Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Persze ez is egy vélemény, nyilván mindenki le is írhatja, csak úgy mondani valamiről véleményt, hogy igazából még csak annyi energiát se fektetett bele, hogy az ingyenes hétvégét végigjátsza. Szerintem az nem vélemény, csak fikázás és a kettő között óriási különbség van. S ilyennel van tele a steam értékelés is. S itt jön az,hogy vannak emberek akik azért mielőtt kiadnak egy játékra pénzt megnézik az értékeléseket, s azt látják,hogy mostly negative. Csak épp ezeknek az értékeléseknek a legnagyobb többsége a játékban nem töltött el 1-5 órát!!! Ami semmi. Én annó alig vártam,hogy játszhassam vele. Be is kerültem az első alphába, nem ment, nagyon nem, mondtam is,hogy nem kell. Köv alpha, megint leszedtem, ue. Betánál úgy voltam,hogy béna vagyok, de valamiért ez a játék mindig visszahív. 2. Bétánál pedig azt mondtam,hogy nagyon béna vagyok, de ezt meg kell vennem. Azóta van 1325 óra játékidő és 485 óra PVP idő benne.
Mondom ezt úgy,hogy világ életemben FPS rajongó voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest