- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dunc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
válasz
Kékes525 #3908 üzenetére
Köszönöm, próbálkozom. Annyit had kérdezzek, miket kell letölteni?
Leszedtem a Foobar 200 et, és a drivert a fiio q1 hez, (FiiO_USB_DAC_Driver-V4.47.0.exe)
És leszedtem a foo_input_sacd-1.2.7.zip, foo_input_ht.fb2k-component, és ezt is foo_out_asio.fb2k-component, más kell még hozzá? -
gordonfreemN
addikt
válasz
Kékes525 #3412 üzenetére
Sziasztok.
Valamiért nem tudom a foobar2000 remote controller pro-t müködésre bírni.
Tudmátok tanácsot adni, hogy mit ellenörizzek?
Az android telómra feltelepítve elindítom, javasol egy linket amit a PC-ről megnyitva letöltök egy telepítőt de a telefon szervervarázslója nem találja a PC-t. Portot kellene nyitnom vagy mi a túró?
Korábban müködött már ez nekem, de most nem tudom összehozni. -
válasz
Kékes525 #3711 üzenetére
Kipróbáltam és használtam egy ideig ezt az UWP Foobart. Majdnem ugyanaz mint a telepített, de apró problémák előfordultak vele, úgyhogy inkább visszaálltam a telepítettre. Részletesebben:
-Amikor egy fájlt társítani akarunk hozzá, akkor a programot értelemszerűen a WindowsApps mappából tudjuk betallózni, amihez ugye alapból nem férhetünk hozzá, így először jogosultságot kell szerezni a mappához. Ez plusz idő és energia (nekem utána kellett nézni, hogy is kell ezt kivitelezni), igaz, csak egyszer kell megcsinálni.
-Nem jelenik meg minden társításhoz szükséges felületen alapból, tehát a telepítetthez képest hiányosnak érzem a rendszerbe integrálódását. Egyfajta átmenetet képez a telepített és a portable között.
-A .cue fájlok ikonja nem a speciális cue-ikon, hanem egy általános foobar-arc. Ez lehet, hogy más fájlokkal is előfordul amik alapból nincsenek benne az alapértelmezett fájltársításokban, és utólag kell társítani. Nálam a cue esetén jött elő.Ezek apróságok, de mivel egyetlen előnnyel sem találkoztam, így ezek a kis negatívumok is elég okot szolgáltatnak, hogy ne az appot használjam.
(Mindez persze az én win10 rendszeremen érvényes, nem biztos, hogy mindenkinél ugyanígy előjön, mert mint tudjuk a windowsnak lelke van.
)
-
TRob1
veterán
válasz
Kékes525 #3680 üzenetére
Én pl. az mp3tag nevezetű progit használom évezredek óta minden zene rendbetételére (egységes átnevezés, m3u, id3tag, borítókép integrálás...stb).
Régebben a "hagyományost", mióta van, azóta pedig az uwp verzát.
Igaz, én mp3-akat gyűjtök, de elvileg falc formátummal is ugyanúgy boldogul. -
TRob1
veterán
válasz
Kékes525 #3649 üzenetére
"Elhamarkodta az 1.5-ös kiadását. Még csiszolgatni kellett volna rajta, vagy úgy gondolta teszteljék a felhasználók." - Ezekre volt a reagálás.
De akkor a másikra is: Volt már ilyen párhuzamos fejlesztés eddig is. Pl. az említett 1.4-nél is jött az 1.3 vonalon "stabil". -
TRob1
veterán
válasz
Kékes525 #3645 üzenetére
Nehogy azt mond hogy ez olyan meglepő. A népszerű szoftverek nagy része eleve így működik. Jön sok beta, rc alpha, canary, dev akármi, hogy tesztelje a nagyközönség... Pl, 9.0 Total commanderből is volt 17 beta majd 6 rc mire kijött a "stabil", ami mégsem lett annyira stabil, jött még 3 'a' jelzésű RC mire kijött a 9.0a. Vagy pl. ugye win10 ről nem is kell beszélnünk. Vagy Chrome, Chromium Edge, MPC-BE, mp3tag... ezek csak pár azok közül amit én használok, ezen kívül gondolom millió ilyen példa van. Ez ilyen, max a többség nem használja a köztes verzákat, vagy nem is tud róla.
-
válasz
Kékes525 #3624 üzenetére
És tényleg. A cue fájl a bűnös. Most beszereztem és más cue-kkal is kipróbáltam, többségével működik. Nem vettem számításba, hogy hibás is lehet, mert a windows appos CUE Splitter minden további nélkül elfogadta, szépen szét is szedte trackekre a cue alapján az albumot.
Köszönöm a segítséget! -
Cs1csó
titán
válasz
Kékes525 #3595 üzenetére
Ennek alapvetően nem látom értelmét, még régen használtam, a gyengébb notimon, de 4,5 éves asztali gépemen nem az elég erős. A driver keresőjét sem használom már egy ideje, anno kipróbáltam, hogy mindent frissítettem egy Windows telepítés után és így használtam a gépet és semmivel sem lett jobb a gép mint amikor minden driver-t a Windows-ra hagytam azóta nem használom. A gyorsítót pedig egyáltalán.
Elsősorban ez a RAM fogyasztást csökkenti, tehát memóriát szabadít fel.
Alapvetően 2 esetben lehet némi haszna:
- gyenge gépen - de ott sem lesz több FPS csak lehet, hogy stabilabb játékmenet
- olyan gépen amin egy időben túl sok program fut amik nem szükségesek a játékhoz, tehát egy nagyon teleszemetelt gépen lehet hasznos pl. folyamatosan fut a Skype, OneDrive, Dropbox, torrent (a torrentet érdemes manuálisan lelőni játék alatt ha nagy erőforrásokat zabál nálam ez nincs így csak pár torrentem van alacsony sávszélen) és még egy csomó minden fut fölöslegesen.
(volt olyan ismerősöm aki játszott közben 2 böngésző is meg volt nyitva mert csetelt, közben Word dokumentumot olvasott, zenét hallgatott, torrenten épp szedett le valamit 100Mbit-es nettel és hát a gép - noti - kicsit szenvedett)
+ a Windows 10 már elég jó a erőforrásmenedzsmentben, egy példa: 1,8%-on áll a RAM fogyasztásom alap esetben IDLE állapotban, ha játszom egy órát majd kilépek a játékból a RAM fogyasztás beáll 1,4-1,6%-ra, tehát a játék alatt pár dolgot a Windows maga is felfüggesztett és a játék után közvetlenül még ezek a folyamatok amiknek újra több erőforrást engedélyez a Windows még nem zabálták vissza magukat a korábbi memória foglalási állapotukba.A FOOBAR-os zenehallgatásod közben szokott lenni akadás, vagy csak mint ötlet vetetted ezt fel?
Ha a FOOBAR-ban akarsz akadásmentes lejátszást akkor szerintem inkább a buffer-t kell növelni, ha jól tudom ekkor az történik, hogy az adott számot betölti a memóriába és onnan játsza le nem közvetlenül a HDD-ről (ha azon van a zene)Ez a File - Preferencies - Playback - Output - BUFFER LENGTH nővelésével lehet elérni: [link]
már alapban így működik a Foobar hiszen előfeldolgozást csinál persze ha ez nem elég akkor lehet növelni ezt az értéketPersze ezzel is óvatosan, érdemes gyári értéken tartani és csak a probléma felmerülése esetén - kihagyó pattogó hang stb. - növelni az értéket.
flash-
Tehát: játszottál közben a háttérben a gép videót kódolt és szólt a zene?
-
Cs1csó
titán
válasz
Kékes525 #3589 üzenetére
Valami ilyesmi. DE ha gyenge az audió lánc, nem épp zenehallgatásra termett a helyiség, túl kicsi túl nagy visszhangos stb. és a hallgató sem vájt fülű akkor szinte lehetetlen főleg ha a zene stílusa is olyan pl. diszkó, rock, punk zene
DE a profi audió lánc, profi fül, jó helyiség és jazz, vagy szimfonikus zene akkor már kijöhet a különbség.A lényeg, hogy túl sok a ha, hogy érdemes legyen ezen rugózni. Nekem tökéletes az az FLAC amit meg tudok szerezni és ha nincs más akkor mp3 is elég.
-
Kleroo
veterán
válasz
Kékes525 #3539 üzenetére
Régi hsz, de megihletett:
Örülök, hogy 2019-re már mások is eljutottak ide. 2010 környékén a gyorsuló net, tömeges losslesss cd-k, highres anyagok, lassacskán digitálisan törhető sacd-k stb robbanásakor eretnek ámokfutónak nézett minden (koca)óóódioPHILL amikor MP3at minőséggel egy lapon mertem emlegetni.
Mert bizony LAME-el, jó beállításokkal, bármit lekonvertálva 320as mp3-ra, hát ott már igazán figyelni kell hogy különbséget hallj. Remek minőségben felvett, 96/24-es remekül masterelt felvételt egyszer poénból lekonvertáltam, és inkább csak egy kis plusz érzet hiányzott, kis "lélek" de konkrét különbség alig volt.
Meg sokat vakteszteltem is magam. Mindenkinek ajánlom, mert a placebó nagy úr. Amikor tudod hogy melyik melyik akkor az mp3-nál hallod hogy összefolynak a részletek kicsit, nem hallod annyira a rézfúvosokat, hogy hány darab van, és melyik sarokban ültek, a mélyek dobozosabbak, nem anynira lágyan ölelőek. Aztán vakteszt, és kb alig, vagy sehogyse tudsz különbséget tenni.
Jópárszor megskalpoltam már így a saját koca-audiohil egom.
Vagy kedvencem amikor az LP ripekere izgulnak fel. Másabb a hangzása és nem jobb, a legtöbb esetben; de legalább egy rohadt hangos fehérzaj is van, és talán még a fej mozgását is hallodNekem egyébként a 400as AAC a határ. Gigantikus dinamikájú zenéket leszámítva(klasszikus zene, modern kori felvétel, DSD alapon kiadva pl. na abban a giga hangerőkülönbségekkel az AAC se nagyon tud mit kezdeni) én ott bukok el a vakteszten, pedig jó rendszeren hallgatom.
Talán csak az 5.1-es zenét nézve nem elég. Ott a külön csatornákra szétkapott adatfolyamban lehet hallani difit, kilóg a tömörítés lólába mondjuk egy DTS-MA-hoz képest -
válasz
Kékes525 #3533 üzenetére
Kössz, de az újratelepítés se oldja meg a problémát. Úgy, jó két hónapja, egy új RTX-es videókártyát raktam be, és komoly gubancok voltak a beüzemelésénél, ezért tisztán újrahúztam a Wint, így értelemszerűen a Foobart is, és ez a probléma nem szűnt meg, mivel már a Win újratelepítése előtt is megvolt.
Szerintem valahol a TEAC drivere lehet a probléma gyökere, ugyanis a korábbi években, az akkori driverekkel, a Foobar simán kezelni tudta az ASIO kimenetet, a Wasapival együtt, ahogy jelenleg a JRiver-el sincs probléma e téren. Viszont muszáj a legújabb TEAC drivert használni, mert a régebbiekkel meg a Win 10 nem hajlandó együttműködni. -
Cs1csó
titán
válasz
Kékes525 #3524 üzenetére
Nekem is van freemail-em és már a fontosabbakat átirányította, de hébe-hóba szoktam próbálkozni és rendre nem sikerül vele regisztrálni sehova. Sajnos ez nem lehet véletlen. Ezért írtam azokat az alternatívákat.
Nem tudom mi a gond lehet a .hu végződést nem szeretik sokan, passz, de ez sem teljesen fedi a valóságot mert az outlook-os címem is most .hu-s.
-
TRob1
veterán
válasz
Kékes525 #3522 üzenetére
Ha idegeskednék, személyeskednék és kb vmi ilyesmit mondanék: Egy unatkozó, mindenben hibát kereső pénz és időmilliomos vén fasz vagy akire időpazarlás minden egyes perc...de mivel nem vagyok ideges, és ugye itt nem is személyeskedünk, ezért ezt nem mondom, csak ennyit: Időpazarlás rád minden egyes perc. -
TRob1
veterán
válasz
Kékes525 #3519 üzenetére
Miva? Tőled számítjuk az időt? Ha TE tapasztalod akkortól szar? Mindig is szar volt. ÉS pár perc lenne átállni bármi normálisra úgy h az idejövő leveleket is megkapd. Aztán folyamat átírni mindenhol, és idővel teljesen elfelejteni... De ehhez nem csak kötözködni kell tudni.
És mi az hogy "általában mostanában"? Hagyjuk... Win10ben is megint megmutattad... Itt elég lesz.Látszik mennyire vagy Ász ha egy fríméles mélcímmel való regre vársz manapság, ráadásul úgy hogy nem az első eseted.
ui: Annyi berögződött, ósdi hülyeség van a fejedben, hogy már esély sincs változnod normális irányba (ezt nem csak úgy mondom, hanem egy jó ideje látom a hsz-eidből, a linkelt képeidből, a programjaidból, a felhasználói szokásaidból...stb.)
ui2: És légyszi NE IDÉZZ mondatonként válaszolva, mert rühellem kvára. Ha válaszolsz - mert úgyis fogsz -, tedd meg úgy hogy nem idézgetsz minden egyes mondatot. Köszi. (Jah, és ne is ragadj ki részletet, mert pont úgy teszed mint egy szemét újságíró, úgy ragadva ki, ami teljesen más értelmet nyer. Ezt már szintén többször megfigyeltem nálad.)
-
Cs1csó
titán
-
Cs1csó
titán
válasz
Kékes525 #3484 üzenetére
A "selection properties" megváltozott most már tömör vonallal vannak elválasztva a sorok, kapásból ennyi tűnt fel.
Amit linkeltél ott írja is: New and improved Properties dialog én igénytelen vagyok nekem minden újítás jöhet, de az olyanoknak mint te aki (nem bántásból) ennyire háklis a megjelenésre inkább maradjon a stabil vonalon, mert mint most is esetleg "kellemetlen" meglepetések érhetik.MÁS: nem tudod ezzel a nyamvadt Firefox - legfrissebb stabil - és a Zoom Page WE kiegészítő képmegnyitási problémájára van már valami gyógyír?? Tudod mikor 100%-ra áll be - miközben nálam a 140 az alap -
Volt már szó az FF topikban csak gondoltam megkérdezem hátha.
-
Gabernier
tag
válasz
Kékes525 #3419 üzenetére
Sajnos a megoldás nem működik, mert az új váltotata a prigrambak nem enged hisszú időt kapcsilódni, hacsak nem fizetsz elő, havonta.
Nem értem amit írsz. Nekem úgy tűnik, hogy egy 50 megás flac file-t simán lehetne hallgatni, mert a legtöbb esetben elegendő a net sebessége egy ilyen méretü file átviteléhez. Ma amikor 4k-s filmek vannak youtube - on. Ez nem lehet probléma.
Lehet, hogy tévedek.
Akkor nem eröltetem tovább a dolgot. -
TRob1
veterán
válasz
Kékes525 #3393 üzenetére
Bocs de elég gyökér hasonlat egy szoftverhez... Ez akkor lenne jó, ha kapnál egy pl. esőkabátot ami arról híres, hogy nem tudnak benne elütni. Te meg elhiszed és nem nézel körül. Na az esőkabát a vírusírtód...
Ha nem tudnád, az általatok kedvelt vírusírtónak csúfolt valamik eléggé beépülnek a rendszerbe. Tehát elég sok rést nyitnak. Akkor nem nyitnának, ha jobban ismernék a rendszert, mint maguk az MS-ék. De még ők sem tudják megfelelően befoltozni, hogy tudná egy idegen cég...
nem egyszer volt rá példa h olyat megkap egy x vírusírtóval "védett" gép, amit a másik meg nem. És nem egy "védett" gépet kellett már rendberaknom. Erről ennyit. De hiszel amit akarsz, én meg tudom amit tudok, és én tapasztalok, te meg csak hiszel.
És pont itt a lényeg: Tartsd be a "közlekedési szabályokat". És akkor az esőkabátod nélkül is megúszhatod. Ha nem tartod be, akkor meg vele sem. Sőt, mivel Te elhiszed a sok baromságot, reklámszöveget, fizetett listákat/teszteket...stb, az "esőkabátoddal" inkább rábaxol, mint nélküle. -
Cs1csó
titán
válasz
Kékes525 #3389 üzenetére
Ez eddig kimaradt, pedig itt motoszkált bennem, most tudtam egy újraindítást csinálni vártam pár percet, majd kikapcsoltam az Avast Free-t és láss csodát azonnal megnyílt, tehát az Avast Free a ludas, köszönöm a tippet!
(Végül megnyugodtam, mert azt hittem valami egyéb gond van akár a programmal akár a Windows-zal de csak az Avast Free fogja kicsit gépbekapcsolás utáni első megnyitáskor.
Na csináltam még egy tesztet: bezártam a Foobar-t majd visszakapcsoltam az Avast Free-t és megnyitottam a Foobar-t, lassan nyílt meg, gondolom mivel az Avast Free szemszögéből - hiszen az előbb ki volt kapcsolva - ez volt az első megnyitása.
-
TRob1
veterán
válasz
Kékes525 #3289 üzenetére
De ez meg egy baromság hogy az évi 2 frissítés miatt van sok bug. Ha1 lenne, akkor is lenne sok bug. Ha 4 lenne, akkor is lenne sok bug. A Winben mindig is sok bug volt. Csak 1-2 agyas kitalálta hogy az évi 2db frissítés az oka, néhány másik agyas meg terjeszti... Kvára mindegy hogy hány verzát adnak ki, mindig lesznek bugok. Pont a legutóbbi is jó példa. Visszavonták 1-2 bug miatt. 1 hónapig dolgoztak az 1-2 bugon, kiadták a napokban újra. Megint van benne újabb, eddig felfedezetlen bug. Ilyen egyszerű. Mindig volt, mindig lesz, függetlenül az éves verziók számától.
Ha ritkábban adnának ki, több mindent tennének bele. Több buglehetőség. Ha gyakrabban, kevesebb dolgot tennének bele. Kevesebb idő, megint több bug lehetőség. Azt meg azért még sem csinálhatják hogy 1-1 dolgot módosítanak, és azzal mindig várnak 1-1 évet...Minden win-hez folyamat jöttek a javítások, holott régen nem adtak ki évi 2db Nagy Update-t. Mégis tele voltak buggal. Sőt, a mai napig vannak a régiekben is.
Lényeg a lényeg, bárhogy is csinálják, MINDIG lesznek olyanok akik jobban tudják.
És itt a vége a wines offnak a foobar topikban. (Nem először mész bele, felesleges) -
Fandango
veterán
válasz
Kékes525 #3240 üzenetére
"Nekem például fontos, hogy lássam a technikai jellemzőket és azt, hogy milyen materinggel készül a zene, mert az már elég sokat elárul a zene minőségéről"
Ezzel nem is akarok vitázni, mert fontos, de ha már megvan a zene, megbizonyosodtál a minőségéről, akkor azok után már minek megtartani vagy nézegetni?
-
atoszmester
tag
válasz
Kékes525 #3235 üzenetére
Oké, ez így korrekt.
Amúgy nagyra értékelem azokat, akik lossless-be gyűjtik a zenéiket, mert "sok vele a macera" ha normálisan tárolja az ember. Nekem is van minden zenei mappába külön Artwork mappa, a borítók nevei kitöltve (cd, back, front stb), aztán a fájlok mellett EAC log, accuraterip log (CUETools), cue és m3u fájlok és folder.jpg ami 500x500-as méretű. Spectrogram az nincs, volt idő amikor azok is megvoltak, de már töröltem azokat.
Az aucdTect progit meg csak akkor használom, ha az EAC logba nem accuraterip-es a cucc, mert ha mondjuk visszajelez hogy10 másik rip is pont ugyanezt a CRC-t adja, akkor azért jó eséllyel eredeti a rip. Nekem ez a fontos, hogy tuti eredeti legyen, mert van olyan régi eredeti cd-m, amit lerippeltem és nem mindegyik fájlra mutatta hogy lossless. Persze ez inkább a régi cd-kre jellemző. Megg aztán az se mindegy, hogy a progiban (auTect) pontos vagy durva analízist választasz ki, de gondolom ezt tudod. Régebben az audiochecker-t használtam, de az aucdTect többet tud szerintem.
Amúgy a Dinamic Range fájlból lehet valamit látni, hogy esetleg "hamis" a cucc?
-
atoszmester
tag
válasz
Kékes525 #3233 üzenetére
Nem kötekedni akartam, de úgy látszik nagyon félreértetted a mondanivalómat.
Már az első írásoddal hatalmas öngólt lőttél:
"Nem akarok beleszólni a vitába, de az írásaid alapján a zenéid veszteségmentes formátumban vannak." írásomra ezt felelted:
"Ezt vajon miből vonod le?Egyetlen mp3-am sincs. "
Éppen ez az, én is pont azt írtam, hogy veszteségmentes zenéid vannak. Szóval erről ennyit.
Nem írtad sehol se, hogy lossless zenéid vannak, hanem amiket írtál, hogy vannak Spectrogram mappák, ilyen-olyan log fájlok, abból következtettem. Én is lossless gyűjtő vagyok, mp3-ak nekem sincsenek, ezért ismerem ezeket a programokat. "Természetesen" használom őket, én is ellenőrzöm hogy valóban nem mp3-ból vannak konvertálva és ha megfelel az igényeimnek, akkor bekerül a zenéim közé. De többet már nem nézem meg, mert tudom hogy az lossless. Ezért kérdeztem, hogy miért nézegeted annyiszor ezeket a fájlokat?
Normálisan kérdeztem, azt hiszem az lenne a fair ha ugyanilyen stílusban is válaszolnál, nem pedig kioktatva.
Bármilyen hihetelen, képzeld el, hogy vannak rajtad kívül is emberek, akik tudják, hogy mit jelent egy-egy log fájl, vagy ahogy fogalmaztál, a "zene technikai oldala".Pedig szívesen beszéltem volna veled a lossless zenéről, de ha fenn hordod az orrod akkor nincs értelme...
-
TRob1
veterán
válasz
Kékes525 #3230 üzenetére
Nem, hülye vagyok. És csak holnap kezdem a pc-s életemet, nem 28 éve.
Te meg okos vagy hogy ezeket nézegeted zenehallgatás közben az ótva Far menedzsereddel. Erről ennyit. (Már sokszor bebizonyítottad hogy valami nem stimmel veled, de egészségedre) És ennyi legyen elég a hülyeségből. Ez a foobar topik és nem a farmenedzser.(#3231) atoszmester:
Gondolom a fehér gumifal túl egysíkú és unalmas már, ezért inkább ezeket nézegeti. Érdekes lenne ha pl. amióta és ahányszor meghallgattam mondjuk a 86-os Metallica albumot, mindig a logokat meg a borítóját bámulnám. Persze ez bármi másra is igaz.De hát mindenkinek megvan a maga perverziója. Neki mondjuk több mint másnak.
-
atoszmester
tag
válasz
Kékes525 #3230 üzenetére
Nem akarok beleszólni a vitába, de az írásaid alapján a zenéid veszteségmentes formátumban vannak. Az auCDtect Task Manager-rel ellenőrzöd hogy valóban lossless a zene, ez csinálja a log-ot és a Spectrogram mappát. A foo_dr az a dinamic range-t ellenőrzi a foobarban. Az egyéb log file-ok pedig EAC lehet. Ezt csak azért írtam le, hogy tudd hogy valamit én is lövök ehhez.
A kérdésem a következő: zenehallgatás közben miért fontos nézni ezeket? Pusztán kíváncsiságból kérdezem, nem kötekedésből
-
-
Cs1csó
titán
válasz
Kékes525 #3223 üzenetére
506 albumom van első mappa monitorozás hosszú de utána már minden megnyitásnál csak a változásokra figyel, és egyből meg is találja az új albumot amit korábban bemásoltam. Nem teljesen értem milyen az hogy lassú. Gondolom 10000 albumnál is működne.
A keresőt mappa szintre teszem úgy könnyebb, jobban átláthatóbb. -
Satyricon
addikt
válasz
Kékes525 #3147 üzenetére
Megkérdezhetem hogy mi az a DS?
Am nem egyszerre egy időben való használatra értettem, hanem arra, hogy az egyik után a másikat használnám, Tehát meghallgattam egy albumot foobar-ban, aztán youtube-on megnézek egy-két videot. De rohadtul zavar, hogy ez mindig csak fél óra szopással működik!
a Z-5500-am is most panaszkodik, hogy no digital data, holott rohadtul nem nyomkodtam el most semmit! Szóval most kezdhetem az állítgatást a hangbeállításoknál a windowsban fél órán keresztül, és csak utána kap jelet ez a sz.r...
-
-
-
ozzy711
őstag
válasz
Kékes525 #3083 üzenetére
Jó kérdés, biztos placebó, de nekem minden egyes fidelizer upgrade-el jobb zenét hallgatni. Elvileg van ez a "realtime" funkciója ami úgy emlékszem a 7-ben nem volt. Ez elvileg lényeges különbség.
Pendre: Látom nem csak nekem vannak gondjaim.
Nekem legalább a 8.0 normálisan megy. Mondjuk vírusírtó sincs a gépemen, mivel csak zenehallgatásra használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android játékok topikja
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Tesla topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest