Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
Gabernier #3420 üzenetére
"Nem értem amit írsz. Nekem úgy tűnik, hogy egy 50 megás flac file-t simán lehetne hallgatni, mert a legtöbb esetben elegendő a net sebessége egy ilyen méretü file átviteléhez. Ma amikor 4k-s filmek vannak youtube - on. Ez nem lehet probléma."
"Lehet, hogy tévedek."
Amire gondolsz, az a vonalas (üvegszálas optikai) hálózatra igaz. Azonban a mobilon a NET minősége a helyzetedtől függően változik. A mobil Net minősége közel sem tökéletes, közel sem állandó, helyzetedtől függően erősen változhat.
-
Kékes525
félisten
válasz
Gabernier #3418 üzenetére
Amit írtam az nem a távoli asztal, az Windows saját megoldása. Amit írtam az olyan mint a távoli asztal, de a megvalósítása sokkal jobb és különböző platformokon keresztül használható, különböző operációs rendszereket is képes összekapcsolni. Jobbat biztos, hogy nem találsz, mert minden megoldás erősen függ az internet sebességétől. Ez fogja behatárolni a hang minőségét is. Azaz semmilyen megoldásnál se várj tökéletes hangra.
-
Kékes525
félisten
válasz
Gabernier #3415 üzenetére
"Félreétett3tek"
"Telefonomról szeretném hallgatni a számítógépre töltött zenéimet."
Én pontosan ezt a megoldást javasoltam. A számítógépet szerverként, a telefont kliensként állítod be a TeamViewerrel és engedélyezed a hangátvitelt és már is hallgathatod a telefonodon a PC-én levő számokat. A munkahelyemen és az otthoni PC-ém között ezt több mint 10 évig csináltam. Ugyanez megy PC és mobil között is. Viszont ne számíts tökéletes hangminőségre. Persze ez függ az internetes kapcsolatod minőségétől.
-
Kékes525
félisten
válasz
Gabernier #3411 üzenetére
TeamViewer Android rendszerhez és TeamViewer for Windows összetudod a két gépet (mobil - PC) kötni. Ez olyan lesz mint a távoli asztal (Remote Desktop) két PC között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest