Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Nekem Win7 alatt a KS recsegett, amikor más hangok is jelen voltak, pl. a win rendszerhangjai.
ASIO -val, 2 ms -os késleltetésen a Xonar DS fantasztikusan szól.Amúgy nem teljesen ugyanaz, ha jól tudom, akkor az ASIO -nál közvetlen elérést kap a lejátszó a hangkártya memóriaterületéhez, a KS -nél pedig nem, és az ASIO valamelyest stabilabb.
-
frankie!
őstag
Igen, sokszor ha egy hangrendszer egyik eleme javul, az összkép mégse lesz jobb, mert esetleg kimutatja egy másik komponens hibáit...
Itt mondjuk tényleg nem kell egetverő különbségekre számítani, én is alig vettem észre a (alsókategóriás, de gondosan összeállított) hangrendszeremen. -
frankie!
őstag
Ja igen, elfelejtettem: a Creative kártyák mind 48 kHz-es belső mintavételezéssel folgoznak, és az ASIO is csak ezen működik velük, ezért át kell állítanod a DSP Managerben a Resamplert hozzáadva. Legjobb lenne a natív felbontást használni (hacsak nem dts-t hallgatsz), ezért korántsem biztos, hogy nálad ez javulást eredményez.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagy mi