- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Fején találtad a szöget, mert bizony Creative hangfalam van ami hát tényleg nem a legjobb. Finoman fogalmaztam.
De megszoktam már, 2 éve megvan. Egyébként 5.1. Én nem vitatkozom, de érdekelne mi a baj az 5.1 rendszerrel. Annyi h 5 hangfalból szól a cucc és nem kettőből. Bár az igaz h a Walkman telefonom jobban visszaadja a hangzást (fülessel).
Amúgy elégedett vagyok, KS-el jobban szól a foobar.
Meg van fennt ATSurround is, még régebben tettem fel, elvileg így még jobban szól... -
Cathfaern
nagyúr
Használsz equalizert vagy valamilyen plugint ami hangzást befolyásolja? Csak mert a tényleges dekódoló és lejátszó részhez ezer éve nem nyúltak (esetleg Vista-ra áttérés, vagy új hangkártya driver?)
harylmu:
Ráfért a honlapra az újítás, szerintem is jó lett az újNa meg ez is nagyon ráfért már a foobarra:
Media Library now automatically keeps track of any changes made to its folders; no more need to manually rescan them.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest