Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Nekem Win7 alatt a KS recsegett, amikor más hangok is jelen voltak, pl. a win rendszerhangjai.
ASIO -val, 2 ms -os késleltetésen a Xonar DS fantasztikusan szól.Amúgy nem teljesen ugyanaz, ha jól tudom, akkor az ASIO -nál közvetlen elérést kap a lejátszó a hangkártya memóriaterületéhez, a KS -nél pedig nem, és az ASIO valamelyest stabilabb.
-
frankie!
őstag
Igen, sokszor ha egy hangrendszer egyik eleme javul, az összkép mégse lesz jobb, mert esetleg kimutatja egy másik komponens hibáit...
Itt mondjuk tényleg nem kell egetverő különbségekre számítani, én is alig vettem észre a (alsókategóriás, de gondosan összeállított) hangrendszeremen. -
frankie!
őstag
Ja igen, elfelejtettem: a Creative kártyák mind 48 kHz-es belső mintavételezéssel folgoznak, és az ASIO is csak ezen működik velük, ezért át kell állítanod a DSP Managerben a Resamplert hozzáadva. Legjobb lenne a natív felbontást használni (hacsak nem dts-t hallgatsz), ezért korántsem biztos, hogy nálad ez javulást eredményez.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagy mi