Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Jimbo75
üzenetére
Nem lehet néha a combokat nézed folyamatos Lightnak?:
Nem OP az, csak egy spammer szar, ha le parryzed pár ütésből szétkapod ha a közelébe kerülsz. Két dodge + heavy orochival mellé egy zone és annyi volt, jöhet is chaten a sírás. Mióta ráéreztem a játékra nagyon jönnek az eredmények WN is már 66% és az overall KD is 1,78. Pedig csak 29 órát toltam bele a cuccba még.

Centurion és Shinobi közt vacillálok, tudom alma körte... de van valami pro és kontra hozzájuk?
Eddig az Aramusha - Orochi páros a nagy favorit. Ha Orochinak nem reflex guardja lenne nem keresnék mást. Ha nem sikerül dodgelni vagy védenem akkor instant tépnek vele 4v4-be. 
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Jimbo75
üzenetére
Odahúzod a stancet és amikor villan is a nyíl ütsz egy heavyt. Nem csak adott irányba ütsz heavít.

Training bugos, csak az oldalakat veszi (A,D) thrownak előre fele nem de oldalra számol.
Érdekes, pedig felsorolta a "W"-t is...Shinobi vehető? Vagy felejtős ? Gladin agyalok még, bár enyhén cancernek tűnik, kikaptam a 3500 steelt a practicektől, lassan lehet megint meglesz a lé még egy champre.

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Jimbo75
üzenetére
DLC
Shaolin az lesz már látom előre
még Nuxia-ra vagyok nagyon kíváncsi.. kettőjük közt fogok dönteni melyiket maineljem szerintem.. a heavy hőstől nem várok sokat, ez a "all attack-zone attack +sok stamina" formula nekem már így látatlanba is taszító
de lehet hogy gankgod lesz így belegondolva.. meglátjuk.Jelenlegi hősök közül...
Nem mindegy hogy duel vagy 4v4 dom a kérdés, mert a hero feat-ek is közbe szólnak.Magasabb szinten az összes assassin halál, legyen az orochi vagy beserker mondjuk de gladiator se panaszkodhat
a simák közül jó feat-ekkel Kensei eléggé OP a rework óta, de Conq se rossz csak unalmas a kitje...Persze vannak olyanok akik gyengébbnek számító karakterekkel is aprítanak, pl Nobushi vagy Hlander de ezek az emberek ált. 1-2 combót abuse-olnak egész végig, mondom ezt úgy hogy én most Cent vagyok
(de csak mert cool, amúgy neki is csak kb. csak 1 comboja van
heavy-jab-leap) -
Micsurin
nagyúr
válasz
Jimbo75
üzenetére
És mennyit nyertél?

Húzom a strigulát, én 39 / 8. Enyhén mínuszos ez a játék sarkinénire nem jutalmazza azt ha jó vagy, nem lehet felhozni egy szarul balanszolt csapatot. Arról nem beszélve ez a játék a teknős harcra van kihegyezve ha csak védekezek és counterelek nyerek, ha támadok egy peackeeper esetében instant halál....
MKX vagy azvInjustove Injustice 2 is jobban balanszolt ettől... -
Micsurin
nagyúr
válasz
Jimbo75
üzenetére
Orochitól én is rákot kapok, már amikor nem őt nyüstölöm, a Raiderrel van még tele a cipőm... Na de a peackeeper az amit büntetnék...

@k-adi: Nálam legfőképp az agyhalott playerek nyomják ki a gombokat, ennyi idiótát... de aznem ellenfél is, szerintem a fele nem is látja, hogy van minimap.

-
lofagi
addikt
válasz
Jimbo75
üzenetére
3 módja van:
AZ első opció a Custom ott át kell lépni a másik fülre, ahol a combókat ki lehet választani, 4-et, azokat kipipálva csak azt fogja csinálni a bot.
Második amikor már előre be van állítva 3 féle mozgás, amiket az emberek a legtöbbet használnak, s ezzek közül lehet választani.
A harmadik pedig amikor a bot szintet lehet állítani 1-3.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Jimbo75
üzenetére
Igen van elég játékos. Eleinte én se hittem el, de naponta játszom és talál lobbyt 1percen belül (EU server)
A balance nem rossz, kezd javulni most már. Eddig sok OP hős volt, most már csak 4-5
najó, igazából a balance-on mindig van mit gyúrni, főleg egy fighter-gameben...de tavalyhoz képest sokkal jobb most a helyzet.A dedikált server amikor megy akkor jó (sokkal jobb mint a p2p... nincs migrácio, kevés a dc is). Most pont nem ment a free weekenden fél napig, eléggé kínos is volt

Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Eddig az Aramusha - Orochi páros a nagy favorit. Ha Orochinak nem reflex guardja lenne nem keresnék mást. Ha nem sikerül dodgelni vagy védenem akkor instant tépnek vele 4v4-be. 
(de csak mert cool, amúgy neki is csak kb. csak 1 comboja van