Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ga
őstag
-
Pcgamers
tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
I3-6100 Gtx 750 TI és 4gb DDR3-as ram. Azért még keresgetek utána.
-
Pcgamers
tag
Sziasztok!
Ezt írja ki a game starter: ERROR inject_impl.cpp (130) Getting thread context failed. System error code is 5
Mit tegyek szerintetek? -
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
Zolibacsi88
üzenetére
Hopesz, azt nem irtam Uplayes felhasználóm: B00RN ( 2 db nulla )
-
Dendytv
senior tag
Mi a tegnap 10-órán keresztül toltuk
mikor már a 7-óra után a csapat fele kiléppet s ketten maradtunk elmentünk karaktereket kifelé tanulni ! A maradék 3-órában ! Én egy Kensei-t tanulok kifelé... S egy valamire biztosan rájöttünk, hogy ez így mind szép és jó de nincs benne megfelelő kontent !
S úgy döntöttünk, hogy nem-nem vesszük meg a megjelenésnél ! Vàrunk vele, hogy valjon mennyi újdonsàgot tesznek bele ! Amúgy valami nagyon OP-szinten jók benne a mozgàsok s a karakter kidolgozàsok ! A kívégzések meg
WOOOOW vannak benne olyanok, hogy nem lehet vele betelni ! Egy Viking mozdulataiban amenyi élet van s potencia hogy az már lenyügöző. (Én mint Viking megszálott ha el lehetne nevezni a karaktereket tutti, hogy Ragnar-nak hívnám !) Röviden,eddig nagyon-nagyon jó de hosszú távon sajnos egy idő után meg lehet unni, de ma délutántól ismét bele vetjük magunkat s holnap melóban kelesz egy liter koffein

-
Zolibacsi88
aktív tag
Üdv! Tudna valaki küldeni invet? Alpha teszthez boxon volt szerencsém, és nem enged más platformra a uplay... igy csináltam egy új accot. Szeretném kipróbálni hogy fut a gépen, aztán irgalmatlanul előrendelni, ha minden frankó

-
myckey
veterán
Nem kell ezt szerintem addig túlzottan komolyan venni, vagyis bele gabalyodni, míg nem sajátítottál el 1-2 karaktert, nem éreztél rá az irányításra.....szépen fejlődni kell, "pimpelni" a saját stílusodra a fegyvereket, felszerelést.
Aztán ha esetleg jobban bele melegedett az ember, elért egy szintet, utána lehet neki veselkedni az extrémebb kihívásoknak, céloknak.
Addig jó változatosságnak, mivel nem igen akad ilyen jellegű játék.
Ahogy írták előttem, hasonló mint egy FiFA vagy egy akármilyen verekedős game.
Bemegy az ember, lerendez pár menetet,meccset, aztán leteszi.#292) Zedz
Na ja!
De ha sikerülne egy jó csapatot össze tákolni a hetek vagy hónapok alatt, akkor az igen nagy feeling lenne.
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
lofagi
addikt
Valahogy nem tudom eldönteni,hogy kell-e ez a játék nekem vagy sem. ( A logikus gondolkodás ezeután a mondatután a nem!
)El-el kezdek vele játszani, de 1-2 3-4 meccs után ráunok. Viszont egy órávan később vagy munka után megint elkap,hogy játszak vele. Tetszene a játék egyébként, de ez a kombó beviteles megoldás elkeserít, mikor nyilván olyanok ellen kell küzdenem akik jobb reflexxel vagy épp jóval több idővel rendelkeznek,hogy elsajátítsanak 1-1 karaktert.
Munka melett és túl a XXX-en már nem biztos,hogy ez az én játékom. Botok ellen meg nem szívesen játszom, az nem olyan, de nyilván nyerni is szeretnék, ha már egyszer játszom.

Nem tudom igazából.

-
G4ga
őstag
Szisztok!
Sikeresen kaptam lehetőséget a Pc-s Beta-ra.
Bevallom öszintén fogalmam sem volt mi ez a játék, kaptam emait Ubi-éktól lehet jelentkezni a Beta-ra, pobáljuk meg! ( ugyse vállogatnak be... - hát nem jött össze, kaptam lehetöséget )Gondolom nem tévedek nagyot, ez konzolokon volt elöször?!
Elég konzolos a játék.
Lehet én vagyok a totál analfa béta, de egér valahogy sehogysem sikerült érvényesülnöm a meccsekben!
Kb olyan volt mintha én papirgalacsinnal dobálóztam volna míg az ellenfél ólom golyókkal lödözne
Amúgy az elképzelés szerintem nagyon jó. szép a játék nem tagadom.
Picit ilyen 3D Dota feelingje van!
mint mondtam egér nekem játszhatatlannak tünik - lehet gyakorolnám jó lenne. - Gondolom gamepaddal könnyebb
Úgyhogy holnap meglesem!Hosszú távon nem hiszem, hogy lekötne... bár ahogy többen irták MK elé is bármikor leülünk

Az biztos hogy 60 eurót nem adnék érte! -
Pcgamers
tag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Vcredist frissítés kívűl mindent próbáltam és megcsináltam.De azért megpróbálom.
-
Pcgamers
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Amikor elindítanám a For Honort a feladatkezelőbe megjelenik de meg nem nyílik a játék és egyszer csak eltűnik a feladatkezelőből. Bitdefender nincs a gépen illetve C-re és D-re is telepítettem és egyiken sem ment. Mit tehetek, mi lehet a probléma.
Válaszaitokat előre is köszönöm. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
bishoplogan
üzenetére
For Honor Hungary
For Honor Hungary PS4Mindkettő működő csoport már. Szerintem fölösleges egy újabb.
-
bishoplogan
senior tag
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Te tényleg fullba nyomod a kretént ForRedGlory

-
Zedz
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
A single kampányban elvileg lesz rendes sztori meg boss fightok meg hasonló. Kíváncsi leszek arra is.

-
TazLeacher
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Az a a baj, hogy nem érted, hogy nem a For Honort hasonlítjuk X játékhoz, hanem hogy olyan dolgokat szeretnél a játékba, amikről sosem volt szó. Nem azt mondtam, hogy olyan a játék, mint a Mortal Kombat, hanem ezzel próbáltam rávilágítani arra, hogy bizonyos játékstílusok, játékmodók szemére vetni, hogy repetatív elég nagy "kötekedési hajlamra" vall. Erre írtam, hogy tipikusan olyan, mintha azt mondanád, hogy sz@r a MK, mert csak verekedni kell. A FIFA is mekkora baromság már, minden meccsen ugyan azt kell csinálni, berúgni a labdát a kapuba. Mekkora hülyeség már...Az első perctől látszott, hogy miről szól ez a játék. Ez valakinek vagy bejön, vagy nem. Ahogy én pl. 10 percet sem tudok eltölteni egy Battlefield-el vagy egy CoD-al.
A Single kampányt meg egyszerűen úgy kell felfogni ebben a játékban, mint egy tutorialt. Egy emberről nem hallottam még, akit bármilyen szinten is érdekelne, vagy ezért venné a játékot.
-
myckey
veterán
Mivel ez egy réteg játék, eléggé megosztó is, mivel nem az a tipikus mint a többi ....sőt, nem is igazán van ilyenből hasonló, így mindig is lesznek olyanok, akik megpróbálja eladni az igazukat, aztán ha bele kötnek nem tetszik nekik.
Majd neki kezdenek puffogni.

Ez is a fórumozás része, sajnos vagy nem sajnos.

-
Zedz
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Az a baj, látszik csak kötekedni jöttél ide és fikázni. Nincs azzal gond ha valakinek nem tetszik, de ez még mindig closed béta. A végleges megjelenésben lesz story mód, több karakter, és mint az R6 Siegeben, új content, mapok és hősök.
myckey kolléga írta le a legjobban: Az a gond, hogy teljesen mást akartok bele látni, mint ami....

-
myckey
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem kell ebbe egyszemélyes mód, több tucat órával.
Látom, még mindig nem fogtad fel, de a leszólás az megy.

Na de mindegy, te is találsz majd másik játékot.
Oke.
Szia , viszlát!

Veled is gyarapodtunk, ha már személyeskedünk...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
LOL, Mortal Kombat?
Jól beletaláltál, de nézz már bele kérlek az MB-ba. Van sztori mód, illetve egy raklap karakter egymástól teljesen eltérő kombókkal, kivégzésekkel, kinézettel. Pont a Mortal Kombat a példája, hogy verekedős játékba is lehet tartalmat pakolni, csak akarat kell.
Ebben nincs sztori és van 3 kaszt. Hasonlíthasd csak az almát, körtével. Az egyetlen közös pont az, hogy verekedni kell benne.
Én nem azért hasonlítottam a Dark Soulsra, mert ahhoz hasonlít, hanem csak azért, mert HASONLÓ harcrendszer mellett lehet letenni több tucat játékórás egyszemélyes módot is. Látom a lényeget megfogtad te is...
(#270) myckey: mondjuk a 265-.ös kommented eléggé degradáló volt. Nem azt írta kolléga, hogy neki a faék egyszerűségű irányítás kell, mert azt várja el. A saját mércéje szerint ez az irányítás nem jó, te meg olyan hülyeséget írtál neki, hogy az már fáj.
-
myckey
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ki mondta, hogy nincs elfogadva?

De te sem érted a lényegét.

Milyen tartalom?
Egy "verekedős" játékban mit csinálsz?
Az mennyire repetitív?Na ez dettó az, csak itt más a harc, mert nem kézzel lábbal püfölitek egymást...
Az a gond, hogy teljesen mást akartok bele látni, mint ami....
Egy játékot sem lehet találni, ami ennyire részletgazdag lenne a mechanika terén, mint ez.
Ebben a stílusban.Hagyjátok már a Dark Soulst , meg Ryse-ot meg mit tudom én még miket...köze nincs ahhoz a játéknak.
Meg azoknak sem ehhez.
(#271) jer1cho
Egy az egyben arról van szó, amit írtam.
Csak itt máshogy püfölitek egymást.
Na de ez a része viszont remekül van kitalálva...
A változatos karakterek, támadások, kombinációk, mozgások, harci eszköz és felszerelés módosíthatósága, majd ahogy az kihatással van a játék menetre....
Van benne pár játék lehetőség, de a lényeg, az maga a harc.Erről szól, only.
Nem kell ebben semmi mást keresni.
Egyébként meg ugye ez még Beta, változhat is.....
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Most őszintén, mire számítottál?
Alapvetően egy MOBA szerű rendszer van lemásolva. Egy MOBA-ban mennyivel másabb bármelyik harc ugyan azon a pályán? Arról lehet vitatkozni, hogy ez kinek jön be, de komolyan nem értem, hogy mire számított, aki másra számított. Egy Battlefield 1 meccs ugyan azon a pályán 125. alkalommal milyen újdonságot tud adni?
-
ForRedGlory
félisten
Pedig ez nem is egy nagy eresztés.
Csak a hülye nem veszi észre pl azt, hogy a játék fejlesztői elég sokat Dark Soulsoztak, csak az a gond, hogy abban van tartalom, ebben semmi.
Repetitív, ugyanazt csinálod ezredszer is. Ez van, el kell fogadni, ha másoknak nem tetszik, mert tartalmas játékot szeretne majd a pénzéért kapni. Erre jó volt a beta, mert jó eséllyel én sem veszem meg, mert egyszerűen semmi érdemleges nincs benne. Kicsit olyan, mint a Steep, de még abban is ezerszer több tartalom van.
Az Ubisoft nem túl jó úton jár, majd a második részek jobbak lesznek, mert azért IP-t kiadni nem olyan egyszerű, nincs tapasztalat, visszajelzés, hogy mit kellett volna csinálni, javítani. Remélem a Wildlands jobb lesz,
-
-
Zedz
addikt
Sosem értettem, hogy miért nem hajlandóak emberek rááldozni egy kicsit és venni vagy egy XO1 vagy egy DS4, esetleg akármilyen más kontrollert. Én egy DS4-gyel tolom PC-n, totál jó. Csillagos ötös, ahogy mindenféle kínlódás nélkül ismeri fel, hogy most az egérhez vagy a kontrollerhez nyúltam.
-
myckey
veterán
válasz
FuRiONight
üzenetére
Köszönjük az észrevételt.
De ne akadj fenn ezen, számodra lesz millió másik játék, ahol pofon egyszerű az irányítás......
-
CarajoEsp
senior tag
Ha esetleg van még valakinek egy meghivoja, gondoljon ram

Elore is köszönöm

-
MikaVejneGI
aktív tag
válasz
MikaVejneGI
üzenetére
Megoldottam.
Hogy lehet a knight assasinak dobni a tört? -
MikaVejneGI
aktív tag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Igen? Mit Kell csinálni , mert nekem is Bitdefender védi a gépet.
-
bajtokarpi
őstag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Na meg van a gond. Bitdefender okozta a galibát.
-
bajtokarpi
őstag
-
Lottheus
tag
Remélem működnek a meghívásaim elpasszoltam mind a hármat ha minden jól megy a játékban találkozunk
-
nepszter1
addikt
Hali, egy ismerősnek szüksége volna egy beta inv re esetleg van valakinek fölöslegbe? Pcre
-
Lottheus
tag
Üdv
3 embert megtudok hívni bétára, akit érdekel uplay nevet kérek bejelölöm aztán invitolom -
Pcgamers
tag
Sziasztok!
Van egy felesleges For Honor bétám. Akit érdekel küldjön nekem egy pü-t. -
Bababobi
csendes tag
válasz
Something_
üzenetére
0-3 szint között vannak a botok. A 0. Szintű bot nem harcol csak ácsorog előtted viszont azokon nem tudod a visszatámadást gyakorolni ha counter hőssel vagy.
-
leviske
veterán
Valaki tapasztalt olyat, hogy feltelepítette a játékot és az nem hajlandó még csak elindulni se? Én elindítom Uplay-ből, bejön egy pillanatra a töltő képernyő, aztán szevasz.
Task manager-ben látszik, hogy egy darabig elkezd tölteni, aztán az egész folyamat leáll ás bezárul magától.

-
-
Zedz
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Van ahol PC-re is 13k, kicsit elgondolkoztam rajta, de 20-at nem ér ebben a formában.
A páncélos dolog is nagyon tetszik, ki tudod alakítani vele a saját játékstílusod. Szóval alapból ugye meghatározza már maga a hős is, de még egy mélyebb szinten tudod magát a hőst is alakítani, totál jó szerintem. Illetve a külsőségek változtatása is elég jóra sikerült, összeségében tényleg jó játék lett.
-
myckey
veterán
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köze nincs a Ryse-hoz.....
Ez kb...egy harci "szimulátor", az meg egy szimpla Arcade game, hasonló stílusban.
Ez sokkal összetettebb, a harcrendszer jóval kidolgozottabb.
Teljesen más játék mechanika....koncepció.Igen, kijátszottam a Ryse-ot. ......
(#245) Bababobi
Így van.
Ez egy kifejezetten réteg játék lett. De akinek ez bejön, annak viszont hiány pótló!Egyébként nagyon frankó, milyen részletes az is, ahogy a páncélzat és a fegyver összetétele, kihatással van a tulajdonságokra, amik egyértelműen vissza köszönnek a csata során.

-
gyimger
őstag
válasz
hitvanyalak
üzenetére
Szerintem is, de ilyennek tűnt videón is. Kattingatós-csapkodós, mint a Ryse, csak még (egyelőre?) története sincs.
-
TazLeacher
nagyúr
Mi tegnap este 3 órán keresztül csak 4v4-eztünk. Rohadt béna voltam, általában már annak is örültem ha egálban volt a kill:death arányom. Elég szkeptikus voltam a játékkal. Tetszettek a videók, nem nagyon tudtam elképzelni, hogy hosszabb időre le tudna kötni, de engem megfogott. Mi mondjuk felesbe vesszük (PS4), így kb. 10.000 Ft 0day vétel haverral.
Meg kell tanulni játszani, ki kell tanulni a karaktereket, és leginkább a tulajdonságokat. Nekem az volt egy kicsit furcsa, hogy minden cucc, páncél, fegyver olyan, hogy ad X bónuszt valamire, de le is vesz valamiből. Lehet szidni, lehet valakinek nem tetszik, egy viszont tény: a játék egyedi, és nem egy kaptafára készült tucatsz@r. Én pl. nagyon ritkán multizom FPS-t egyáltalán nem, mert nem tud lekötni az össze-vissza rohangászás-lövöldözés, de ez megfogott.
-
Bababobi
csendes tag
válasz
Something_
üzenetére
Minden karakterhez van 2 videós segédlet. Egy basic egy advenced. Akkor van még combo lista is mindenkihez. Ezek játékon belül elérhetőek. Válassz valami "egyszerűbb" karaktert. Raider vagy Lancer. Az agilisabb counter hősökkel később foglalkozz. Menj practicet es állítsd be duelre 99 körösre a játékot. 1-es szintű botokkal mé gyakorolni ha mar megy állíthatod feljebb az erősséget de tanuld meg lehetőleg minél tobb hős stílusát.
A lökést ugyanazzal a gombal tudod kivédeni de azonnal nyomnod kell vagy buktad. -
Thusor
őstag
Két meghívóm van még. Privátba várom a jelentkezőket, amint elfogy jelzem itt is. A két leggyorsabb kapja a meghívót.
-
horvi0813
tag
Nekem eddig nagyon bejön kicsit Dark souls csak multiban, nem könnyű és vannak hibái, de R6 béta óta mivé nőtte ki magát... ég és föld, ezért bizakodó vagyok.

-
Zedz
addikt
Szerintem sem erőltetett, mi lenne az benne? Amint elsajátítja az ember a harcot, elég élvezetes lehet.
Pl. amikor 4v4-ben elfoglalok egy pontot, tartom, jön valaki és levág a francba, akkor az nyilván idegesítő, de bármely fps játékban is így kezd az ember, hogy lelövik és majd legközelebb jobb lesz.Ezért mondtam az elején a sok 1v1-et vagy 2v2-őt, mert ott nincs objective, hanem csak a másikkal vali harcra lehet fókuszálni.
Az még külön tetszik amúgy, hogy ha ketten jönnek az emberre, az sem feltétlen jelent azonnali halált, mert nem egyszer volt az, hogy egymást akadályozták. És mivel a friendly hőst is lehet sebezni, így kvázi nem csak engem de egymást is kaszabolták.
Ahol javulhatna a játék: a folyamatos színcsere engem pl. zavart. Nem értem miért nem lehetne mindig kékek a mi csapatunk, és narancs az enemy. A másik, hogy sokkal jobban is lehetne jelezni, hogy melyik friendly hős éppen hol van.
(#233) horvi0813: Jaaa igen? Ezt nem tudtam. Jár a piros pont.

Szerk 2.: Amiért még jár a dícséret, az az optimalizálás. A closed béta, és a nem legfrissebb NV driverrel az én kis öregecske GTX650 Ti Boostom 1v1 és 2v2 játékokban MEDIUM beállításk mellett stabil 60 fps-t tol ki magából, 4v4 legpörgősebb jeleneteiben ugrik le 25-re.
-
myckey
veterán
válasz
hitvanyalak
üzenetére
Egyáltalán nem az, csak el kell sajátítani....
Azért mert valami nem megy, nem jön át, nem a játék hibája.
Nagyon is rendben van, hogy nem egy hétköznapi kaszabolós,darabolós.......na abból van elég. ( Persze szeretem is őket )
A Kingdom .......az megint más játék mechanika lesz.
-
hitvanyalak
senior tag
Nagyon szép,de fél óra után abbahagytam, egyszerűen semmilyen . Az erőltetett jó szó tényleg rá.
Pedig nagyon vártam.
Na majd a Kingdom come talán -
- = Zk = -
félisten
szevasztok
nem enged be, lehetséges h perpill leálltak a szerók?
PC -
Something_
őstag
Megeszi az agyamat ez a jatek. Vedekezes ok, de a lokest (ps4 negyzet) hogy lehet kivedeni?
Olyan kombokat letolnak nekem 1vs1be, hogy csak nezek. Nekem egy tamadas alig megy, nem hogy egymas utan 3
-
Zedz
addikt
Határozottan nehéz, legalábbis számomra. Ez nem baj, sőt, látszik, hogy ki az abszolút kezdő és ki tolja már X órája a dolgot és ez teljesen rendben van. Szvsz amennyire idegenkedhet tőle az ember először mindenképp sok 1v1 játékot ajánlok, majd 2v2 aztán a 4v4 meccseket. A 3 frakció háborúja és ennek a "körökre" osztott megoldása rendkívül tetszik, ezét jár a piros pont. Jó játék, tetszik, de ennyiért + a DLC tengerért sajnos nálam skip.

-
myckey
veterán
Szerintem nem rossz kikapcsolódás, teljesen más játékélmény.
Viszont ez a fajta játék menet/mechanika , eléggé réteg játékká teszi.
Ez nem egy pörgős, Hack and Slash ami manapság népszerű....ezt ízlelgetni, tanulgatni, felfogni, megfogni kell.Jó ez szerintem, csak másképp jó, mint a többi népszerű stílus.
-
Zedz
addikt
2-3 óra után találtam benne jót és rosszat is. Megvenném, ha nem lenne ilyen drága, de a kezdő árát sajnos nem éri meg.

-
D4v3
őstag
Hello!
Sajnos senki nem kapott meghívást a baráti körömből, úgyhogy ha valakinek lenne fölös meghívója, ne habozzon és dobjon egy privit
Köszi előre is! -
bajtokarpi
őstag
Parancsolj CLOSED BETA: HOW DO I INVITE FRIENDS?
-
ForRedGlory
félisten
Na ez a játék sem lesz megvéve. Fél óra alatt meguntam.
-
Pcgamers
tag
Sziasztok!
Küldtem 2 barátomnak meghívót,de ők nem kapta se e-mailt se Uplayba nem látszik a játék.Mit tegyünk?
Válaszaitokat előre is köszönöm. -
fanuc
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakinek van még meghívója akkor szívesen fogadnám.
uplayem : hpblaKöszönöm.Üdv.
-
oneak7
tag
Sziasztok!
Lesz magyarosítás a játékhoz?
-
bajtokarpi
őstag
válasz
terepkigyo
üzenetére
Áhh, be sem tudok jelentkezni. Na most már sikerült, viszont nem indul el a játék. Játék gomb klikk, majd egér mellett karika, aztán semmi. Másnál is előfordult ilyen?
-
terepkigyo
csendes tag
Sziasztok!
Nálatok rendesen működik a uPlay kliens? Kb. 10 perce egy pillanatra sikerült a login, aztán egyből ki is vágott, miszerint a Ubisoft szolgáltatás nem érhető el. Érdekesség, hogy távoli cimborám (elvileg) jelenleg is be van jelentkezve, plusz itt se találtam erre vonatkozóan hsz-t.

-
Rixilend
tag
Ha meg van folosleges meghivoja valakinek megkoszonnem ha meghivna. Koszi
. -
Hat nekem ennyi volt....
Nem bejovos... -
Bababobi
csendes tag
Na ez a 3. tesztem. Gyors megvettem a Peacekeeper-t és végre megy a Stab rendesen. Lehet hogy javítottak rajta vagy tényleg csak odafigyelek az animáció végére ahogy KOre2 írta de megy mind a három.

Szépen fut meg minden. Ebből vétel lesz ha megjön a fizetésem.

-
oneal1
senior tag
mieeez a 30 fps?
hát ez vicc -
bajtokarpi
őstag
Sziasztok.
Egy barátomnak szüksége lenne kódra, vagy invre. Ha valakinek van lehetősége kérem privátban jelezze.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Proxmox VE
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mikor már a 7-óra után a csapat fele kiléppet s ketten maradtunk elmentünk karaktereket kifelé tanulni ! A maradék 3-órában ! Én egy Kensei-t tanulok kifelé... S egy valamire biztosan rájöttünk, hogy ez így mind szép és jó de nincs benne megfelelő kontent !
S úgy döntöttünk, hogy nem-nem vesszük meg a megjelenésnél ! Vàrunk vele, hogy valjon mennyi újdonsàgot tesznek bele ! Amúgy valami nagyon OP-szinten jók benne a mozgàsok s a karakter kidolgozàsok ! A kívégzések meg
WOOOOW vannak benne olyanok, hogy nem lehet vele betelni ! Egy Viking mozdulataiban amenyi élet van s potencia hogy az már lenyügöző. (Én mint Viking megszálott ha el lehetne nevezni a karaktereket tutti, hogy Ragnar-nak hívnám !) Röviden,eddig nagyon-nagyon jó de hosszú távon sajnos egy idő után meg lehet unni, de ma délutántól ismét bele vetjük magunkat s holnap melóban kelesz egy liter koffein 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)