sok sírás-rívás, meg a fikázás, az aktuális order-event küldiknél milyen érdekes mindig high activity van, mindig talál játékosokat, és eleddig 2x ugyanazokkal nem találkoztam.. Párszáz játékos mi?? Ez is csak egy hírvadász cikk volt mint a többi.
Hétvégén felhúzom most már 3-as repura a kenseimet és végre kinyitom a 14 ládát
Abban pénz is van?
(bocs a hosszúért) -
malystryx
senior tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy GB után hogy lehet oldalra lökni az ellenfelet, pontosabban mi a billentyű kombináció. Párszor jártam már így, direkt eldodge-oltam amikor háttal álltam a szakadéknak, erre benyelt GB után, oldalra húzott az ellen és pottyantam. Előre is köszi

-
lofagi
addikt
Nem látom amit írok a játékban ez most valami új? vagy most mi van?Restart után megjavult.... -
vegitossj7
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nem kellene másnaposan írnom... -
vegitossj7
addikt
-
HeZzZ
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
az en szemelyes velemenyem:
a BERS az egyik utolso akinek buff kell, LB sincs egyaltalan raszorulva. SHUGOKI ellenfelnek orulok, nevetsegesen konnyu ellene jatszani majdnem minden heroval. RAIDER kitje pedig olyan egyszeru, hogy az is kivulrol ismeri 3 meccs utan, aki meg egyet nem jatszott vele. Neki kellene valami fele-fajta buff.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Amit leírtál az mind tök jó, de szerintem ez nagyon álomszintű mennyiség. Ezt én mondjuk az elkövetkezendő fél évre prognosztizálnám, nem 2 hétre...
-
vegitossj7
addikt
Csak annyi, hogy 13 frame a lightja, olyan gyors, hogy raideren kívül a másodikat nem tudod blockolni.
A zone-ja meg undorító, 5 frame-el gyorsabb a Warden zone-nál. Warden legalább nem faintel közben felfele.
Pk-t a földbe le kell nerfelni, nagyon jó eszközei vannak, de senki nem használja.
A flickert meg light/heavy-feint-el lehet counterelni. Bers-el tolom, nevetségesek, próbálkoznak de nem megy nekik.
Én a patch-től ami valszeg a Faction war végén jön amit várok:
-PK light/zone nerf
-Warden vortex GB range nerf.
-Bers buff, LB buff, Raider buff
-Indikátor fixek. Tech-ek ellenőrzése.
-Valami teszt szerver. Ahogy már kb. minden UBI játéknál van.
-Valk fix (shield stance-ből nem lehet gb-re cancelezni)
-Revenge buildek agyonnerfelése. Defence és mások buffolása.
-Chip DMG.
-Ranked.Ha ezeknek 90%-a teljesül 2 hónap alatt, akkor rendben vagyunk szerintem a jövőre nézve.
-
RaGi91
senior tag
Fosok a steel-re. Nekem 31 óra multiplayer után jött össze 29.6k steel. Minden bónusszal, story mód. Szarok rá, majd meglesz minden, ami kell.
Na akkor a lényeg. Most volt a dev stream vagy minek nevezték ezt a 30 perces fost.
Nincs flicker bugfix. Úgy próbálnak balanszolni, hogy a rakás exploit bent marad.... Ezzel csak annyi a baj, hogy egyes karakterek az exploitok miatt jók. Pl.: Peacekeeper
Egyedül a flicker zone miatt erős. Egyébként simán verhető. 100x harcolok inkább PK ellen, mint egy warden ellen.
Szegény PK-t nem értem minek kell nerfelni:S Csak a bugot kéne kijavítani és máris könnyebb ellene. -
vegitossj7
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Őszinte választ akarsz: igen. Kib@szunk magunkkal.
Itt nem olvastam tovább.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Őszinte választ akarsz: igen. Kib@szunk magunkkal. A lentiekből is tökéletesen látszik, hogy emberi léptékű játékidővel is bőven-bőven fullra lehet húzni egy karaktert. Tehát tényleg az kell, hogy 2 hét alatt fullra lehessen tolni? Az aztán rohadt nagy élmény lesz...
A játék eleje óta mindig megvoltak a notórius sírók, csak mindig másért...mindig más volt a béna, mindig más volt a szemét:
Amik így hirtelen eszembe jutnak, hogy mitől lesz valaki közellenség:
- lelököd az ellenfeled
- hátba támadod az ellenfeled
- ketten mentek egy ellenfélre
- revenge-re építesz gear set-et
- a mérgezést tolod
- a pajzslökést tolod -
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
RaGi "nem megyek 4v4-et mert azt nem szeretem, de így meg szarul jön a steel, hónapokba telik kiunlockolni amit akarok" hozzáállására ment a válaszom... Napközben beígértem neki, hogy ha hazaérek akkor írok neki konkrét számokat...
-
vegitossj7
addikt
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Kibasztunk magunkkal azzal, hogy több steel-t kapunk? Pls. Még balance is jön a végén, ha negatívan állunk hozzá. A Blackout még mindig érvényes, aki teheti, ne tolja április harmadikán...
(#1120) xPraetoriaNx: Nekem a balance-al nagyobb bajom van, és a revenge buildekkel sajnos.

-
xPraetoriaNx
senior tag
Na RaGi, gép elé kerültem. Totál játékidőm 103 óra, ebből PVP csak 31 volt, tehát a játékidőm kéthmarada AI ellen ment, ami kevesebb steel (és ebben benne van a kampány is, de most jófej leszek és azt is beleszámolom, hogy "szarabb arány jöjjön ki" végül), a játék február 14-én jött ki, tehát 45 napja, azaz a napi átlag játékidom 103/45=2,289 óra. Emberi léptékkel 2 óra 17 perc.
Jelenleg van
20674067 steelem. (Ahogy beléptem a játék multi részébe, kör vége miatt kaptam 2000-et)
Vettem 3 hőst (Lawbringer, Warlord, Oroch), az 1500.
Vettem 2 mythic outfitet (Lawbringer, Warlord), az 30000
Megvettem Warlordnak a drágább kivégzését (Beatdown), 7000
Föltornáztam a Warlordom gearjét 108-ra, az 9450 (itt megnézheted, hogy ez hogy jött ki)Tehát nem számolva a scavanger packokat (amiből szintén vettem, nem is egyet, de lévén pontos számot nem tudok, inkább ezt is letagadom, hogy a végeredmény neked kedvezőbb legyen), meg az itemek kinézetének cserélgetését összességében
5001752017 steelt szedtem eddig össze.Hogyha tényleg csak egy karakterrel játszol, ennyiből meg tudtad volna venni a mythic outfitet, mindkét execution animációt, mind az 5 emote-ot,
egykét effectet, és még maradt is volna3017 steeled. Szóval miről is beszélünk?Namost úgy gondolom, hogy (kicsivel több, mint) 2 és egy negyed óra játék naponta (hétvégékén és március 15-én is) nem éppen a teljesíthetetlenül sok "nolifer" szám. Szóval sírunk még egy kicsit alaptalanul, vagy belátjuk hogy a saját magunkkal baszunk ki a hozzáállásunkkal?
-
RaGi91
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ki dühöng? Egyszerűen csak nem értek egyet.

Nem tudom, hogy elolvastad-e egyáltalán a mondatot, mert a félrevezetést nem pont erre a játékra értettem, de mindegy is. Nem vitatkozok veled, mert átmentél struccba![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TazLeacher
nagyúr
Senki nem kötelez rá. Nem akarsz vele játszani, nem játszol. Akkor viszont ne dühöngj.
Volt 3 béta a megjelenés előtt. Semmi félrevezető nem volt benne. Ott is tudhattad, hogy ez a játék nem az 1v1 és a 2v2 küzdelmekre lesz kihegyezve célirányosan. Te ennek ellenére mégis megvetted, kifizetted érte a teljes árat. Most mégis elvárod, hogy a játék jobban értékelje a Te általad kedvelt módot. Ez pont olyan lenne, mintha én csak AI ellen akarnék játszani, és zavarna, hogy a feladatok legnagyobb része PvP.
Éngem pl. nem érdekelnek már a feladatok. 1 karakterrel játszom, azon full gear van, megvan hozzá minden. Engem a trófeák érdekelnek, azokat csinálom. Ezért húztam fel egy lovag és egy szamuráj karaktert is. Azt is okosba, feladatokkal (50 ölés Skirmish-ben, 48 main karival, utolsó kettő valamelyik másikkal). Most van egy reup1-es PK-m és egy Orochim, amivel nem is tudok játszani...de még így is fullos a main karim. Nekem nem kell már igazából a pénz (3.500 Steel kell még az utolsó cucchoz, 'osz csókolom), nem játszom Hybrid-el, csak azért, mert az a feladat. Egyszerűen tudomásul veszem, hogy ez ma nem az én feladatsorom...
-
RaGi91
senior tag
5 játékmód: 3 4v4, 2 1v1,2v2. Az orderek aránya 60-40? Nem. Kár, mert ésszerű lenne.
Az első hozzászólásomat sem arra hegyeztem ki, hogy jajj de kevés steel jön, hanem a rengeteg bugra, rossz matchmakingre, exploitra, Ubisoft nemtörődömségére (nem hiszem, hogy egy olyan bugot, mint a zone flicker hónapokig tartana kijavítani). Kár, hogy ki fog halni a játék, ha nem rittyentenek egy R6-hez hasonló mutatványt itt is.
Mondjuk a R6 is megint egyre rosszabb minden patch-el

-
lofagi
addikt
Nekem se jön be egy csomó játékmód, de kell a pénz és ezért játszom másokkal is. Egy karis vagyok és amikor másik karival kell feladatozni kész vagyok, de csinálom, mert kell a pénz. Szerintem nincs olyan játék a föld kerekségen ahol minden pillanatban van olyan amit szívesen csinál az ember. A grindelés midnen játékban rossz. Itt sincs másképp, de kell csinálni, mert a része.
De szerintem szidni egy játékot, mert épp van benne több mód is ami esetleg neked nem jön be. Illetve ezeket nem használni . Ma is van egy feladat, elimination 3 kivégzés AI ellen! 400 arany. Most egy 5 perces kör nem hiszem,hogy ne érne meg ennyi fáradságot. Ezt összegyűjteni kb 10 normál meccs.
Nyilván senkit nem lehet rábeszélni semmire sem. Csak azért ne a játék legyen a hibás, mert valakinek nem tetszik,hogy grindelni kell.
-
RaGi91
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
A játék különböző módjai más-más embereknek valók.
Engem senki ne kötelezzen arra, hogy (számomra) fosparádé móddal játsszak, ahhoz, hogy tudjak IG currency-t szerezni, mivel az order-ek 90%-a 4v4-re szól...
Letojom, hogy hány%-a a játéknak. Én az 1v1,2v2 módért vettem meg a teljes árat.Nincs sok időm játszani sajnos, de azért szeretnék mondjuk néhány emote-ot, jól kinéző gear-t stb. És én lusta disznó elvárom azt, hogy ezért már ne kelljen fizetnem pluszba és ne kelljen ész nélkül grindolni hetekig.
Még szerencse, hogy story jutalmat kaptam, különben még most se lenne meg.
Mocskos rablóbanda az Ubisoft egyébként, ez nem vitás. Már bebizonyították több "AAA" címmel is.
Rendszerint félkész, lebutított játékokat adnak ki, félrevezető demókat, stb. Kár, hogy a koncepció túl jó ahhoz, hogy ne vegyem meg.Egyébként az, hogy alig jön(jött) steel még nem is zavarna, de a rengeteg bug és exploit elront mindent és hónapokig kussolnak róla.
-
TazLeacher
nagyúr
Nem értem a problémádat. Vettél egy játékot, amiben van 5 játékmód. Te ebből kettőt játszol és panaszkodsz, hogy lassú a fejlődés, kevés a tartalom. Nem értettem kik keveselték a steel-t. Most már értem.
Most főleg, hogy megemelték, napi 1K-t összeszedni nem nagy kunszt.
Máshol nincs ilyen.
Mármint, hogy csak a játék kevesebb, mint felével játszol, és lassabban fejlődsz, mint azok, akik teljes játékkal?
Az meg külön vicc, hogy arra hivatkozol, hogy 2,5 év lenne mindent összeszedni. És? Minek nekem 4 kivégzés, 4 emote, az összes outfit, meg 14 ornament az összes karakterre? Nem tudom neked hogy van, de nekem egy karaktere csak 1 ruhát engedélyez rárakni és 2 kivégzést és 2 emote-ot...ha 1 hónap alatt meg lehetne szerezni mindent akkor meg az lenne a baj.
Leírod, hogy csak a Kensei-el játszol. Akkor mond már meg nekem, hogy mi szükséged van a Warlord összes megvehető cuccára?
-
xPraetoriaNx
senior tag
All matches Steel income are increased by 25%
Daily Orders Steel income are increased by 33%
Side Orders income are increased by 50%Ennyi

(#1110) RaGi91 --- Hazamegyek megnézem hogy nekem mennyi idő volt unlockolni a dolgokat, hazudni nem akarok. Amire fejből emlékszem, az két mythic outfit, egy 7000-es kivégzés, meg pár láda, és nem 0-24 ezzel játszom.
-
RaGi91
senior tag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
És játsszak olyan móddal, amivel nem akarok. (4v4). Szinte minden order erre szól, 3-ból 2x dc, kilépkednek, rossz MM. Aha.
Átlag játékidővel 1v1, 2v2-be 3 hét volt kioldani kensei-nek a Mythic outfitet. És még nincs akkor scavenger crate, nincs kivégzés, nincs emote, pedig csak vele játszottam. Úgy, hogy kicsengettem 16k Ft-ot a játékért. Máshol nincs ilyen.
Eljutottunk addig, hogy talán hetente kapunk valami infót... Kár, hogy ez alap dolog kéne, hogy legyen.
-
xPraetoriaNx
senior tag
Én mondjuk ezt a "minden unlockolni akarok" hozzáállást mindig is fejvakarással fogadtam. Az hogy egy RPG-ben ki akarsz mindent maxolni még ok, de komolyan? Azon sírnak az emberek, hogy sok időbe / valós pénzbe kerülne olyasmit unlockolni, aminek háromnegyedét aztán nem használná úgy se? Mármint eleve a karakterek egy részével tuti nem játszik az illető, vagy max "poénból" 1-1x, meg mondjuk a "lock közbeni emote"-okat se éppen folyamat nyomkodja az ember, meg ilyenek...
Szóval aki ezen sír az sírjon tovább én meg röhögök rajta...
(#1107) RaGi91 --- Kifelejtetted a számolásból, hogy orderek... Csak a két napi orderért kapsz 600 steel-t, plusz amit magáért a meccsért kapsz, és adott esetben "kétnapi ordert" is meg tudsz csinálni ezzel párhuzamosan, szóval napi szinten egy 800 pár meccsből összeszedhető, még csak noliferkedni se kell hozzá.
-
lofagi
addikt
Úgy tűnik ,h valami változás csak történik.
-
RaGi91
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
A probléma az, hogy egy eleve teljes árú játéknak, ami alapból nem sok mindent tartalmaz. Egyetlen erős pontja a harcrendszer, ami bugos, laggos, balanszolatlan foskupac. Emellé még jutalom is alig jár. Az unlockolható tartalom pedig piszok drága. Kiszámolták, hogy átlag napi 2 óra játékkal + daily orderek 2.5 ÉV lenne minden feloldható tartalmat megszerezni (season pass tartalommal). Vagy kb. 580 GBP (210k HUF).
Nemár. És sok minden nem is néz ki olyan jól, de egy ilyen játékban, ahol kb 10-15 perc egy meccs, kell valami motiváció, hogy újat kezdjek sokadjára. De nem az, hogy kapok 20-30 steel-t és egy szájbatekert kivégzéshez kell 7000, egy emotehoz meg 5k.
Hozzáteszem, hogy sokaknak, akik kompetitív szinten akarnának játszani, azoknak a gear level semmit nem jelent, mert 1v1,2v2 módban nincs ilyen. Csak kozmetika.
Ha ezeket összeadod és a fejed nem a homokba dugod, akkor rájössz, hogy nem kevés hiányossága van a játéknak és UBI-ék fosnak a fejünkre, mert még annyit se mondanak, hogy "Dolgozunk az összes bug/gamebreaking exploit javításán, balanszon, stb."
Csak benyögnek egy ilyet, hogy hú 25% több steel. Hát dugják fel oda, ahova nem süt be a nap. Ennyi. Nem csoda, hogy a játékosbázis 1.5 hónap után kb. 5-10% lett.
-
peterson79
őstag
hali,
Milyen pénz probléma? keveset ad a játék és lassú a fejlődés miatta? ha akarom akkor veszek egy adag "acélt" pénzért és ez szúrta a szegények szemét? nagy előnyt nem lehet vele elérni, legalábbis szerintem.
Vannak hiányosságai a játéknak - melyiknek nincs -, de annyira nem gáz. Annyi igazság van, hogy a sok vérpistike akik 24/7-be nyomják azoknak eleve több gyakorlata lesz velem szemben, de ezen nem fogok javítani 180 fokot akkor ha veszek 6 féle kiegészítőt a karakteremre és 108-as leszek vele 2 perc alatt...
rosszul gondolom?
-
TazLeacher
nagyúr
Valahol egyet értek, ugyanakkor durván 20.000 Ft-ért nem akar senki várni. Akkor legyen 5.000 Ft a játék, és adják ki részletekben, ahogy a Hitman-t is. A lenti dolgokhoz:
1. A kommunikáció nem az igazi a Ubisoft részéről, köntörfalazás és mellébeszélés van.
100%-ban egyet kell értsek.
2. Nincsen konkrét terv a jövőre nézve, vagyis ez nincs leközölve velünk.
A season pass miatt ez viszont fontos lenne.
3. Pénz probléma, de ez a mai javítással lehet,hogy orvosolva van.
Ezzel nem értettem egyet, de ha már így alakult, akkor tök min1.
4. MM problémás
E mögé meg nem látok be. Két dolog: vagy a játékos eddigi összes teljesítményét beleszámítjuk a dologban, ez esetben előfordulhatnak érdekes dolgok, amikor kisebb szintű karakterekkel próbálkoznak az emberek, vagy a karakterválasztás a "sorsolás" előtt kellene, hogy legyen.
5. ETA, azaz pontos idő a megjelenésekre vonatkozóan, nem tudunk semmi konkrét dátumot.
Ebben sem látok hatalmas problémát...miért kellene? Ez mióta szokás?
Én felpumpáltam maxra a main karimat, vetem hozzá mythic páncélt kivégzést úgy, hogy nem vásároltam Steel-t. Helyesbítve vásároltam steelt véletlenül...mert láttam, hogy megvehető steel-ért a Season Pass, ezért vettem 25.000 Steel-t, mert volt még 12.000-em. Aztán utána derült ki, hogy az kamu. Pofára estem. Pont az 1. pont miatt nem is ugattam, mert tudtam, hogy 1 hónap múlva fogok kapni egy egy kamu választ, és b@szhatom. Úgyhogy 36.000-ből megvettem az Assassin mythic ruhapakkot, és ennyi. Így ment kukába ~5.000 Ft.
-
lofagi
addikt
válasz
Plafoon
üzenetére
Csak nagyon röviden:
1. A kommunikáció nem az igazi a Ubisoft részéről, köntörfalazás és mellébeszélés van.
2. Nincsen konkrét terv a jövőre nézve, vagyis ez nincs leközölve velünk.
3. Pénz probléma, de ez a mai javítással lehet,hogy orvosolva van.
4. MM problémás
5. ETA, azaz pontos idő a megjelenésekre vonatkozóan, nem tudunk semmi konkrét dátumot.Nagyon összefoglalva erről van szó. Őszintén én túlzásnak tartom. A játék durván 1,5 hónapos. Mindent nem fognak tudni megcsinálni egyszerre. Évek alatt lett kifejlesztve egy játék, 1 hónap alatt nem lesz lecsiszolva. A türelem az ami ma már nincs az emberekben, mindent most vagy soha.
-
Plafoon
tag
Kicsit rossz az angolom, mi ellen lázadunk április 3-án?
-
lofagi
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nice! :]
-
vegitossj7
addikt
Ennyi kellett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Futás, futópályák
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gentle! 
Vegyük megint a division-t, volt egy időszak amikor leírták teljesen, és káosz, meg vége meg minden.. Összekapták magukat, átszabták az egész játékot, és hopp..

Bár nem sok reményt fűzök hozzá az eddigiek alapján.
), de 2.5 hónap után már volt látszólagos fejlődés. Itt még jelét se látom.

miután már legalább 3x patchelték a desync-et és megígérték hogy többet nem dob szét ha valaki kilép, ugyanaz a helyzet, party-t bont, beleragadtsz a partyba, nem kapcsolódsz a szerverhez, egyik napról másikra változik a NAT typod stb.stb... komolyan nevetséges 
Skill szerint kell összeválogatnia 10 embert. De valamennyire csak kötetlenebb az ottani MM. Azt se tartom kizártnak, hogy a FH MM-je extrán óvatos, megjelenés után se mondtam volna gyorsnak, ma se gyorsabb, de nem is sokkal lassabb.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)