Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
"Nekem meg a winek története óta nem volt annyi Avast nélkül sem, pedig járok tiltott vizeken is."
Végül is igazad van. Elgondolkoztam, 67 éve nem volt balesetem, egy autó sem ütött el. Minek nézzek szét a járdáról lelépve? Miért tartsam be a közlekedési szabályokat? Csak lassítana, mostantól kezdve nyílegyenesen, mindenen átgázolva fogok közlekedni. Mit nekem közlekedési szabályok! 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - Samsung ViewFinity S70D Monitor 3840x2160 / 5ms / 60hz
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Végül is igazad van. Elgondolkoztam, 67 éve nem volt balesetem, egy autó sem ütött el. Minek nézzek szét a járdáról lelépve? Miért tartsam be a közlekedési szabályokat? Csak lassítana, mostantól kezdve nyílegyenesen, mindenen átgázolva fogok közlekedni. Mit nekem közlekedési szabályok!