- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Froclee
őstag
válasz
SystemRoot #669 üzenetére
Nincs mit.
Érdemes tanulmányozni a ColumnsUI-t.
-
Froclee
őstag
válasz
SystemRoot #667 üzenetére
File -> Preferences -> Display : ColumnsUI
Újraindítod a foobart.
File -> Preferences -> Katt a ColumnsUI fülre -> Layout fül -> Jobb gomb a vertical splitterre (vagy horizontal alapból?) -> Insert panel -> Lyric ShowApply. Save All. Close
-
Froclee
őstag
válasz
SystemRoot #665 üzenetére
Hali. ColumnsUI megvan?
-
SystemRoot
őstag
válasz
SystemRoot #664 üzenetére
Még mindig nem tudtam megcsinálni, látom a preferencesnél a lyrics beállításokat, de hol a bánatos rákban tudom kirakni hogy lássam is??!!?
Jah és még valami érdekelne, hol van olyan gomb hogy rögtön visszavigyen az aktuálisan hallgatott zenéhez? Sokszor keresek valami zenét és nem találok vissza hogy mit is hallgatok éppen...
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
SystemRoot #425 üzenetére
Megnéztem, nálam is. De szinte 100% hogy a kódolással lesz gáz, mert az egyiknek 730 kbps-et írt, másiknak 186kbps, mindkettő CBR...tudtommal ilyet mp3 nem nagyon tud, szóval vagy nem szabványos formátumba van tömörítve, vagy a foobar látja vmiért rosszul, de ezek szerint tényleg csak az újrabeszerzés, vagy az újratömörítés a megoldás
-
Froclee
őstag
válasz
SystemRoot #420 üzenetére
Töröld le az egészet, a mappáját, a registryből, majd szedj le egy eggyel régebbi/újabb verziót. Az hátha jobban látja.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
SystemRoot #420 üzenetére
Viszont akkor tényleg tölts fel egyet, mert már kiváncsi vagyok
-
SystemRoot
őstag
válasz
SystemRoot #419 üzenetére
Nah kipróbáltam a másik gépemen (azon XP-van) letöltöttem a foobar.org ról a progit és uaz a szitu...
Ugyanúgy 1:44nek látja...
-
SystemRoot
őstag
válasz
SystemRoot #418 üzenetére
áh, már nem futja az 5perc moddidő a szerk3-ra...
szerk3: amúgy van itt nekem több gép is kéznél mindjárt felpattintok rájuk egy foobart átkötöm a hifi-t és kiderül hogy mi a helyzet.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
SystemRoot #416 üzenetére
Nem tudsz esetleg egy számot feltölteni valahova? Akkor kiderülne, hogy a szám hibás-e (csak media player elnézi neki), vagy nálad van valami gond. De szerintem utóbbi, én újrabeszerzés előtt mindenképp megpróbálnék egy XP felrakását, akár emu alól. Vagy kipróbálnék még pár lejátszót, hogy csak media player jó-e, vagy más is.
-
bendeguz 76
tag
válasz
SystemRoot #414 üzenetére
probáld megszerezni mégegyszer.más bitsürüséggel vagy FLAC-ban.jobb ötletem sajna nincs
-
SystemRoot
őstag
válasz
SystemRoot #413 üzenetére
Áhh, most nézem, sajna kicsit alábecsültem, kevésbé súlyosan sokkal több fájl affektál a dolog, kb 5albumot, és abból az egyikben a számokat sorra kevesebbnek látja. Az mondjuk érdekes hogy ahogy elnézem a legtöbb egyazon együttestől van, aztgondolná az ember hogy a fájlok sérültek, de nem mert minden más player végigjátsza őket.
-
bendeguz 76
tag
válasz
SystemRoot #411 üzenetére
szia,xp alatt használom semmi ilyennnel nem találkoztam
.talán foobar törlés ujratelepités megoldaná.KS plugin meg szerintem elég hozzá,nálam más nincs is fenn csak az
-
SystemRoot
őstag
válasz
SystemRoot #410 üzenetére
Senki?
Ennyire élettelen ez a totyik?? Pedig aláírom én is hogy KS-el ez a lejátszó messze jobban szól a többinél. Át akartam állni a fent említett hiba miatt winampra, hát az első 10 másodpercben vonogattam a szemöldököm... olyan élettelenül szólt. Egyszerűen gagyi a dekódolása a winampnak. Ráadásul tök instabil vont a winamp Vista alatt.... hihetetlen hogy egy ilyen nagynevű szoftver ennyire egy hulladék legyen. Leszedtem Jetaudiot, de ez is bénán műxik, a hangprodukálását nem tudtam így elkülöníteni itt nem éreztem így spontán különbséget, objektíven meg nem teszteltem ki.(Winampnak nagyon ciki hogy csak úgy átlag belehallgatásnál azonnal hallottam a difit, milett volna ha nekiállok tesztelni és fülelni??)Valaki pls segítsen már hogy mi a répát kell csinálni ezzel a foobival hogy rendesen végigjátsza mindegyik számomat. Amúgy érdekes módon csak nagyon ritkán és kevés számnál van ez, de a pechek csúcsa hogy azok pont nagyon kedves számok nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest