- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fooler89
őstag
-
Fooler89
őstag
-
Fooler89
őstag
Sajnos, ugyan az.
"Failed to load DLL: foo_msnalt.dll
Reason: This component is not compatible with this version of Windows and needs to be recompiled with a newer version of the foobar2000 SDK; please contact the author of this component to obtain an updated version of this component."#792 Több gigában mérhető anyagot, nem hiszem, hogy gyorsan sikerülne megoldani. Viszont a progit ismerem, azzal szoktam csengőhangot kivágni.
Amugy ezzel 0.9.6.1 -el egyik plugin se kompatibilis? Melyik verziót érdemes használni? Úgyértve, a pluginok többsége azért működjön.
-
Fooler89
őstag
Letöltöttem egy Portable Foobart (0.9.6) és amikor megnyitok egy mappát, amiben benne van a mix és hozzávaló cue akkor nem listázza ki a számokat! Mivel tudnám ezt megoldani?
-
Fooler89
őstag
Valaki tudna segíteni, hogyan tudnám használni Bash-nak a kinézetétt??
-
Fooler89
őstag
Hello!
Én is feltettem ezt a progi. Igaz nem a hangminőség miatt, de nagyon tetszik.
Ez legalább beismeri a multimediás billentyűzetemet.
Olyan kérdésem lenne, hogy tudom a foobart csak a system tray-re (magyarul az óra mellé) letteni??
A másik, msn plugint feltettem, de nem sikerül szerkezteni a kiirást. Mármint ki szeretném irni az előadót, albumot és a szám címét. Valaki ebben segítene?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sweet.tv - internetes TV
- Mobil flották
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Linux Mint
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest