Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Nekem Win7 alatt a KS recsegett, amikor más hangok is jelen voltak, pl. a win rendszerhangjai.
ASIO -val, 2 ms -os késleltetésen a Xonar DS fantasztikusan szól.Amúgy nem teljesen ugyanaz, ha jól tudom, akkor az ASIO -nál közvetlen elérést kap a lejátszó a hangkártya memóriaterületéhez, a KS -nél pedig nem, és az ASIO valamelyest stabilabb.
-
frankie!
őstag
Igen, sokszor ha egy hangrendszer egyik eleme javul, az összkép mégse lesz jobb, mert esetleg kimutatja egy másik komponens hibáit...
Itt mondjuk tényleg nem kell egetverő különbségekre számítani, én is alig vettem észre a (alsókategóriás, de gondosan összeállított) hangrendszeremen. -
frankie!
őstag
Ja igen, elfelejtettem: a Creative kártyák mind 48 kHz-es belső mintavételezéssel folgoznak, és az ASIO is csak ezen működik velük, ezért át kell állítanod a DSP Managerben a Resamplert hozzáadva. Legjobb lenne a natív felbontást használni (hacsak nem dts-t hallgatsz), ezért korántsem biztos, hogy nálad ez javulást eredményez.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túraautó topik
- Formula-1 humoros
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Google Pixel topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagy mi