Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Nekem Win7 alatt a KS recsegett, amikor más hangok is jelen voltak, pl. a win rendszerhangjai.
ASIO -val, 2 ms -os késleltetésen a Xonar DS fantasztikusan szól.Amúgy nem teljesen ugyanaz, ha jól tudom, akkor az ASIO -nál közvetlen elérést kap a lejátszó a hangkártya memóriaterületéhez, a KS -nél pedig nem, és az ASIO valamelyest stabilabb.
-
frankie!
őstag
Igen, sokszor ha egy hangrendszer egyik eleme javul, az összkép mégse lesz jobb, mert esetleg kimutatja egy másik komponens hibáit...
Itt mondjuk tényleg nem kell egetverő különbségekre számítani, én is alig vettem észre a (alsókategóriás, de gondosan összeállított) hangrendszeremen. -
frankie!
őstag
Ja igen, elfelejtettem: a Creative kártyák mind 48 kHz-es belső mintavételezéssel folgoznak, és az ASIO is csak ezen működik velük, ezért át kell állítanod a DSP Managerben a Resamplert hozzáadva. Legjobb lenne a natív felbontást használni (hacsak nem dts-t hallgatsz), ezért korántsem biztos, hogy nálad ez javulást eredményez.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Íme az új Android Auto!
- AliExpress tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- darkFlash Shadow Pro
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagy mi